-
Re: nVidia GeForce 8800GT
Citace:
Původně odeslal
tntckoo
nevis kde je jeste daka ta karta 8800gt? bodol by aj nejaky SVK shop - pripadne aj ati 3870
DAKUJEM KRASNE
Tak to tedy opravdu nevím, ale řekl bych, že je už takovej termín, že by se mohly ty karty pomalu objevovat na vícero místech - buď někde objednej a oni ti ji seženou nebo musíš furt kroužit. :-)
-
no nevim ,ale uz by je pomalu vsude meli mit. Ze sockomu psali ze koncem listopadu budou BFG, tak snad budou, uz me ta S3 zacina dohanet k silenstvi,hrozne artefaktuje ve 2d a zamrza . Nevim jestli ma smysl ted davat premrstenou cenu za nejakej ojedinelej kousek nekde a pak si za tejden trhat vlasy kdyz budou plny eshopy levnejch karet :)
-
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
...a pak si za tejden trhat vlasy kdyz budou plny eshopy levnejch karet :)
Před Vánocema bych tohle rozhodně raději neočekával :-)
-
No tak situace kolem dostupnosti GT uz se pravdepodobne uklidni. Dnes se napr. v jednom UK e-shopu objevilo 150ks GT-cek - http://www.ebuyer.com/product/135258
-
Dnes přišla zásilka asi 20 karet od EVGA do CZC. Jedna je na cestě ke mě :)
-
www.alfacomp.cz
v Brně je skladem Gainward 8800GT (jeden ks).
-
dneska nam prislo do Bohemky asi 25ks Gigabyte ale jsou okamzite pryc, jednu sem si samozrejme cornul ikdyz ne pro sebe :D.. kdy se objevi presne nevim ale dam vedet, zatim je nepotvrzenejch 500ks coz znamena ze jsou na ceste ;)
-
Co znamená slovo nepotvrzených ??
Že ste 500 ks objednali a datum expedice od dodávatele zatim nebyl stanoven nebo, ze vám již bylo zasláno 500 ks od dodavatele a datum príjezdu zatím nebyl stanoven ?
-
-
Citace:
Původně odeslal
LuiS
Co znamená slovo nepotvrzených ??
Že ste 500 ks objednali a datum expedice od dodávatele zatim nebyl stanoven nebo, ze vám již bylo zasláno 500 ks od dodavatele a datum príjezdu zatím nebyl stanoven ?
ta druha moznost ;).. bohuzel dost casto se stava ze se ''ztrati'' pri preprave nejaky bedny pac se to posila primo z GB
-
Citace:
Původně odeslal
rombo
ta druha moznost ;).. bohuzel dost casto se stava ze se ''ztrati'' pri preprave nejaky bedny pac se to posila primo z GB
OT: O tom sme se bavili na OC Kalbě, obvykle se ztratí 90 %, takže bych tomu moc nevěřil...zase se rozeberou během maximálně půl dne. /OT
-
hle nema mit 8800GT pameti 1ns? Koukam ze ta Jetway ma 1.2ns
-
-
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
hle nema mit 8800GT pameti 1ns? Koukam ze ta Jetway ma 1.2ns
To si vošéfují výrobci...mají na skladě hromadu 1,2ns > šup tam s tím...80 % lidí o takových věcech stejnak nic neví, 15 % to nezjistí a zbytek si koupí jinou :)
-
Citace:
Původně odeslal
Behemot
To si vošéfují výrobci...mají na skladě hromadu 1,2ns > šup tam s tím...80 % lidí o takových věcech stejnak nic neví, 15 % to nezjistí a zbytek si koupí jinou :)
to je mi jasny ,zajima me jestli ma bezne 8800GT 1ns pameti? by me celkem zajimalo jakej to na vliv na OC , jestli se da s 1.2ns vubec dostat na 2000mhz :rolleyes:
-
8800GT a 3870 jen v nekolika kusech by meli byt k dispozici u 2day.cz!
3870 skladem a 88GT jen par kusu na ceste.
-
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
to je mi jasny ,zajima me jestli ma bezne 8800GT 1ns pameti? by me celkem zajimalo jakej to na vliv na OC , jestli se da s 1.2ns vubec dostat na 2000mhz :rolleyes:
Měly by mít 1 ns, vliv na OC...no na některejch kartách co sem viděl testy paměti skoro taktovat nejdou (nebo málo)...možná se to časování nemění či co.
-
-
-
Citace:
Původně odeslal
jrk
jen dodam ze ten sonic ma taky HDMI vystup. Jen koukam na tu tvou fotku, ono to ma 2x 6pin napajeni ? huh
-
Tak tomu 2x6pin napajeni moc nerozumim proc? Z jakého důvodu, toliko ho neni treba.
-
Galaxy GeForce 8800GT 256MB
Citace:
GeForce8800GT= 2.3 X GeForce 8600GTS
Both equip with 256MB memory, ONE 8800GTS equal to 2.3 8600GTS. 8600GTS have only 128bit memory interface
256MB 256bit GF8800GT VS 256MB 256bit HD3850
This is the most important part of the test. Except the 3DMark06 1920X1200 4xAA 16xAF and Bioshock 1920X1200 these two extreme situations, 8800GT have a average 25% lead compare to HD 3850.
Expreview
-
Citace:
Původně odeslal
pulec7
Tak tomu 2x6pin napajeni moc nerozumim proc? Z jakého důvodu, toliko ho neni treba.
treba s tim 6tipinem navic pude gpu na 1ghz :)
-
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
treba s tim 6tipinem navic pude gpu na 1ghz :)
:mweheh: ... Tomu sam neveris.Vis jaky by to byl High-end?Kazdopadne by to bylo zajimavy,ale spise nemozny.
-
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
:mweheh: ... Tomu sam neveris.Vis jaky by to byl High-end?Kazdopadne by to bylo zajimavy,ale spise nemozny.
taky to byl joke, ale kezby realita :)
-
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
taky to byl joke, ale kezby realita :)
No nevim, me se zdalo ze ten vykon nad 700MHz a 1850 shardy uz moc neleze, nejvetsi rozdil je mezi 600 - 700 a 1500 - nakejch 1800. Nevim mozna je to tim, ze by to uz dostatecne nezivil procik coz si nemyslim ale mozne to je.
-
-
Citace:
Původně odeslal
pulec7
No nevim, me se zdalo ze ten vykon nad 700MHz a 1850 shardy uz moc neleze, nejvetsi rozdil je mezi 600 - 700 a 1500 - nakejch 1800. Nevim mozna je to tim, ze by to uz dostatecne nezivil procik coz si nemyslim ale mozne to je.
treba zalezi na nejakym pomeru taktu, to bylo u 7800GS ,frekvence nad tusim 1400mhz pameti paradoxne ubiraly na vykonu. Nevim , taky myslim ze by ti to procak mel uzivit.
-
-
No zdravim len niekolko mojich taktov momentalne mam 8800GT na 730/2000/1800
chladic thermaltake duorb + Core Quad 6600@3,6G a 3Dmark mam 15013 crysis dava na vysokom nastaveni 35FPS AVG teplota CPU MAX okolo 74-75. Grafika ma 51 minimalne mam 36
-
Citace:
Původně odeslal
CSCicus
No zdravim len niekolko mojich taktov momentalne mam 8800GT na 730/2000/1800
chladic thermaltake duorb + Core Quad 6600@3,6G a 3Dmark mam 15013 crysis dava na vysokom nastaveni 35FPS AVG teplota CPU MAX okolo 74-75. Grafika ma 51 minimalne mam 36
15013 v 3Dmark06 ? pokud nemas SLI a pokud 3Dmark nenasobi skore poctem jader ;) tak se mi zda ze si prohodil petku s trojkou
jinak takty pekny
-
tak jeste info ke kartam palit, ktere jsem ruzne posbiral po netu.
budou 3 verze.
1.
Palit se stock chlazenim (8800GT), kod karty vyrobce NE/8800T+T352, takty 600/1500/1800
http://geizhals.at/a291606.html
cena 197 E
2.
Palit se sonicem (8800GT Super), kod karty vyrobce XNE/8800TXT352, takty 600/1500/1800
http://geizhals.at/a296626.html
cena 201 E
3.
Palit se sonicem (8800GT Sonic, nebo 8800GT Supersonic), kod karty vyrobce XNE/880TSXT352, takty 650/1650/1900
http://geizhals.at/a296624.html
cena 205 E
bohuzel i v nemecku a rakousku je dobra naskladneni minimalne 10-14 dni. Treba je bude mit brzy i Radim.
OT: ja cekam na tu variantu 3.
-
Citace:
Původně odeslal
Poofy
15013 v 3Dmark06 ? pokud nemas SLI a pokud 3Dmark nenasobi skore poctem jader ;) tak se mi zda ze si prohodil petku s trojkou
jinak takty pekny
No na Core 2 Duo som mal 13000 ale kedze mat 4 jadro hlavne cosa tika 3dmarku dost pomaha grafike aj by som vam uploadol obrazok ale mi to vzdy napise hlasku ze bahravani zlyhalo ALe nic som neprehodil SM2 socore 6278 HDR/SM3 5903 a CPU 5562 a tak ako to zratalo 15013
-
Citace:
Původně odeslal
CSCicus
No na Core 2 Duo som mal 13000 ale kedze mat 4 jadro hlavne cosa tika 3dmarku dost pomaha grafike aj by som vam uploadol obrazok ale mi to vzdy napise hlasku ze bahravani zlyhalo ALe nic som neprehodil SM2 socore 6278 HDR/SM3 5903 a CPU 5562 a tak ako to zratalo 15013
A určitě to testuješ v defaultním rozlišení? ???
-
Citace:
Původně odeslal
CSCicus
to je zajimave ze Q3,6Ghz ma v marku 5562 bodu a C2D4,0Ghz 3539 bodu -myslel jsem ze 2- 4jadro nebude rozdil. ale to je OT tady - postni to do srovnavacich a diagnost. -3dmark06
-
-
Citace:
Původně odeslal
national
No jo, je tam uz od rana skladem, ale kdo by to od tech zidaku chtel za 7K. Ja si radsi este klidne nejakou dobu pockam, nez budou za alespon prijatelnou cenu 6K, nebo az dojdou do republiky Gigabyte za 5.5K.
-
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
No jo, je tam uz od rana skladem, ale kdo by to od tech zidaku chtel za 7K. Ja si radsi este klidne nejakou dobu pockam, nez budou za alespon prijatelnou cenu 6K, nebo az dojdou do republiky Gigabyte za 5.5K.
Moje rec, zachovat chladnou hlavu ;)
-
Citace:
Původně odeslal
Senky
Moje rec, zachovat chladnou hlavu ;)
To se ti lehko řekne, to čekání už mě taky moc nebaví... I když já si spíš počkám na něco s lepším chlazením než je to referenční. Když vidím ten malej zadeklovanej větráček, tak už vidím, jak to bude za chvíli vrčet a vibrovat - stejně jako moje 7950 od Asusu...
-
Citace:
Původně odeslal
Rean
To se ti lehko řekne, to čekání už mě taky moc nebaví... I když já si spíš počkám na něco s lepším chlazením než je to referenční. Když vidím ten malej zadeklovanej větráček, tak už vidím, jak to bude za chvíli vrčet a vibrovat - stejně jako moje 7950 od Asusu...
Vsak si na to kup Accelero S1 a nemusis pak cekat na nejaky drazsi karty s lepsim chlazenim. Accelero stoji necelych 500 Kc a kdyz na to koupis nejaky 120mm vetrak (treba ten cerveny Xilence za par Kc) a uberes mu otacky na 800, tak ti to v pohode uchladi tak, ze o tom nebudes vedet :)
-
Presne tak, prave jsem u Radima objednal Asuse a pokud bude rvat, tak to S1 jisti. Noctua neni tak draha a to co u radima usetrim na cene muzu dat do chlazeni ...
-
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
Vsak si na to kup Accelero S1 a nemusis pak cekat na nejaky drazsi karty s lepsim chlazenim. Accelero stoji necelych 500 Kc a kdyz na to koupis nejaky 120mm vetrak (treba ten cerveny Xilence za par Kc) a uberes mu otacky na 800, tak ti to v pohode uchladi tak, ze o tom nebudes vedet :)
ono to neni tak hrozny, ja ji dneska dostal a cekal jsem vetsi rachot , zalman na cpu mi to celkem prehlusi. Jinak pri startu pc je to jak mixer :). K ty dostupnosti, to chce mit objednano ve vic shopech na jednou, ja cekal mesic (a to sem mel celou dobu S3 Virge co artefaktovala a vytuhavala i ve windows) a nakonec sem se dockal a jeste jednu objednavku prenechal znamymu. Neztracet nadeji ;)
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
Presne tak, prave jsem u Radima objednal Asuse a pokud bude rvat, tak to S1 jisti. Noctua neni tak draha a to co u radima usetrim na cene muzu dat do chlazeni ...
Moje rec :) taky na to hodim dve noctuy a to by bylo aby pri 650 otackach neuchladily tuhle kartu do "studena" :)
Edit: mozna bude stacit i jedna na 650 otacek.
-
Citace:
Původně odeslal
Pitrs82
A co pak záruka po výměně chladiče? Bohužel už mám zkušenost s tím že mi 6800GT AGP odešla do křemíkového nebe asi po roce. Bohužel už po záruce, kupoval jsem ji za lepší cenu se zkrácenou zárukou.
-
Citace:
Původně odeslal
Rean
A co pak záruka po výměně chladiče? Bohužel už mám zkušenost s tím že mi 6800GT AGP odešla do křemíkového nebe asi po roce. Bohužel už po záruce, kupoval jsem ji za lepší cenu se zkrácenou zárukou.
Neni problem vratis zpet chladic puvodni nikdo nic nepozna a od toho se delaj chladice sundavaci aby sis ho mohl vymenit to je jako kdyby si dal na procik jinejch chladic a nechteli ti uznat zaruku. Nesmis to mechanicky poskodit pri vymene. Ja sem si nechtene tuknul sroubovackem vedle GPU ryhu sem tam udelal ale nastesti spoje fungujou :).
-
Citace:
Původně odeslal
Rean
a to je takovy problem vratit original chladic zpet ? :-)
-
Citace:
Původně odeslal
PetrT
a to je takovy problem vratit original chladic zpet ? :-)
No můžete být uděláno tak, že to prostě půjde poznat, že se tam něco dělo - třeba šroubky zalité barvou apod. No ale to je fuk, radši bych si prostě koupil něco, co vydrží celou záruku tiše chladit....
-
Citace:
Původně odeslal
Rean
No můžete být uděláno tak, že to prostě půjde poznat, že se tam něco dělo - třeba šroubky zalité barvou apod. No ale to je fuk, radši bych si prostě koupil něco, co vydrží celou záruku tiše chladit....
neni - aspon na moji Zotac ne ;) ... tohle delal udajne snad jen Gainward a par dalsich (warranty tape)
-
Citace:
Původně odeslal
Rean
ty pecete delal snad jen gainward na 7600GT/GS, jinak to uz snad nikdo nedela. Pasivni 88GT vyrabi sparkle a gainward,ale to bude jeste nejakej patek trvat nez se sem dostanou. Muzes to taky udelat tak ze ti novej chladic namontujou primo v obchode a tim zaruku neztratis :)
-
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
ty pecete delal snad jen gainward na 7600GT/GS, jinak to uz snad nikdo nedela. Pasivni 88GT vyrabi sparkle a gainward,ale to bude jeste nejakej patek trvat nez se sem dostanou. Muzes to taky udelat tak ze ti novej chladic namontujou primo v obchode a tim zaruku neztratis :)
No nevím, já ji měl i na Sparkle 7600GS...
-
Tak dneska po dlouhem cekani jsem dostal jednu ze 3 objednanych z eDsystemu za cca 5300,- vc. DPH. Na ostatni musim zase cekat :(
Mezi tim se uz ale objevila polozka ve skladu 8800GTS 512 na stejnem jadre ale se 128stream procesory.
Zavadeci cenu tam vidim cca 6650,- vcd DPH. Sup s ni do kosiku a zase cekat :(
-
http://www.hardwarezone.com/articles...428&cid=3&pg=1
srovnani 10 GTcek.
moc pekny + hafo fotek + teploty + OC
EDIT: zajimavy u sonica tvrdi ze je 650/2000 z vyroby.... na webu vyrobce je 1900
http://www.hardwarezone.com/img/data...07/2428/OC.gif
-
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
...
Me hlavne u nekterych karet zarazi to pretaktovani.Napr. u Gigabyte,Leadtek.Co jsem tak videl a cetl vetsinou ruzny testy,tak nebylo mozny to vice nataktovat,takze napr. dali v dobrem pripade max. 730MHz na GPU a tady maji u Gigabytu az 750MHz + jeste pameti na 2000MHz.A Leadtek ma taky nejaky supr vysledky OC.To meli asi nejaky supr kousky bo co...Celkem se fakt divim.
-
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Me hlavne u nekterych karet zarazi to pretaktovani.Napr. u Gigabyte,Leadtek.Co jsem tak videl a cetl vetsinou ruzny testy,tak nebylo mozny to vice nataktovat,takze napr. dali v dobrem pripade max. 730MHz na GPU a tady maji u Gigabytu az 750MHz + jeste pameti na 2000MHz.A Leadtek ma taky nejaky supr vysledky OC.To meli asi nejaky supr kousky bo co...Celkem se fakt divim.
no je to onahode, ja se spis divim ze XFX takova super znacka da jen 670mhz :rolleyes:
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
A určitě to testuješ v defaultním rozlišení? ???
http://img101.imageshack.us/img101/4...0304gf1.th.jpg
Tu je link dufam ze to bude fungovat vsetko na default tak ako ma byt
http://img101.imageshack.us/my.php?i...2410304gf1.jpg
-
Citace:
Původně odeslal
CSCicus
...
aha ty pises ty hodnoty v popisku v blbym poradi, ja si myslel ze si dostal shadery na 2ghz , to by byla sila :D
-
Citace:
Původně odeslal
CSCicus
...
Muzu mit na tebe mensi dotazek??
Ted jsem si vsiml ze mas v podpisu na 8800GT ten chladic TT Duorb.Mohl by jsi sem napsat nejaky info?Jak to chladi zrovna tu GT a jaky mas pocit z hlucnosti,napr. srovnat jeste s nejakymi jinymi chladici jestli mas zkusenost (Zalman a pod.).Diky
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
no je to onahode, ja se spis divim ze XFX takova super znacka da jen 670mhz :rolleyes:
No tak to v tech testech meli opravdovou nahodu ze jim skoro vsechny ty kousky slapaly tak pekne...
-
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
To máš pravdu ale podivej se kolik jedu já už asi týden stabilně ve hrách.
-
Citace:
Původně odeslal
pulec7
To máš pravdu ale podivej se kolik jedu já už asi týden stabilně ve hrách.
Heh,noo,tak musim rict ze to je dost pekny.
EDIT:
Guide-Bot: Skoda taky ze v tom testu neni napr. eVGA.Docela by me zajimalo s jakymi takty se u ni dostaly.Jak treba u te lite verze,tak i treba SSC a podobne.
-
Citace:
Původně odeslal
Luk(y)isek
Muzu mit na tebe mensi dotazek??
Ted jsem si vsiml ze mas v podpisu na 8800GT ten chladic TT Duorb.Mohl by jsi sem napsat nejaky info?Jak to chladi zrovna tu GT a jaky mas pocit z hlucnosti,napr. srovnat jeste s nejakymi jinymi chladici jestli mas zkusenost (Zalman a pod.).Diky
No tak to v tech testech meli opravdovou nahodu ze jim skoro vsechny ty kousky slapaly tak pekne...
No napriklad durorb ked trochu zregulujes asi tak o 500rpm tak ma rovnake vysledky a nieje ho skoro vobec pocut je tam rozdiel tak asi 1-3 stupne ale zato zase na max uz ho pocut. CEna je zhruba 1100 + pridavne chladice na regulatory asi tak 150SK. S1 ma kamos teploty ma od38-39 az 48-50max
tam je cena 550SK + ktomu artcic fan 120CM asi 150SK + chladice na regulatory 130 SK a ten vobec nieje pocut krajsi a mnsi je duorb ale lascnejsi je S1 to uz je na kazdom kto bude co chcet potom postnem aj niake foto ale este som nemalto cas uploadnut. kamos ma inakGigabytu a ja som kupil gainwardu on ma takty 720/1800shader /2000 pamet. vysledok v 3dmarku je skoro totozny ajked gigabytu kupite za 6700sdph a gainward za 7700 :D
A este som vcera aktualizoval win a teraz mam 15083 v 3Dmarku 2006 :D
-
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
No ono asi také záleží na tom, jak se v BIOSu VGA nastaveno časování pamětí...
Vysoká frekvence pamětí ≠ automaticky vysoký vliv na výsledný výkon grafárny.
-
Citace:
Původně odeslal
CSCicus
A este som vcera aktualizoval win a teraz mam 15083 v 3Dmarku 2006 :D
Ten dmark je pecka, tise zavidim, to dělá to čtyřjádro, jinak já mam vysledek v podpisu, zkusim taky aktualizovat a uvidime jeslti se hnu :).
Jinak S1 je super cooler na grafiky, nevim ale podle mě je bez cenové konkurence, záleží kolik chcete dát, ale větrák doma vždy nějakej najdu a pokud moc řve udělám si jednoduchym zásahem napájení na 5V a neni problém.
-
vim, ze to sem trochu nepatri, ale potreboval bych poradit jak vynutit obnovovacku 100hz v 3d pri rozliseni 1024x768 ve win Vista 32bit , zkousel jsem par utilit, ale nic si s 8800GT nerozumi. Hry jako COH nebo Crysis je skoro nejde hrat kdyz uplne vidim jak to blika pri 60hz (u crysis to moc videt neni ,ale ten coh je hroznej). Kdysi to slo v tom starym panelu po aktivovani coolbits , ten novej panel je uplne na levacku :confused:
-
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
vim, ze to sem trochu nepatri, ale potreboval bych poradit jak vynutit obnovovacku 100hz v 3d pri rozliseni 1024x768 ve win Vista 32bit , zkousel jsem par utilit, ale nic si s 8800GT nerozumi. Hry jako COH nebo Crysis je skoro nejde hrat kdyz uplne vidim jak to blika pri 60hz (u crysis to moc videt neni ,ale ten coh je hroznej). Kdysi to slo v tom starym panelu po aktivovani coolbits , ten novej panel je uplne na levacku :confused:
Zkus RivaTuner, obsahuje utilitu "D3DOverrider".
-
8800GT od Asusu skladem, ale za 7700 :rolleyes:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50814
Dokonce bylo 16ks a zacinaji mizet.
-
Citace:
Původně odeslal
Masster
LOL, poslední kus!!!
Lidi jsou fakt blázni... :rolleyes:
-
Citace:
Původně odeslal
Darth Maul
LOL, poslední kus!!!
Lidi jsou fakt blázni... :rolleyes:
Jeste to neni tak hrozne, jen musis prepnout na postu nebo sklad v Pribrami.
-
To je desny s tema GTckama - dyt rikali, ze koncem listopadu jich bude hafo !!!
Clovek je ochotnej dat nekrestansky penize za kus plastu a este aby se doprosoval :p
-
Citace:
Původně odeslal
Over
Zkus RivaTuner, obsahuje utilitu "D3DOverrider".
tak to opravdu nevim co tam nastavit , zkousel jsem jinak rivatuner v tom low refresh rate settings ale nejak to nezabira. http://img515.imageshack.us/img515/8...overli8.th.jpg
-
Citace:
Původně odeslal
sfinga
Clovek je ochotnej dat nekrestansky penize za kus plastu a este aby se doprosoval :p
toto je z clanku co sem postoval masster z tiscali games
http://games.tiscali.cz/interviews/nvidiaigor/
Citace:
Vím, že mne část vašich čtenářů napadne, že GT je virtuální karta a že nejsou k sehnání, ale to není pravda. Poptávka je po nich tak obrovská, že i když vozíme týdně do ČR poměrně zajímavé množství, tak je většinou vyprodáno během pár desítek minut ten stejný den, kdy jsou karty naskladněny. Objem dovezených karet se neustále zvyšuje, ale ať přivezeme jakékoli množství, je okamžitě vyprodané.
-
IMHO je tenhle článek jen hromada reklamních žvástů. Dovoz je zkrátka nedostatečný, jedno jak to okecává pojmem "zajímavé množství..."
Jaký je reálný rozdíl v 1.2ns pamětech oproti 1ns (případ Jetway)? nepovedlo se mi najít specifikace ani na stránkách výrobce... našel jsem ale jeden popis na :
http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=68467
POV zřejmě používá stejné.
-
Citace:
Původně odeslal
sfinga
No jasne nam treba dneska dorazily 2 zotacy, predtim jen jeden a tyden na to jedno MSI, takze pokrok uz místo 1 karty dokazali poslat i kusy dva :)
-
Citace:
Původně odeslal
Vlask
No jasne nam treba dneska dorazily 2 zotacy, predtim jen jeden a tyden na to jedno MSI, takze pokrok uz místo 1 karty dokazali poslat i kusy dva :)
ved to je 100% zlepsenie :-)
toto nema vyznam, treba ist na 2 mesiace na dovolenku a ked sa clovek vrati tak snad budu
-
Citace:
Původně odeslal
JoeBoB
IMHO je tenhle článek jen hromada reklamních žvástů. Dovoz je zkrátka nedostatečný, jedno jak to okecává pojmem "zajímavé množství..."
Jaký je reálný rozdíl v 1.2ns pamětech oproti 1ns (případ Jetway)? nepovedlo se mi najít specifikace ani na stránkách výrobce... našel jsem ale jeden popis na :
http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=68467
POV zřejmě používá stejné.
podla mna ani nie vela krat som videl ze na xvilku mali napr v ageme ze na sklade a za par minut uz bolo na ceste. tak isto ak si pozres ako rychlo zmizli z czech computeru vazne teraz kazdy kto moze kupuje 8800gt sak mozu povedat skusenosti nejaky dealeri co su tu na fore :)
-
Citace:
Původně odeslal
Hijacker
tak to opravdu nevim co tam nastavit , zkousel jsem jinak rivatuner v tom low refresh rate settings ale nejak to nezabira.
Vytvoříš si profil pro aplikaci (hru) ve které chceš povolit vsync, podmínka je pochopitelně těch 100Hz na desktopu. Vistu nemám, takže nevím jestli to tam funguje tak jak má.
-
Hoj mam XperVisionku 8800GTčku a mam celkom zavažny problem.
Zostava:
AMD X2 4200+ @ OC na 2,53GHZ
XV 8800GT @ OC na 680/1700/990 (riva tuner)
RAM : 2gb.
Čo je však premňa zaražajuce že mam v 3dmarku 06 IBA 8800bodov. Nechapem čim to je, niekto mi tvrdi že je to tym, že ma brzdí procesor. Neviete niekto, čo s tym mam urobiť ? Resp. kde by mohla byť chyba ? Všetky testy ktore vidim na 88GT su cez 12000bodov.
Chyta ma zufalstvo :( help me pls.
Thanks za rady.
-
Citace:
Původně odeslal
maniak
Zostava:
Čo je však premňa zaražajuce že mam v 3dmarku 06 IBA 8800bodov. Nechapem čim to je, niekto mi tvrdi že je to tym, že ma brzdí procesor. Neviete niekto, čo s tym mam urobiť ? Resp. kde by mohla byť chyba ? Všetky testy ktore vidim na 88GT su cez 12000bodov.
Thanks za rady.
jaký máš výkon ve hrách ? o dvě stránky dřív se v tomhle vlákně řeší, že CPU ma na 3DMark dost vliv - já žádné marky nehraju, takže otestuj herní výkon a pak teprv zoufej... nebo spíš nezoufej ;)
-
-
Citace:
Původně odeslal
JoeBoB
jaký máš výkon ve hrách ? o dvě stránky dřív se v tomhle vlákně řeší, že CPU ma na 3DMark dost vliv - já žádné marky nehraju, takže otestuj herní výkon a pak teprv zoufej... nebo spíš nezoufej ;)
Mohol by si mi povedať o nejakom dobrom hernom teste, kde stiahnem? rad by som to porovnal teda ... :( Hram crysis na 1024x768 všetko na high a sem tam malokedy klesa fps pod 23 no ide to hratelne :( to je asi tak moj cely poznatok zatial ...
-
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
To snad nemyslí všichni vážně. Za tu cenu to prodávat a už vůbec, že to lidi za tu cenu kupují http://www.svethardware.cz/forum/ima...ies/stupid.gif. Tady je sice OC, ale pomalu už jsou i za v základu 7,5k a lidi to stejně koupí...hlavně jak nikdo zkraje nechtěl jít nad 6,5k...si počkám a v lednu/únoru bude za 5,5k...
-
Citace:
Původně odeslal
Behemot
To snad nemyslí všichni vážně. Za tu cenu to prodávat a už vůbec, že to lidi za tu cenu kupují
http://www.svethardware.cz/forum/ima...ies/stupid.gif. Tady je sice OC, ale pomalu už jsou i za v základu 7,5k a lidi to stejně koupí...hlavně jak nikdo zkraje nechtěl jít nad 6,5k...si počkám a v lednu/únoru bude za 5,5k...
Mno já byl původně smířenej s GTS320 za 7200, takže GT je pro mě výhra i za 6500. Navíc, PC mi leží na skříni a čeká na grafiku takže určitej spěch je na místě. Neřek bych, kdyby to byl jen upgrade...
-
Citace:
Původně odeslal
JoeBoB
Mno já byl původně smířenej s GTS320 za 7200, takže GT je pro mě výhra i za 6500. Navíc, PC mi leží na skříni a čeká na grafiku takže určitej spěch je na místě. Neřek bych, kdyby to byl jen upgrade...
Tjn, ale viděl jsem i takový, kteří nikam nespěchali a stejně to vzali za 7k :eek:
-
Citace:
Původně odeslal
Behemot
To snad nemyslí všichni vážně. Za tu cenu to prodávat a už vůbec, že to lidi za tu cenu kupují
http://www.svethardware.cz/forum/ima...ies/stupid.gif. Tady je sice OC, ale pomalu už jsou i za v základu 7,5k a lidi to stejně koupí...hlavně jak nikdo zkraje nechtěl jít nad 6,5k...si počkám a v lednu/únoru bude za 5,5k...
bohuzel, CC prodalo 16 kusu+- asus 8800Gt za 7700 s DPH :o)
myslim ze kdo dneska koupi za 6500 s DPH, tak to jeste je ok, ale jinak http://www.svethardware.cz/forum/ima...ies/stupid.gif
ja jsem objednal pred chvili za 6666 s dani.......
-
Zlata 8800GT Zotac AMP! Edition za nejakych cca 6,7k.Oproti konkurenci je to slusna cena,navic kdyz vestina ostatnich OC karet stoji hodne pres 7k (napr. eVGA).
Kazdopadne si take pockam... :)
-
Citace:
Původně odeslal
Over
Vytvoříš si profil pro aplikaci (hru) ve které chceš povolit vsync, podmínka je pochopitelně těch 100Hz na desktopu. Vistu nemám, takže nevím jestli to tam funguje tak jak má.
No to mi nijak problem neresi, vsync se snad neridi
podle ty frekvence co ja potrebuju, ted nevim co to je,vertikalni nebo jaka..mam CRT a u toho je 60hz refreshrate zabijak na oci. Ve starym control panelu bylo refreshrate overide, novej je nanic :confused: Kdyztak sme proto zalozil tema tady http://4um.overclocking.cz/showthrea...d=1#post763410 abych to nebyl moc OT . Jakykoliv rady uvitam,uz je to fakt zoufaly
-
http://obchod.eurocomputer.cz/Product.asp/kod=581013
tady je na ceste jeste 20 volnych palit stock, za 6300,-
"Na cestě je 30 ks (zboží může dorazit i ve více dodávkách). Rezervováno je již 10 ks. Pojistěte si včasnou dodávku svou objednávkou již nyní, můžete uvést i termín, do kdy jste ochotni vyčkat. Pořadí došlých objednávek rozhoduje"
rano bylo zarezervovano 6 ks.
-
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
"Na cestě je 30 ks (zboží může dorazit i ve více dodávkách). Rezervováno je již 10 ks. Pojistěte si včasnou dodávku svou objednávkou již nyní, můžete uvést i termín, do kdy jste ochotni vyčkat. Pořadí došlých objednávek rozhoduje"
já si teda jednu objednal, ale proboha co to je za shop ... dá se tomu důvěřovat ?
-
Citace:
Původně odeslal
ros
já si teda jednu objednal, ale proboha co to je za shop ... dá se tomu důvěřovat ?
tak to nevim, ja to zde uvadim, jen kdyby nekdo chtel kupovat.
ja jsem si objednal z eo.cz (maji tam neco i levnejsi nez RS), a hned ten den mi potvrdili zpet kdy prijde dodavka (19.12. grrr).
-
[Comparison] 8800GT’s new stock cooler is cool n’ quiet
Citace:
The first shipment of 8800GT have gain a good reputation of its nice 3D performance and price. But the cooler is the worst stock cooler ever: noisy, and can’t even handle the heat in auto mode.
And one month later, NVIDIA finally hands out thier new stock cooler. The new one also have a slim body but the fan goes larger. The original one is 65*10mm, the new one is 75*10mm(diameter*height).
The new 8800GT have a very gentle fan, full speed is only 1664RPM, almost the same as the old fan’s default speed. And it’s default speed is 744RPM, lowest is 646RPM.NVIDIA finally get rid of the noisy problem.
Expreview
http://i12.tinypic.com/6ofw6ty.jpg
Inno3D unveils 8800GT iChill version
http://i17.tinypic.com/6z4qjhh.jpg
VR-Zone
-
Citace:
Původně odeslal
maniak
Zostava:
Thanks za rady.
s tím se smiř - podle výsledků na
http://service.futuremark.com/orb/
budeš mít něco kolem 9000
CPU limit - 3DM06 je silne zavislej na CPU a navíc jede v nízkým rozlišení
U games na vysokým rozlišení +AF+AA podle mě problém s "pomalým CPU" nebude
-
agh, 7k je fakt moc, ked uvazime 8600GT ktora ma podla benchmarkov len 2x mensi vykon a cena okolo 2500
chcel som 8800GT mat pred vianocami, ale asi to neni moc realne :]
-
Přiznám se, že jsem neměl ještě čas svůj novej komp nějak štelovat, ale s 8800GT jsem zatím zkusil Need for Speed ProStreet a moc vodvázanej z toho nejsem - nějak mi to podivně cuká, možná i nějaký chybky v obraze... no asi se mi dostala do ruky nějaká podivná verze NFS - jinak se mi, ale ta hra vůbec nelíbí :)
-
Citace:
Původně odeslal
ros
s tím se smiř - podle výsledků na
http://service.futuremark.com/orb/
budeš mít něco kolem 9000
CPU limit - 3DM06 je silne zavislej na CPU a navíc jede v nízkým rozlišení
U games na vysokým rozlišení +AF+AA podle mě problém s "pomalým CPU" nebude
Praveze hodnoty 3dmarku sa s A64 X2 okolo 2,5-2,6GHz (co je jeho pripad) pohybovali skoro okolo 10k co je divne
-
Citace:
Původně odeslal
maniak
Zostava:
Thanks za rady.
No podivejse jak píšou kluci muže a nemusí to být problém. Mark je závislej na CPU, respektive je tam hodnocení CPU, ale to nemusí znamenat, že CPU kartu brzdí, podle testů ten tvuj procik jí brzdit určitě nebude. Výkony ve hrách nejsou dnes až tolik ovlivněný procikama, stačí ti průměrný dvoujádro a to ty určitě máš.
Jedině jak to zjistíš je pustit Crysis napsat jaký detaily a já nebo někdo kdo to hraje ti řekne, stačí to příbližně nějakej malej rozdíl tam nebude. Já jedu 1280x1024 very high detail začáteční lokace tak 25-30FPS.
-
Citace:
Původně odeslal
pulec7
Já jedu 1280x1024 very high detail začáteční lokace tak 25-30FPS.
bez AA nebo s ?
uvazuju o tom samem 1280x1024, very high na 8800GT az dojde...... (nepotrebuju 60 fps, jako vetsina zde, 25-30 mi bude stacit)
-
Citace:
Původně odeslal
maniak
Zostava:
Thanks za rady.
To je normalni, koukni na moje score...
X2 2ghz 512 L2 @ 2.2ghz
2gb 400mhz dualchannel kit @ 440mhz
BFG OC2 675/1674/1950 default
Windows Vista 32b premium
score 3dMark06 8124b . Procesor je holt brzda , s tim nic nenadelas :p
-
Citace:
Původně odeslal
DamonCZ
Přiznám se, že jsem neměl ještě čas svůj novej komp nějak štelovat, ale s 8800GT jsem zatím zkusil Need for Speed ProStreet a moc vodvázanej z toho nejsem - nějak mi to podivně cuká, možná i nějaký chybky v obraze... no asi se mi dostala do ruky nějaká podivná verze NFS - jinak se mi, ale ta hra vůbec nelíbí :)
NFS se cuka vic lidem - i me a to fps nepadli pod 60... zkus nejakou lepsi hru ;)
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
bez AA nebo s ?
uvazuju o tom samem 1280x1024, very high na 8800GT az dojde...... (nepotrebuju 60 fps, jako vetsina zde, 25-30 mi bude stacit)
s AA urcite ne :)) nevim o nekom kdo by jel na very high s AA
-
Citace:
Původně odeslal
Guide-Bot
Zde je Asus o 1000,- levnejsi:http://www.aaacomputers.cz/frontoff/?d=1454082 )
Ale odeslani az 5.1.2008 a to uz jich bude vsude plno (mozna).
-
Podle DDworldu by měl být ke Gainwardu bundle Tomb Raidera, leč já ho v krabici nenašel. Je to možné nebo krabici někdo vybral ?
-
Citace:
Původně odeslal
JoeBoB
Podle DDworldu by měl být ke Gainwardu bundle Tomb Raidera, leč já ho v krabici nenašel. Je to možné nebo krabici někdo vybral ?
a mas stejnou bednu , jako je na obrazku s tombraiderem ?