nj tak to este promyslim... taky jsem koukal po GF6600nonGT ale pro AGP jich je jak safranu... zatim vim o Sparklu...
dik
Printable View
nj tak to este promyslim... taky jsem koukal po GF6600nonGT ale pro AGP jich je jak safranu... zatim vim o Sparklu...
dik
cože? Inno, leadtek, Asus, MSI....to vše jen třeba na czechcomputer. Ale samozřejmě jsou i levnější obchody.Citace:
Původně odeslal ALFik
Tato řada už je tu přes rok a pořád drahá jako prase. Nevíte kdy přijde nová řada karet? Né, že bych na ní neměl ale 12k za GT se mi dávat nechce a nehledě na to, že se tu psalo o nějaký chybě přímo v čipu. Vypadá to, že jsou u konce s dechem, i když je pravda že současná špička v procesorech je nestačí stejně nakrmit.
proč by je nestačila nakrmit? naprosto v poho. BTW: dá se koupit v poho GT i za necelých 11000 a to i gainward. Stačí jen hledat.Citace:
Původně odeslal Weber
2 Meridius: "nakrmit" myslel jsem to tak, že s výkonem procesoru poroste i výkon gr. karty tzn. grafika stále stačí procesoru a podle mě má "svoje spočítáno" dřív než procesor např 3.7 GHz. Až neporoste výkon gr. karty po upgrade nebo přetaktování procesoru, tak už nestíhá grafika. A můj lajcký odhad je u GT a Ultra za "4.5GHz" procesorem i když tudy asi cesta (zvyšování frekv.) při současné technologii nevede.
Cena: Nv 6800GT max. za ní dám cca 7k,- , když jsem doteď vydržel viz podpis. Vono zase nějaké rapidní zlepšení grafiky oproti Voodoo3 (za 200,- v r. 2003) zase není. Až budou karty umět věrohodně rozpohybovat v nějakým slušným fps např. chlupy na medvědí kůži a do toho nějakou akci + sněžení (viz nějaká ukázka na DVD Doupě), tak potom se můžeme bavit o nějakým pokroku.
no nejlevneji sem videl MSI 6800GT u 8990,- u foxpc
hmm, ale to je akce..nikoliv běžná cena.Citace:
Původně odeslal J!mmY
hmm, ale při všem tom uvažování zapomínáš, že grafika přebírá v pařbách čím dál víc roli tahouna. Klidně na silně podprůměrném procáku jako je 2500+ barton si na full detaily zahraješ i ve vysokém rozlišení DOOMa 3 a v tom je síla grafiky. 7000 bude stát 6800 GT tak za rok a to už bude na trhu možná nová generace karet. A co se týče těch úvah o chlupech, nevím co jsi tím myslel. Pokrok je znát ve všech hrách, co teĎ vznikají. Samo, že ty to vědět nemůžeš, protože na Voodoo 3 těch efektů vskutku moc není. :wink: Nebo ty jsi měl na stole 6800 GT, že to můžeš hodnotit? já ano.Citace:
Původně odeslal Weber
tak s timhle přístup ani neupgraduj, zustan s klidem další 3 roky u Voodoo3 :)Citace:
Původně odeslal Weber
měl jsem i Voodoo3 a i 6800GT a myslím že, tam přeci jen nějakej rozdíl bude, někdy i víc, než by se mohlo zdát .... ;D
a neni to nahodou ta falešná MSI s 12 pipkami ?Citace:
Původně odeslal J!mmY
No me cca 4x-6x vetsi vykon v DX9 pripada docela rozumny upgrade, tobe ne?
Citace:
Původně odeslal Wuuduu
dobry pomer cena/vykon http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28339
A co tahle karta ?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28485
Nevim co presne chces slyset, za GT-cko je ta cena opravdu slusna, ale porad je to Club3D :-)Citace:
Původně odeslal Booker
Sorry, trochu to teda rozvedu.Citace:
Původně odeslal Masster
Stavající stroj viz podpis a navrhovaný upgrade je - výšše uvedená GK a k tomu procesor Athon XP 3000+ ... polepším si nějak rapidně.
IMHO by sis vic polepsil vymenit desku a procak ;)Citace:
Původně odeslal Booker
Pokud bys trval na svem, tak ano polepsis si a dost.
potrebujem helpa mam zobrat asus 6600gt alebo 6800le.???? dik
6800LE imho.. pokud odemknes pipky tak nebudes litovat uz vubec :) GT ti muze nabidnout max stredni OC..
V tomto nesouhlasím....výměnou za GTčko si polepší mnohem víc, než výměnou procáku a desky. Aspoň, co do momentálního výkonu. Navíc takové PC mu z hlediska pařebního vydrží bez problému do další generace grafik.Citace:
Původně odeslal Masster
tiez suhlasim, ze s grafikou si pomozes v tvojej situacii viacCitace:
Původně odeslal Meridius
porovnaval som axp 10x215 nf2 a a64 9.5x270 na nf3, zvysok systemu 1 GB ram na 440 a gf6800gt a rozdiely v hrach v realne pouzivanych rozliseniach (1280x1024 + aa/af) boli minimalne
nizke rozlisenia v testoch su nepodstatne
na druhej strane urcite su vynimky, kde su rozdiely viditelne ale to si treba asi pozriet testy toho co ta zaujima a rozhodnut sa podla toho
je to tato http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29693 karta ktora sa da odomknut na 12 or 16 pipiek? ???
to se nevi zda jde odemknout. kdyz bude stesti tak pujde kdyz ne tak nepujde. to to jeste nekteri nepochopili ?Citace:
Původně odeslal tomase
myslim tym ci nekto nema aspon zhruba prehlad o tychto kartach medzi uzivatelmi na fore. ci je uspesnot 20,50 alebo 80 percent... samozrejme ze viem ze to zalezi na kuse
Co vy na to?!
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31495
zvykni si ze v CC dodaci doba neznama znamena ze sa ani nemusis snazit :!:Citace:
Původně odeslal xmen
Nejlepsi pomer cena a vykon?Hm nevim.Si kup o litr levnejsi Leadtek ne?Citace:
Původně odeslal xmen
Nejlepsi pomer cena a vykon ma tahle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31600
Kup tuhle a usetris 3000kc :wink: :smoke:
Ale tohle je GT a 256MB!!!!!!!!!!!!!
Šířka paměťové sběrnice [bit]: 128Citace:
Původně odeslal xmen
mozes si vies co s 256MB :roll:
Jestli chces GT tak nechapu,proc nevezmes Leadtek.256MB nepotrebujes...na normalni pareni 6600non staci..Jestli chces hrat s vyssim rozliseni+ AA+Aniso tak si kup 6800GTCitace:
Původně odeslal xmen
Ale i ten vas Leadtek ma 128bit,a takhle budu mit 256MB kartu kdyz pridam 1000KC.Do budoucna mi to hodne pomuze ne?!
na tomhle jadre , pochybuju...Citace:
Původně odeslal xmen
do budoucna? o tom dost pochybujem - cisto marketingovy tah ta RAMkaCitace:
Původně odeslal xmen
Tak si pochybuj ale precti si tak 2,3 stranky dozadu.Navic je na normalnich frekvencich! :lol:
256MB ma vyznam akorat u toptkaret jako X800 a 6800..Citace:
Původně odeslal xmen
Nezbyva mi nic jineho nez souhlasit s NEXem.Do a vcetne GF6600 a X700 je narust minimalni nebo zadny. Je lepsi karta se 128MB RAM a podrobit ji OC :evil:.... 256MB RAM je jen marketingovy tah jak prilakat neznale zakazniky,kteri porovnavaji parametry a v tech je 256 vic jak 128 :!:
Vyrabi se Leadtek s video-in?Ja potrebuju kartu s video-in.A co rikate na Gigabyte s tim pasivnim chlazenim?On ma video-in.Nevite kde je nejaka recenze toho gigabytu?
Cau lidi planuju po reklamaci 9600pro koupit novou GK. Mam vybranou bud 6600GT nebo 6800LE. Predpokladam ze se mi podari odemknout alespon 12/6 pokud ne tak smula. Nevim ale jestli koupit Leadtek nebo ASUS. U 6600Gt je cena temer stejna. u 6800LE je leadtek v CC cca o 2000,- drazsi.
BTW. jaky je rozdil mezi TDH a TD u leadteku??
Tak kup prolink Golden limited 6600 128MB ...Citace:
Původně odeslal xmen
Mam ho je to VIVO a jedu absolutne stable 520/600 a ted zkousim 540/620, slusny na kartu za 2900 bez DPH .... :smoke:
EDIT: Gigabyte je na www.svethardware.cz
Osobne by som išiel do 6800. Predpoklad, že otvoríš pip/ver je (podľa mňa) "veľký", ale záleží to samozrejme od kusu. Každopádne je to niečo iné ako 6600, aj keď GT. Sám som riešil túto dilemu pred časom a som rád, že som sa rozhodol pre 6800. Si myslím. že sa mi to vyplatilo, mám 16/6 a slušný taktovací potenciál - "zataiľ"370/905 (3DMark05-4657). Na to sa 6600 nikdy nevyšplhá!!!Citace:
Původně odeslal Geeker
2: Biker.... A mam 6800LE 8/4 nebo 6800NLE 12/6?? Tak nejak nevim proc je ten ASUS o 2000,- levnejsi nez Leadtek.
Keď to tak zrovnávam, cena Leadteku A400LE TDH (8pip) je len o málo nižšia ako Asus V9999TD (12pip), čo je určite plus pre Asus, kedže jeho LE (8pip) verzia je ešte o litrík a pól lacnejšia, aj keď o dosť hlučnejšia. Všetko to bude zrejme závisieť na financiách, ktoré chceš do toho vložiť. Osobne by som išiel do toho ASUSu - lepší pomer cena/výkon. Tu je recenzia. Len sa mi nezdá, žeby OC karty utrpel také fiasko. Mohol by to byť jeden z dôvodov, prečo je Leadtek drahší. ???Citace:
Původně odeslal Geeker
Rozhodovanie medzi LE a nonLE je ťažké. Pri LE ušetríš pätinu ceny, ale pravdepodobnosť dosiahnutia uspokojivého OC je samozrejme nižšia, aj keď by boli všetky pipelines v poriadku. Závisí to od každého kusu.
Koukam ze mas stejnou grafiku, me se ale nepodarilo otevrit na 16/6 ale jen na 12/6. Tvoje vysledky se mi zdaji nejake nizke ??? Pri 12/6 a taktu 400/900 mam v 3DM03 11004 3Dmarku a v 3DM05 asi 4500 ;D To ty 4pip pridaji vazne tak malo :?:Citace:
Původně odeslal Bikermotyl
Ja som sa ale cez 371MHz na jadre nedostal (12/5-390MHz). A ani za svet neviem preco. Chladením to určite nie je.Citace:
Původně odeslal MV
Oproti tým tvojim 400MHz je to značný rozdiel. 30MHz na jadre je dosť. Vyskúšaj prebehnúť 3DMark pri 370/900 a uvidíš koľko spravia 4pip.
EDIT: Ak to porovnám v 3DMark05 :
default.. 325/700, 12/5 - 3248
............325/700, 16/6 - 3607
Chlazeni asi ne, ikdyz topi to pod tim originalnim chladicem dost, kdyz pridas voltaz na GPU tak se taky dostanes na 400MHz ale s tim chlazenim to nedoporucuju. Ja myslel ze bude rozdil vetsi nez ze 4pips = 30MHz na jadre ???
Ad 1: Skúšal som pridávať voltáž, ale efekt žiadny.Citace:
Původně odeslal MV
Ad 2: Ten rozdiel bude o trochu väčší, kedže ja mám 4657b. Tipujem tak 45MHz, a to je určite dosť. Ono je to ale o tom, že s 12/5 sa nedostaneš na hodnoty s 16/6 ani pri akomkoľvek dobrom taktnutí.
Tak ted prave mam Gigabyte 6600 Turbo s pasivem a jede 580/700 a jeste to neni strop, abych ji uchladil, tak jsem na ni polozil Artic fan, je to nejaka nova revize, nebot pameti jsou hynix (jine nez v recenzi na SH) pameti meli puvodni takt 500 MHz .. :-) Naprosta krasa na kartu za 3 litry ... :-)
ja mam s 12/6 105xx v 03 a 44xx v 05 takze pocitam ze s bios modem bych tech vasich 11 k dal. ale mam pruser ze mi deska nejede nad 200 mhz fsb a vy jeste k tomu mate a64.
s a64 2700 /9x300/bych tech 11k5 dal s bios modem.
Je porad takova sance na odemceni Pipek u 6800Le? Zdechla mi r9700 a resim dilema jestli jit na jistotu a koupit leadteka 6600gt za 5600,- nebo to risknout a vzit 6800Le (assus) za stejnou cenu.
Pokud by nastalo u 6800 to nejhorsi a nepodarilo se odemknout alespon 12 pip, muzu predpokladat, ze 6600gt dozenu aspon taktem a 256 zbernici? (tech 400 pro core a 900 pro mem by mohlo byt realne, jak jsem tak koukal - samo zalezi kus od kusu)
Určitě jo. I když nic neodemkneš, a dáš tam něakej bios s větší voltáží, bude to lepší, než 6600gt. Ono teda většinou jen o málo, ale v geometricky náročných situacích to bude znatelné. 6600gt má jen 3 vertex pipky.
Tak bych chtel podekovat doc_Zenithovi..Pred jeho postem jsem se rozhodoval jestli jit na jistotu(6600gt) nebo risknout 6800LE....vyhral to nakonec asus 6800le a zatim jedu 12/1.6 (druhy 4pipky bohuzel s artefaktama).
(300/700): 03 - 8123, 05 - 3251
(380/800): 03 - 9515, 05 - 4220
Bohuzel to asi neuzivi procak (TB 200*11), ale chystam upgrade.
Takze kdo se jeste rozhoduje mezi 6600gt a 6800LE kde je cena vesmes stejna ( az na 6800le leadteka), tak mam radu - Jdete do toho (co by byl zivot bez riskovani? :-) )
custe lidi.. co rikate na tento asus??? podle me uplne bezkonkurencni....
VGA ASUS EN6600 TOP/TD/128MB
Grafický čip: GeForce 6600, PCI-Express (128 bit)
Video paměť: 128MB DDR3
Taktované jádro: 400MHz
Taktované paměti: 900GHz(450MHz DDR3)
RAMDAC: 400 MHz
cena: 4 089,00 Kč s DPH
btw... byla testovana na czech computuru a sla taktovat az pres uroven GT.... jadro na 500 a pameti na 1000!!!!
toto by potom nebyl zas tak spatny kauf, oproti gainwardu 300/500 suX
Kauf je to asi dobry, nebot levnejsi grafika s DDR3 neexistuje a na 500/1000 se dostanes na 99 procent .... :-)
Nekde jsem cetl ze 6800 na PCI-X maji jenom 8/4 12/6 pipexlines vertex unit. A ze se nedaji odemykat jako na AGP verzich je to pravda??
ne ty se nedja odemykat a to prvni nevim ale odemykat nejdou na 100%Citace:
Původně odeslal Geeker
6800 má už bohužel jiné jádro, ne staré dobré NV40 jako AGP verze.
Má už jen 12 pipek. Takže na 6800 nic neodemkneš.
6800Le má ale to samý jádro jak 6800, takže tam můžeš aspoň ty 4 furt odemknout, takže ta LE jakž takž dobrá koupě.
caf potrebujem poradit ktoru kartu(AGP) kupit ci 6600ku alebo 6600GT... a ktoreho vyrobcu. skor sa priklanam ku 6600ke lebo ked ju taktnem taq sa bude dotahovat vykonom na GT a stoji o 2 500sk menej. a ktej 6600ke 128mb alebo 256 ?viem ze dakto tu pisal ze to len reklamny tah ale sa obavam ze za 2 roky budu hry co budu xciet minimum 256 ram a mne sa kazde 2 roky nexce kupovat novu vga. a ked tu 6600 256mb ide ju nataktovat tak dobre(priblizne) ako 128mb verziu?
uvazujem zatial tieto znacky Asus,MSI,Inno 3d,Sparkle, a povodne som xcel leadtek ale ked som precital forum ze sa kazia - tak teraz uz fakt neviem ktoru....aspo napiste ktoru urcite nie a preco... THX za setky rady
Ja bych ti doporucil si chvili pockat, jestli nedojde k nejakemu pohybu cen, pokud na to nespechas. Pokud ovsem nechces kupovat grafiku dalsi alespon rok, tak by ses mel poohlednout po necem silnejsim.
Pokud na to spechas, tak 6600-kou rozhodne nic nezkazis a 256MB karty opravdu nenabizeji nic navic. Ze znacek muzu doporucit Gainward, Leadtek a Asus.
no ono xcem ju kupit do mesiaca, vela hier nehram ale aj tak stale nesom isty ci 128mb alebo 256 nakolko tam je rozdiel 400sk. ale sa obam toho ze ked sa mi ju nepodari dobre nataktovat tak to bude zbrunda vga.(cital som ze 128ky idu velmi dobre pretocit ale ako je to s 256 nemam sajnu a asi ziadny vyrobca nedava 256mb karty s 3.6ns pametami).
silnejsiu kartu na moj cpu 3200+barton asi zbytocne.
ale thx ze si daco napisal
Pomohlo by mi keby niekto napisal skore v 3D marku pretaktovanej 256mb 6600 non GT
jednoznacne 128MB. 256MB je zbytocne vela aj na tuto kartu.asi tak
a pochybujem ze by davali aj 3.6ns 256MB.
dilemu som poriesil ... kamarat xce tiez kartu do 5000sk taze kupime spolu a nakolko sa on tomu nevyzna a je mu jedno ci pojde taktovat alebo nie tak zoberem aj 128mb aj 256mb ... ktora bude lepsie pretaktovatelna a da viac bodov tu si nexam :)) potom niekedy dam vediet jak to dopadlo
lépe půjde taktovat ta 128 MB...to vím i bez toho, že bych ty karty měl v komplu.Citace:
Původně odeslal eX@t
jednoznačný výběr dneška http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=80&zbo=28389
:eek: Tak uz to dorazilo i k nam ;DCitace:
Původně odeslal MarekG
Tak tomu hovorím terno :!:Citace:
Původně odeslal MarekG
hech a je vůbec skladem, když tady tak jásáte? řek bych, že ne...tradiční záležitost.
Je 7363,-SK dobra cena za MSI NX6800 TD-128MB ???
Maju ich v Rakusku
Cena 185,- EUR
To jo zas doprava + reseni reklamace, za 7950 s dani je zdeCitace:
Původně odeslal DJSmart
MSI/NX6800-TD128
7950kc==10335Sk~ takze tak ;)
njn :oops:Citace:
Původně odeslal MadCap
no ale pokud to stojí 185 EUR, tak to je tak 5550 Kč. A sice jsem neviděl MSI, ale Leadteka už jsem viděl i tady za 6000 Kč. A to už se fakt nevyplatí kvůli reklamaci a cestě.Citace:
Původně odeslal DJSmart
cesta vyjde na 300sk vlakom, alebo 400 autom...takze pohoda pri tej cene aj viac krat...
pořád je tu otázka reklamaceCitace:
Původně odeslal DJSmart
Kamos by si chcel kupit nejaku extra cheap kartu (cize do 3000 Sk,-). Tak som rozmyslal na 6200A. Lenze na nete nejako neviem najst info okolo pretaktovania a pod. Nemate niekto skusenosti s touto kartou. Popripade navrhnite inu lepsiu do 3000
EDIT: na mysli mam tuto kartu http://www.alzasoft.sk/DetailPage.as...CatId=18843654
Když už, tak: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30573Citace:
Původně odeslal Sherpa
...tamta je 64-bit, tohle 128-bit :!:
neviete kde by sa dala kupit nonGT 6600 s DDR3 pamatami? (npr. gigabyte)
no sam som kupil 6200 a ide v poho na 6600 550/670
Kdo má chuť hodně riskovat http://www.dxt.cz/?s-sn=GK-MSI-GF-NX...ti&StiId=41449
takze som svojho gainwarda 6800le co som v pondelok kupil, konecne otestoval
zatial iba na semprone2400+ (10x166), 512MB, 80HDD
takze 3dmark2003 sla na tejto slabsej zostave asi takto
6160 (8/4 - 300/700)
6900 (8/4 - 350/800)
7500 (12/5 - 350/800)
8500 (16/6 - 300/700)
9600 (16/6 - 340/850)
pripominam ze bez artefaktov, len ked som skusal starsie ovladace ktore by podporovali oc cez rivatuner, dal som asi moc stare a mi niektore ikonky vo win zmenilo. Este v 3dmarku jeden test pri ovladacoch 77.72 mi nejake cudne odrazy hadzalo aj na zakladnom.
vacsie frekvencie mi nedovolili ovladace nastavit cez rivatuner
viac som nemal cas to testovat
karta caka na zostavu (celeron M360, 1GB hyperX, 2x160GB)
Tipujem, ze by sa ti hodilo nieco v BA. Skus zavolat do Libry, robili zastupenie pre GigaByte, ale v poslednej dobe im tato znacka z ponuky vypadla. Minimalne ti tam poradia. Predavaju aj koncovym zakaznikom....
Ak chces ine znacky, tak skus napriklad:
www.alzasoft.sk
www.agem.sk
www.levi.sk
Su aj dalsi, ale ti nemaju uvedene EU ceny. Alebo nejaky cesky online shop, ktorych tu najdes na fore kopu...
tohle vypadá zajímavě:Citace:
Původně odeslal Mattho
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32605
není na tom nic zajímavého...jsou tam určitě obyč DDR a mají chybu v popisku.Citace:
Původně odeslal Iceman
henta karta sa uz niekde riesila a nakoniec to vyzera tak, ze asi ma DDR3, bo je viac takych....
Tohle MSI je velmi slušná nabídka, ještě by to chtělo někoho na test.Citace:
Původně odeslal Mattho
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30212
pokial mi je známe, tak k tejto karte sa dodáva v balení plná verzia Chronicles of Riddick - pre niekoho aj dôvod na kúpu 8-)Citace:
Tohle MSI je velmi slušná nabídka, ještě by to chtělo někoho na test.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30212
ak má to MSI alebo Galaxi DDR3 pamäte, tak by sa tam dal nahrať BIOS s GT verzie, nie? opravte ma ak sa mýlim
Nemýlíš, v podstatě by se mělo jednat o podtaktovanou 6600GT.Citace:
Původně odeslal Tanya
Asus V9999GT/TD 256MB 350/1000 12.400,- s dph
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29692
Sapphire ATI X800Pro 256 MB VIVO 475/900 13.000,- s dph
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28273
Sapphire ATI X850 XT 256 MB, VIVO 520/1080 13.800,- s dph
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31331
Tak ti vám nevím co vybrat. X800pro lze (předpokládám stále) předělat na XT ovšem rozdíl v ceně oproti X850 je zanedbatelný, tudíž X800pro mi vypadává.
Mě se nejvíc páčí to GT-čko (OC 400/1100) Co byste doporučili.
prave jsem si obednal:
GigaByte GF 6600 Turbo, 128 MB DDR3, DVI-I, TV, Twin, PCIE
za 3 867 s DPH v http://shop.pcstore.cz/
test je zde:
http://www.pctuning.cz/index.php?opt...4705&Itemid=44
takty :
GPU - 460
MEM - 1022
vypada to na pekny kauf co??
za ty prachy... už na ni mám zálusk taky pár dní, jen nemám cash :) pctuning stanovil strop 554/1147MHz, s box chladičem... :drool:
Mám otázku, lepší GB, Asus, msi? bo ... ? ceny stejný....
no k tomu MSI ted pry dela hodne shit karty... ale nevim nevim... i ten asus by byl cool ale ma spatny chladic - podle zkusenosti co jsem postrehl na netu a ani zakladny takty nema jako ten GB, jsem zvedavej na kolik ho hodim... ale jeste nemam zbytek PC ;D
to jsme na tom podobně.. :) zbytek pc... ale fakt váhám, mohla by být jiná značka v něčem lepčí? mám zálusk na Asus, ale jestli bych ji neměl dostat tam kam ten GB.... :roll:
pánové pánové, kdy si konečně uvědomíte, že co kus, to originál a co jde na jednom, nejde na druhém nebo na tom jde ještě lépe..prostě kupte, co vám příjde lepší. Já bych bral asuse, ale i klidně GB, méně teda už MSI...na něj mám nějakou fóbii ze základních desek.Citace:
Původně odeslal bc.Yo!
no ja si ale k tomu budu davat Athlona 64 + Nfroce4 + 2x 512, k tomu to pc co mam ted ta grafika neni :-)Citace:
Původně odeslal bc.Yo!
Tak mi právě přišla 6800LE od Leadteka. Po pár testech mám radost!!
Odemčeno na 16/6 a 3D Mark03 bez viditelných artefaktů. Nechal jsem to projet 3x za sebou a stále čistý obraz, karta je vlažná. Za cenu kolem 5.300,- můžu jedině doporučit!!! :-)
no..snad ti ta karta vydrží. A taktovat jde? jinak tohle piš spíš do jiného threadu, tady je nákupní poradna, aby nás nevyfakovali :-)Citace:
Původně odeslal Tantalos
Vždyť ano, pro zájemce o řadu 6800xx je právě tohle snad nejlepší koupě z pohledu cena vs. výkon vs. štěstí.Citace:
Původně odeslal Meridius
Co se týká taktování v tom je Leadtek tradičně jedním z nejlepších výrobců.
Huf, chtěl bych tu poprosit o radu. Chci koupit gf 6800le, ale váhám mezi leadtekem a Asusem. Leadtek má trochu lepší paměti a celkově dobrá karta a Asus má zase lepší napájecí okruhy a umí nastavit vyžší voltáž do jádra biosem, takže možná na druhou stranu lepší oc jádra. Uvítám všechny odpovědi, hlavně zkušenosti. Typu: Jak šly odemknout pipelines a maximální oc. Pokud jste si hráli s voltáží, nebo chlazením, tak pls ještě jaká to byla voltáž a typ chlazení. Thx.
na to jsou tu jiné thready, tak zkus hledat...všechno tady je. Nevím o tom, že by Leadtek měl nějaké lepší paměti....výjimku má jen Gainward, který do toho cpe 2,2 ns. 900 MHz tam nebyl problém. Že by u Leadteka nešla zvedat voltáž? to jako proč? Pokud jde přehrát bios, tak jde zvedat i voltáž.Citace:
Původně odeslal DOC_ZENITH
Jo, ale míň.
Leadtek WinFast A400 TDH, GeForce 6800, 128MB DDR, DVI, TV-out, AGP
Je 166.92,- EUR co je 6660,- SK dobra cena ???
12pipiek default
Leadtek WinFast A400 TDH 256MB GF 6800GT (pro AGP): je ještě v nabídce? Všichni prodeci mají napsáno: objednáno, termín neznámý. Ani firma Leadek ji na stránkách nemá (jen PCI EX). Předem díky za info, příp. doporučení na jiného stejně cenově a kvalit. výrobce.