Skusal si L12 mod?Citace:
Původně odeslal epidot
Printable View
Skusal si L12 mod?Citace:
Původně odeslal epidot
ten ti ale nepomuze ve zvladnuti urcite fsb :)
L12 Mod ti pomuze
ale musis na to mit pameti
2Epidot: myslis ze to v tvym pripade neni pametma??
Samozrejme , saq co si si myslel mne tiez nechcel chodit vyssie .Citace:
Původně odeslal c0nf?
CIze stacilo modnuty bios s L12 mod build in a razom som siel 260 lenze to nedavaju pamati asi abo co lebo system je prikladne stabilny primestable napr 12 hod ale jakmile hram nejaku hru tak to po 2-3 hodinach vyhodi na plochu ..
Memtest-> chyby , aj ked je zaujimave ze ked som aml board von z case tak nebol problem ist 255 bezproblemov ale jak osm ho dal do case zacali sa zasa tie iste porblemy.
tak to se ti nekde zacalo prehrivat=>bylo to uzavreny a hur proudil vzduch :wink:Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
ja mam pujcenej ten KUBUV procak, protoze kuba zatim nema desku a jede http://www.sweb.cz/kamikatze007/mtest.JPG 2600MHz (260x10) 1,9V unstable...stabilni se jevi na 2550 1,85V
to teda bude hodne spatna serie!!Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
prat do neho takovy volty bude jeho vrazda :-(
ne L12 mod mi nepomohl, pametma to taky nebude a chlazenim taky ne. Proste mam blbej kousek :evil:
mno ale dostal jsi z nej vice MHz nez ja :? 12.5*200 je slusny vysledek. Ja ted jedu na zminenych 10.5*230MHz s V-MODem na NB na 1,96-1,98V, jak dorazi vodnik tak do nej pustim jeste i desetinku vice a myslim ze 10*240da 8-)Citace:
Původně odeslal epidot
Ja s mobile muzu jet krasne na FSB 233, ale pri par mhz navic hazi memtest straslivou hromadu erroru. No L12 mod., procesor @8x240. Kdo je na vine? Absence L12 modu, pamet (ta ma zvladat 260 v poho) nebo nforce?
ja mam tento kousek a AXMG 2600 FQQ4C IQYHA 0352MPMW
jedu na 2500(200x12,5)@1,7V primestable
http://sweb.cz/tukancheez/XP-M%202500mhz.JPG
jinak 2600 mi najel taky ale to uz nechci rvat do nej 1,8V ..takze 2500mhz bohate staci ...ted ho provozuju viz podpis :wink:
Imho na DFi NF by namalo byt problem ist 233 a viac.Citace:
Původně odeslal weepy
Zkusal asi betabiosy a prehadzovat ramky v bankoch?
Myslis ze tie tvoje pamate na to maju?
Co som videl tak DFi s XP-M tak tam ho manik pouzival na 260 v pohode primestable.
2Tukancheez: To co mas je jedna z najlepsich serii , v priemere sa snou dosahuju najlepsie vysledky , celkom ma prekvapilo ze ide takto ako pises.
hmm no tak to me potesilo asi to nebude problem s CPU ale s ramkou ...no zkusim si s tim nejak pohrat :-)Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
uvidime chlazeni to stiha tak by nemel byt problem :wink:
však tukan ma PCU od Obra jestli se nemýlím :D
jj presne tak ;DCitace:
Původně odeslal Ladron
tak sem zkousel co ten procak a zjistil sem ze tomu procaku se vic nechce na 2600 sice postne ale do woken uz mo to nic nerika :-( ...nic i tak sem vyhodne nakoupil :D
Moje serie:
AXMG2600FQQ4C Y911772A41221 IQYHA 0352MPWM
Jezdi v pohode 215x12=2580Mhz pri 1,75V.Zkusel jsem i 215x12=2680Mhz pri 1,9V.Marky projedou,Prime netestovano.Uz moc topi.
koukam ze mas stejnou serii (ja sem akorat blbec neopsal to cislo cely :mweheh: ... kudla u me budou na vine asi ty pameti vic jak 2600 nenajedou wokna pri 1,8V ... ale 1,9V bych do neho nepoustel ...chudak malinkatej takhle bych ho netrapil :-)Citace:
Původně odeslal nex
jo tak tyhle serie stojej zato!
Taky ho na 1,9V netejram ;D Chtelo by to ale 64bit proc,aby tu X800XT trochu mlatil.I pri 2,6Ghz ma grafarna tezkou zivacku >:} :mweheh:Citace:
Původně odeslal Tukancheez
me ten cpu jel uplne ROCK stable na 2580Mhz,takze problem neni v cpu,prvni vec co udelej kdyz tam das treba tech 2580, je ze spustis memtest 1.26,pokud projde alespon 5x bez chyb,pak teprve najed do win
a pri jake voltazi to bylo... pri 1,75V ?Citace:
Původně odeslal OBR
no ono to bude nejspis necim jinym procakem to nebude :wink:
no zkusim ten memtest
:-)
JJ aj ja som pod vplyvom nazorv z fora supol casovanie mojeje a-data na cl2.5 pri ddr230 ze sak pohoda kazdemu tie pamate chodia dobre , ale priotm prime padalo ako hnile hrusky.Citace:
Původně odeslal Tukancheez
A to pootm moze clovek testovat kolko chce , cize ja som mal ako prve problemy s ramkami , som si hoviril este ze sakra jakeho kripla mobilneho som to zasa dostal ..:-)
A hejla po otestovani a vyrieseni problemu je vsetko zasa inak :-)
hele lidi nad 1,75 bych to moc nehulil, zaprvy jede na 2520 (12*210) na 1,68 real, vic to nema smysl, protoze prinos je 0,00nic, a za druhy vyssi vcore ten procesor pomalicku udavi,a po par mesicich uz nepujde na takovy frekvenci@takovy vcore primestable, budete muset jit niz a snizit i napeti, a takhle se to bude s.r.a.t porad.....takze radim moc to nehulit, 1,9 to uz vubec ne, pokud to za 2 mesice nebudete prodavat....
2paik: co mas za serii? koukam provozujes na stejne frekvenci ... jak ti to topi s tim zalmosem ?
ja mam idle 42°C; burn pres 50°C nepreleze
ale ja mam watercooling :wink:
Tak, mně už to přestalo bavit provozovat na 2,5 giga tak jsem to stahl na 2,2 a zkouším při jakém nejnižším napětí to bude primestable. Zatím to jede asi 3h. v Prime při 1,45V=>1,42 real.Jestli to půjde ještě níž tak to budu chladit pasivem. >:}
AXMA2500FKY4C T84611SB40270
AQYHA 0409 RPMW - zatial 2333 Mhz (166x14@1.65V), teplota max 43 stup. pri plnej zatazi.
Na default nastaveni - 1866 Mhz (133x14 1.45V), teplota 35 stup. pri plnom zatazeni!
Na 2500 Mhz (166x15@1.75V) nabehol ale nebolo to stabilne. Viac ako 1,75 som zatial radsej neskusal. Necham ho chvilu zahoriet. Zistil som ze mi chyba nasobic 14.5 ??? - na FSB 166 idem, lebo mam dosku bez delicky 1/6 a na disku mam celkom cenne data :wink: Musim kupit konecne uz daku dosku. Len sa ani zaboha neviem rozhodnut ktoru...
abit nf7-s 2.0 ;DCitace:
Původně odeslal mico
abit nf7-s 2.0 ;D[/quote]
tou nikdy nic neposeres
nebo taky Epoxem
Dlouho jsem tento thread nesledoval tak nevim jak to ted je z uspešností taktováni 2600+ od Radim. Kolik dávaj kousky z poslední várky? Potřebuju ještě jeden kousek, ale chtěl bych aby byl takovej jako mám teď nebo jen o neco horsi.
dnes dojdou, jsem také zvědavýCitace:
Původně odeslal Frost
Takže mám jeden kousek v kompu a zdá se že je to klasika - 14*166 pri 1,55V
parada :) budes rozesilat jeste dnes nebo zitra?
A dej vedet, jak de dal, jestli budes zkouset.
Dik :)
parada :D
ted uz jen abysme chytli i my co cekame dobrej kousek :wink:
Tak pánové,jaká je nová várka od Radima ? :-)
Já si pro něj letím až v 16:00,protože jsem nestihl pošťáky.
Tak jsem celej nedočkavej!!!
tentokrat takovy
http://sweb.cz/overshox/XPM-2600.jpg
prvni spusteni 12x200 1,625V, v idlu 41°C
edit: prihodil jsem na 1,650V (aby i Prime95 vydrzel) a ten idle je 42°C
a kolik je real ?Citace:
Původně odeslal Shox
mám stejný jako shox, jen v pravém sloupci končí horní číslo ...H40024.
Od včerejška ho trápím - je stabilní na 11,5*204 (2346 Mhz) při 1.6 V bios (1.63-1.65 real). - edit: tak pardon jen 11,5*203 při stejné voltáži
Na 1.625 V bios (1.66-8 real) jede na 2,4Ghz (12x200) ve Win, ale při zátěži není stabilní (možná limitované chlazení). Při stejné voltáži (1.625 bios) ještě postne při 2.5 Ghz (12.5x200), ale do win už nenajede. Vyšší voltáž jsem zatím nezkusil, pokračování příští týden.
takze IQYHA 0433WMPW
200*11,5 = 2300 MHz pri 1,625V deska (1,58V real) - prime95 2h stable vic sem nezkousel du postupne pridavat na taktu ;)
vypada to jako dobra serka :)
jinak 32 idle tedka a pri prime 42 na burn testu ;D
1,67V (multimetrem)Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
A kde se to měří ???Citace:
Původně odeslal Shox
primo na napajecim tranzistoru (stabilizatoru)Citace:
Původně odeslal jago
edit: nemate nekdo novy driver pro "zarizeni pro aktualizaci mikrokodu", kvuli tomu se mi aktualizace zastavuji u "update.sys"
v patek jsem ho nahodil (blbec - neopsal jsem si serii) a zatim jedu na 200*11 pri default Vcore (1,575)... teplota v idle 42, ve full load 52
EDIT: tak rano jsem mu dal 200*11,5 (na 200*12 nenajely win)... na default Vcore nechtel najet, takze jsem mu hodil 1,625... predpokladam, ze po zahoreni pujde Vcore snizit a doufam, ze jeste zvysim nasobic na 12
Tak ja ho taky nahodil a zatim to nevypada nic moc. Snad se trochu zahoří a pak pujde víc. Taky čekám na pořádnej cooler.
Uz jsem ho zkousel i na 2500 (1.84V)-najel do widlí ale bohužel po chvilce tortune (cca 10min) testu restartoval. Mam fakt schitózní chladič (AC cooper 2), tak snad je to tim. Teplota totiž byla 65°C.
Už mám objednanej pořádnej (totální) chladič ( Cooltek CT8C-48 CU) , tak pak uvidíme.
Ale mam ho zatim tak hodinu, tak uvidim a napíšu.
jedu ted na 200*11,5 pri 1,600, ale tech 200*12 mi porad nechce jet ani na 1,650... s AC TC2...
OT: tak muj 2600+ asi pomalu odchazi...provozoval jsem ho na 220x11 pri 1.6V a pri pareni na 220x12 pri 1.8V...njn asi sem moc paril...
parkrat jsem do nej poustel 2V...jen tak, co asi vydrzi 8-)
ted jedu 200x8 pri 1.6V a stejne to pada :?
doufam ze mych 1,62V real je bezpecnych ted se o chudacka zacinam bat :eek: 8-) ;D :wink:
http://volny.cz/needsoft/xp-m1.gif
Volcano 9 w/ TLF-R82 @ 7V.. zatim usmev na tvari 8-)
Jsem na tom podobně - dnes jsem vyzkoušel 12x203 na 1.65 (1.69-1.7 real) s AC CS2 TC a ani to není 100% stabilní. Teploty lezou při zátěži přes 60 (jádro), win jedou dobře, ale např. UD není stabilní. Čekám na Zalmana, pak uvidim, co zmůžou nižší teploty. Takže zatím je 100% stabilní max 11.5*203 při 1.6 V bios (1.63 real)Citace:
Původně odeslal MikeD
tak a je to tady dalsi pripad SBMDS.. ja bych do te plecky nedaval vic jak 1,75V.. jinak poradne chladit /coz treba CS2 rozhodne neni/
Ja ho jel stejne jako Pirs na 2640/1.8V, ted sem rad, ze jede stabilne alespon 2520/1.7V a vic uz do nej cpat nehodlam a taky to nikomu nedoporucuju.Citace:
Původně odeslal Prokop
Jinak zvlada taky 1500/1.075V, kdyby bylo nejhur :wink:
ja mam 200*11,5 a real je kolem 1,58v, coz podle me neni zadna hruza... mit nforce, tak muzu jit vys s FSB... s KT600 toho moc nevymyslim...Citace:
Původně odeslal Kankal
KT600 konkretne 8KRA2+ mi beha stabilne na 228mhz FSBCitace:
Původně odeslal MikeD
No tak 2200 z něj dostanu při 1.59v real /míň mi nedá deska ??? /
2400 při 1.72v = primestable - zatim asi 2.5 hod. a stále jede :-)
Podle mě ale zatim žádná sláva-
Včera jsem stavěl PC známýmu a koupil do něj "blbej" Sempron za 1400,- , jen tak jsem ho prubl - jede default na 1500, bez změny VCore šel na 2100 a na 1.86v dal 2232! (248x9). Tomu řikám overclock - dostat navíc 50%. Sice jsem dal Primu jen asi na půl hoďky, ale i tak cool. Navíc tolik netopí a AC cooper 2 ho zvládal v poho.
Ten Barton 2600+ Mobil stál 3 a půl, tak ten rozdíl za 2 litry nevim nevim. Trochu jsem doufal tak 2600 z něj dostat (s novým chladičem).
No uvidíme co s tim uděla ten chladič, takových 2500 snad dá. :wink:
http://volny.cz/needsoft/xp-m2.gif
opet Volcano 9 w/ TLF-R82 @ 7V.. usmev se jeste vice protahl ;D
mozna lama dotaz, ale na kolik ti potom beha AGP a PCI?Citace:
Původně odeslal Prokop
Pánové ( ti co mají TC ), vy se divíte, že vám moc dobře nejede ? Vždyť ho můžete upéct. verze TC nejsou na taktování, ale pro ticho
to Radim: To je pravda, jenomže moje TC je hodně modnutý a uchladilo můj starý Barton přes 1.7 V. Za týden bych měl mít Zalmana 7000 Cu, ten by to měl každopádně ochladit trochu líp ;)
hmmm... to ja zalmana na tu svoji mrchu nedam... :(Citace:
Původně odeslal Kankal
Ja sem ho vcera trapil 2000MHz se mi podarilo jit az na1.325V(real jeste o neco min) na 1.3uz vytuhnul, nastavoval sem to za chodu a pustenym prime.
Zajimave je ze kdyz jsem pak nastavil tusim 2000MHZ a 1.5V(min tusim nejde) v biosu, tak se nenamahal ani postnout :(
obavam se ze ani na to ticho :wink: ale o upeceni bych obavy zase nemel..Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
ja nevim, Semron 2600+ s AC TC na 1439ot, to je tichéCitace:
Původně odeslal Glassman
Já taky ne, ale už čekám na objednanej cooltek, ten je podle recenzí naprosto stejnej jako ZALMAN 7000B-Cu (dokonce i na pohled to je kopie zalmy), jedinej větší rozdíl je v ceně :-o (cca 600,- Kč) :lol:Citace:
Původně odeslal MikeD
http://www.pc-cooling.de/catalog/tpl.../200300460.php
To Radim: s tim AC to taky pěkně hlídám, abych se nedostal nad 60° (a to mam v cese pěknej průvan), na taktování určitě neni ani náhodou (a tichej taky zrovna neni- jen na minimum), ale kdo by to vydržel - mít doma nový XP2600+ mobil a aspoň trochu to nezkusit. :oops:
otazka je, jestli tam vleze...Citace:
Původně odeslal M.K.
Tak ja na tom budu podobne jako MikeD. 2300 MHz v pohode, ale 2400 MHz ani pri 1.725. Zatim mam jen Volcano 7+ a zkousel jsem to na medium otacky, tak uvidim jak to pujde s vodnikem v budoucnu, snad se to zlepsi. :roll:
ja mam taky volcano 7+, a pri 1,675V v biosu mi to chladi velmi pekne. ted v idle 36C :) takze chlazenim to nebude
vleze tam stejně jako Zalman - tzn. Abit NF7-S = řezání spony.Citace:
Původně odeslal MikeD
já ale mám už dva dny Asus A7N8X Deluxe a tam to jde OK, jen se musí dát pozor na místo mezi boardem a zdrojem. /Podpis jsem ještě nestihl upravit/
Jinak už jedu 2300 při 1.62 real, teplota s AC cooper 2 při full 59°C, dál půjdu až s tim novým chlaďákem. Vypadá to, že to dál nejde jen kvůli teplotě.
http://www.cdman.borec.cz/xpm2600.gif
zatim testuju a spokojenost :) 36°C idle
AXMG2600FQQ4C Z450372H40147 IQYHA0433WPMW
ja se bavil o Epoxu co mam jaCitace:
Původně odeslal M.K.
do tvoji nevim, tu jsem nikde nenašel, jen EP-8KRA2+ a do tý nejde. :-(
Tak sa pridam...
http://web.orange.sk/giger/cpu-z.jpg
Vyzera to byt celkom dobry kusok >>> AXMG2600FQQ4C K028472A40232 IQYHA 0401 MPMW
Zatial v "zabehu"... :-)
bejt tebou tak ho tak nechám aspon měsíc!! jinak pujde do kytek jako každej kdo ho zezačátku moc přepek! :roll:
1.6V je prepekani?
A kolik V a kolik max stupňů je pro XP-M na začátek rozumný?Citace:
Původně odeslal Ladron
Nevim moc sem se o to nezajimal, urcite me nekdo doplni, ale typuju, ze tech 1.65 by vadit nemelo a teplota tak do 60 stupnu.
To je muj odhad, takze ber s rezervou :wink:
souhlasim viz vyseCitace:
Původně odeslal Arg
hlavne do nej neprat hned ze startu 1,8V a vic
to by se mu asi opravdu nelibilo
Tak som mu trochu ubral - 11x220 @ 1.6V (real 1.55-1.6V).
Je to chladene vodnikom a teplota cca 38°C idle.
Zatial to bohato staci. :wink:
Takhle jsem to nemyslel jen že to vypadalo že chceš zkoušet jeho max... a to se mnoho lidem nevyplatilo a a pomalu jim odchází a už není stable prostě ho přepekly 1,6 1,7 je ještě oki ale 1,8 už je podle mě moc klidně ho vrat na 1,6 nebo kolik jsi tam mě l to je pohoda..
Jasne ja viem, ze si to tak nemyslel ale v podstate som to max. chcel skusat ??? hehe....Citace:
Původně odeslal Ladron
Tych 11x220 zatial staci - este som to poriadne netestoval cez PRIME95
Casovanie mam zatial 11,3,3,2.5
Zkuste mi poradit taky ma mobile XP ale fsb mi nejde zvysit na vic nez na 136 problem asi nebude v prociku.Mam MSI KT6 delte se starym XP mi to jelo na 166 fsb v poho měnil jsem ještě zdroj mohlo by to být tím? Podle desky se při vyši fsb neinicializuje chipset skusil jsem mu pritopit ale to nepomohlo prostě nepostne dik za rady.
Zdá se, že jdou všechny zhruba stejně, mám ho sice odjinud, ale výsledky naprosto stejný (se stejným chladičem), ale moje deska neumí dát míň jak 1.575v - bohužel. Teploty ale mám o dost vyšší. :-(Citace:
Původně odeslal dawsoo
asi tím tunelem :-)
Mate stesti, ja jich mel 12 kousku, dve serie ....5 s 7 (dva jeste mam) a vysledky jsou u vsech takove:
2300 MHZ 1.6 V
2400 Mhz 1.7 V
2500 Mhz 1.75V
Mluvim o naprosto prime95 stable ....
Na 2400 mhz a 1.6 V mi bezi, taky (skoro) stabilne (nepada ve hrach) ale prime padne do 15 minut a prevod mp4 do 30 min ....
měl jsem ten samý problém,máš tam AMI BIOS a s tím to nepojede,je třeba AWARD BIOS .............ale už to tady bylo řešené........hledej !!!!!!!!!!!!!!!!!!Citace:
Původně odeslal Vlada
Ja mam podobny teploty na 1,52-1,55 V 2,1GHz 166x13 ???Citace:
Původně odeslal dawsoo
ten muj ted na tech 12x200 2400mhz projizdim prime95 ted tusim uz kolem 20ti hodin pri 1,64V a ma zlatejch 47°C pri testuCitace:
Původně odeslal svaca
pak se kouknu na 2500mhz jak pojede
Ja se ted rozmyslim jestli necham na 2158Mhz na 1,52V real, nebo jestli pujdu vys... Mam ted docela vysoke teploty kolem 60°C, a myslim ze vyse uz nevydejchal chladic...
počkej na lepší chlazení...
No nevim myslim ze ma tenhle chladic certifikaci na XP 3200+ (to bych chtel videt :)) A ma problem uchladit 2,1Ghz na 1,5 V, zejtra zkusim lepsi pastu a uvidim... Case mam pomerne dobre vetranej, tak nevim...
Jaky teploty mate vy ostatni, na frekvenci zhruba jako ja?
tak dalsi report ;)
stacilo prohozeni ramek ve slotech, a xp-m jede nadherne, posudte sami :)
asi +300b gain v 3DM03
244x10 - primestable
chlazeno vzduchem, volcano 7+, pri prime max 48C (1,63V real)
http://gen.counter-strike.sk/Downloads/3dm03_cpuz.jpg[/url]
Tak uz ho mam taky...
serie: axmg2600fqq4c-iqyha-04-33-wpmw
napeti davam real 1,65V
max 14x166 v poho 15x uz ani nepostne.. teplota load 52 C.
testy jsou v poho, ale seka mi 3dm03.. (pci/agp 33/66)
problem je, ale to, ze ze kdyz dam fsb 200 tak mi blbne pci a agp i kdyz bios ukazuje 33/66 tak mi to haze 40/80 ?? divne protoze predtim jsem mel XP1700@2000MHz (10x200) a bylo to v pohode...
ten 3dm03 se sekne a winy mi po restartu ohlasi ze na vine je grafika...
p.s. a bios na epoxu kra2i mam listopadovej..
To je opravdu divne, zkus posledni bios ze srpna 2004 (www.epox.nl) a nebo muj modifikovany, je v bios sekci .....
nevim, jestli si to vsichni uvedomujete, ja sem si to uvedomil teprve nedavno.. XP-M jsou vyrabeny SOI technologii, kdezto normalni desktopovy Bartony ne e, proto asi slapou tak nadherne ;D
http://www.svethardware.cz/sh/media....oadmap_BIG.gif
to jen tak pro ty opozdene nebo nevenujici se tolik oboru, jako treba ja :wink:
tak jsem hodil Vcore na default a slapu v klidu... jeste chvili pockam a zkusim zvednout nasobic na 12
Tak som dalsim stastnym majitelom XP-M :-) . Serie z novej varky od Radima su rovnake, takze to tu nemusim pisat.
Takze zatial som ho dal na 210x11.5(2415MHz) pri 1.65 vcore(real 1.63V) a prime presiel celu noc. Predtym som skusal 215x11.5, ale prime spadol po 1:20 hod. Teploty sa mi pohybuju iddle=34° a full load=40-40.5° . Som spokojny :-)
Chlapi, možná blbej dotaz, ale nemám tolik času, abych pročetl 40stran postů :-))).
Chtěl bych taky pořídit "mobila", ale nevím jestli bude bez problémů fachat na NF7-S rev. 1.2. Je tu někdo, komu to jede O.K. ?
určitě jede jinak by se otom vědělo podle mě to bude ok
Mno pojde 100%, len s tou r1.2 zrejme nedosiahnes nejake zavratne FSB :| v tom je jediny hacik ....Citace:
Původně odeslal pety
Uplne bez problemu, me maka v pohode na FSB 211 na NF7 1.1Citace:
Původně odeslal pety
jj, to som tym myslel :?Citace:
Původně odeslal Halen
Po navrate z dovolenky som opat skusil testnut moj XP-M 2500+. Nie je to v ziadnom pripade nejaka bieda ale asi na dobru 2600+ sa nechyta. Podarilo sa mi ho sice rozchodit na 2500Mhz(166*15) na 1.8V. No nebolo to uplne stabilne. Tak som este pridal - na 1.85V a 2500Mhz uz nerobilo ziaden problem. Ale ked som videl tu teplotu po zatazi - 50 stupnov! Tak to nie. Dal som to dole.Citace:
Původně odeslal mico
Skusil som aj undervolting - na mojej MB ide len 1.4V. Dal som ho na 1900Mhz - stabilne a teplota 27 stupnov idle!!! Zataz 32-33!!! Celkom pohoda.
Inak tych dosiahnutych 2333Mhz pri 1.65V, sa mi podla tu popisanych skusenosti zda celkom dost... Ma menej to zial asi stabilne nebude.
Skusim este frekvencie niekde medzi 2333Mhz-2500Mhz a uvidim. Co ma ale mrzi je, ze tych ocakavanych 2500Mhz asi-urcite pouzivat nebudem. Skoda. Mohol som radsej pockat na XP-M 2600+. Co uz... :-(