Re: Mozilla FF vs Opera vs IE
Tak zase zkouším operu, jelikož z FF už jsem na prášky.
Mám jediný dotaz, na který jsem nepřišel: jak udělat, když zavřu všechny taby, aby se Opera vypla? (tak to dělá FF). Já když vše povypínám, tak buď naskočí speeddial, nebo blank page, ale nepřišel jsem jak udělat aby se komplet vypla.
Thx
Tools -> Preferences -> Advanced -> Advanced Tab Options -> Allow window with no tabs
Thx, ale opera mi zůstává zapnutá.
(chci to proto, že zavírám okna definovaným tlačítkem na myši, takže když ho vypnu chci aby se vypla i Opera a nemusel jsem ještě klikat na křížek celý opery)
Ještě jeden detail mi lehce vadí, a to že se nedá procházet mezi složkama záložek v liště bez toho aby se vždy muselo kliknout na jméno složky. Tedy pokud kliknu na složku "A", a chci přejít na bookmark ve složce "B", musím na to B zase kliknout :(
Je to tak.
http://glow.mozilla.org/
Na prvni dojem (neni to muj primarni prohlizec) to vypada celkem fajn.
muj je a je viditelne rychlejsi, a i ta zmena menu atd... me vyhovuje, prijde mi i rychlejsi start (ale mam ssd, malo pluginu, takze to muze byt jen zdani)
Nevíte někdo čirou náhodou, jakým způsobem ve FF4.0 upravit lištu navigace tak, aby vypadala jako v předchozí verzi? Tzn. pěkně vedle sebe pod záložkami: zpět / dopředu / obnovit / domů / zastavit. V příručce pro FF4.0 jsem toto nenašel a nenašel jsem to ani nikde v FF4.0. Tím ovšem neříkám, že to tam není anebo že to nejde :-) předem díky.
Teď nevím, jestli je to to, co myslíš, ale pravém myšidlo na Lištu navigace - Nastavit lišty... - a už můžeš přetahováním pozicovat co chceš do aleluja.
2 Příloh-a(y)
No teďko to vypadá takto:
Příloha 8995
A já bych chtěl dřívější vzhled:
Příloha 8996
Jde mi vyloženě o rozložení zmíněných tlačítek, původní rozmístění je IMHO o dost praktičtější (nebo to je jenom zvyk :-))...
1 Příloh-a(y)
A v com je problem si to tak spravit podla "navodu" napisaneho vyssie?Příloha 8997
Citace:
Původně odeslal
tomase
A v com je problem si to tak spravit podla "navodu" napisaneho vyssie?
Příloha 8997
Tak už v ničem... skoro :-) já si nevšiml té přetahovací "packy" a popravdě mě ani nenapadlo, že to jde takto jednoduše.
Nicméně, teďko mám všechny tlačítka u sebe (při "nastavení nástrojové lišty") a když kliknu na "hotovo", tak mi tam zbydou jen první tři a zbylé dvě jsou zřejmě schovány pod řádkem s adresou... Ach jo, to je maturita :-/
Reload a Stop su jedno tlacitko.
2 Příloh-a(y)
Citace:
Původně odeslal
tomase
Reload a Stop su jedno tlacitko.
Že by tam tu "stopku" dali jen tak? :p
Tady je výřez, jak to vypadá při konfiguraci lišty...
Příloha 8998
...a tady po zmáčknutí "hotovo". Zmizela tlačítka "stop" a "záložky"...
Příloha 8999