Stále tytéž problémy s fonty u linuxové verze :( Pravda, čím novější verze tím trochu lepší...verze 10.7 ale v tomhle nic nemění, alespoň u mě.
Printable View
Stále tytéž problémy s fonty u linuxové verze :( Pravda, čím novější verze tím trochu lepší...verze 10.7 ale v tomhle nic nemění, alespoň u mě.
Podle mě to bude nějakým specifickým nastavením. Zkusil si na čistém profilu?
Samozřejmě ;) Tohle je i ohlašováno několika dalšími uživateli na blogu Opery...
Dnes jsem si po delší době odzkoušel Maxthon 3, aktuálně ode dneška (16.7.) jako verze 3.0.15.300 RC a jsem s tím hodně spokojený, myslím si, že je to horký kandidát na uzmutí pár procent z webových prohlížečů. Co Vy na něj ?
Více informací: Oficiální stránka Maxthon 3
Stahovat lze zde: Přímý odkaz
P.S. Rychlost stahování z jejich stránek je ovšem "porod". Rychlost mi od nich jela do 20kB/sec. Děs!
V těchto případech doporučuji použít nějaký mirror, třeba tento:
http://www.stahuj.centrum.cz/interne...6&g[up]=RC
Zkoušeno na mé 2 Mbit lince a stahovalo to plnou rychlostí ;) Prohlížeč (Maxthon) ale nepoužívám...
xjohny:
Přesně tak. 64bit verzi bych si třeba dokázal představit u takové Opery (potažmo prohlížeče, ale Opera nemá pluginy, tak by neměl být problém), kde by to mělo snad i smysl.
Ta Opera mě zajímala a odpověď byla "protože Flash". Není 64bit verze, tak by to k ničemu nebylo, prý. Jen problémy/pyskující lidi.
64 bitová verze Opery je samozřejmě, ale jen pro Linux a BSD:
http://www.opera.com/browser/download/?custom=yes
Jinak v Linuxu to je vyřešeno (pokud se nepletu) tak, že 64 bitový prohlížeč použije 32 bitový flash díky tzv. wrapperu, proč to nejde udělat ve Windows?
Inak už máme nejaký ten deň Firefox 4 beta 4. Na ostrú firemnú prevádzku ešte nedoporučujem, nakoľko veľa pluginov nefunguje, ale na domáce testovanie už je dobrá ta beta. Nové funkcie, hlavne organizovanie tabov je perfektné. Nový design sa mi tiež páči, jediné čo mi na ňom vadí, že to mohli dotiahnúť využitie plochy obrazovky až na úroveň Google Chrome. Tá prázdna lišta hore mi teraz vadí.
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/beta/features/
Nevíte někdo jak v Opeře 10.6 nastavit, aby se odkazy otevřené třeba z IM neotvírali v privátním tabu? Asi mi z toho rupne už cévka!
To je bug Opery. Někdy může pomoci vymazat celou Operu včetně profilu a nainstalovat znovu, druhá rada je vypnout Operu, nastavit jako výchozí jiný browser, vypnout ho a pak zapnout Operu a nastavit jako výchozí ji. Obě rady bez záruky :-(
Mozna by stalo za to udelat novou hlasovaci tabulku. Myslim, ze pomery se zmenily a napr Chrome/Chromium, ktere nyni spada do kategorie Other bude mit vice jak jednoho iuzivatele. Navic z kontextu je znat, ze spousta lidi preslo z/na.
FF se loučí s 64 bitovou podporou a bude podporovat pouze 32 bitové CPU u 4. verze tohoto prohlížeče, výjimkou je Apple, kde bude i nadále 64 bitová podpora. Mimo toto schválené se ještě uvažuje i o tom, že by FF podporoval pouze 32 bitové CPU s SSE2 podporou a 64 bitové CPU s Linuxem, Windows by tak byl jediným OS u kterého by nebyla 64 bitová podpora ze strany FF.
http://www.abclinuxu.cz/zpravicky/mo...e-firefoxu-4.0
https://wiki.mozilla.org/Firefox/4/Platforms
Ono se neni cemu divit, pokud si udelaji statistiku, tak IMO vyjde ze 90% widli je 32bit. Ja pouzivam na tuxovi 64bit FF uz nakej ten rok, a funguje vpohode (Gentoo - samo vlastnorucne kompilovane). Ostatne ani technicky neni moc duvodu, vic nez 2GB RAM na prohlizec nikdo nepotrebuje.
Nevíte jak v Opeře 10.63 zprovoznit Gmail? Jede mi to jen v té ořezané verzi, zkoušel jsem to maskovat za FF ale nepomohlo..
Dík
Opera 10.63, sestavení 6450 - vše v pořádku co se týče GMailu. Jinak, jen mezi řečí, Google oficiálně Operu nepodporuje...
viz:
http://mail.google.com/support/bin/a...cs&answer=6557
Tím OK jsem myslel to, že mi GMail nabíhá v Opeře stejně, jako v Google Chrome, čili v normálním módu ;) Minutu předtím, než jsem zde napsal předchozí post jsem to zkoušel ;)
EDIT: Nemaskuji se jako FF, je nastavena identifikace jako Opera.
Verze 10.63, sestavení 3516, gmail plně funkční (bez změn ID nebo nějakých jiných kulišáren). Netuším, kde může být bota. Napadá mě jenom spuštění Opery pod jiným účtem/prázdným profilem Opery, jestli by se to tam náhodou nerozjelo.
Nevim co delaji v Googlu spatne, ale na Opere, ac nepodporovanem browseru mi GMail bezi opravdu vyrazne rychleji...
Upgradoval jsem na Operu 10.63 a od te doby mam problem s hlaskou
"Bezpecnostni riziko" ktera me upozornuje na to ze certifikacni retezec serveru neni uplny a ze vystavitel certifikatu neni registrovan. Za tim nasleduje dotaz jestli chci certifikat prijmout. V nastaveni jsem neprisel na to jak tohle upozorneni vypnout. Opera se pta na stejny certifikaty pri kazde dalsi navsteve, i kdyz dam "zapamatovat si volbu"
U nejakejch stranek (treba T-mobile) na me tech certifikatu vyskakuje asi sest, takze je to pro prohlizeni dost nepouzitelny. Nevite nekdo jak to vypnout?
Update na dalsi verzi nepomohl.
Verze 10.63 pod Win7 a také naprosto bez problémů, a přesně jak píše ctrl_j, v Opeře mi Gmail jede rychleji jak v Chrome :).
Ahoj panove, mam zajimavy problem s FF 3.6.11, viz screenshot (vlevo IE, vpravo FF). Jde o ten sedivy, divne antialiasovany text... Nevite nekdo co s tim?
Sys Win7 64bit, nvidia 260.89
WTF? jaktoze se ten obrazek nezobrazuje jako miniatura?
Zajimave, podobne divny text pozoruji jiz delsi dobu na zive.cz u prectenych prispevku v diskusi, nikdy me predtim nenapadlo, ze to dela jen FF. Ted jsem to odzkousel a skutecne, Chrome i IE v poradku.
Win7 64b, FF 3.6.10, grafika intel.
Po čase a opětovném upgradu Opery, tentokrát na verzi 11, mám zase jeden záludný dotaz, tentokrát ohledně mailového klienta a labelů.
U labelů se vypisuje počet nepřečtených zpráv s tímto labelem. Potřeboval bych ale, zvlášť u labelů To Do a Send Reply, aby se mi zobrazil celkový počet zpráv pod tímto labelem (nebo úplně nejlíp oba dva počty).
Hloupý na současným stavu je, že pokud chci mít přehled, jaké maily mám vyřídit, musím si je nechat nepřečtené, jinak už je nerozliším od těch vyřízených. Kdybych přiřazoval label To Do nebo Send Reply, líp by se v mi v tom orientovalo, ale když budou ty maily přečtené, neuvidím na první pohled, kolik mailů mám vyřídit. Nebudu pořád dokola kontrolovat label To Do, jestli něco neobsahuje, a taky na to často zapomenu a něco důležitého mi může utéct.
Co jsem ale hledal na netu, tak všude jsem k tomuto našel jenom otázky - bez odpovědí. Nevíte někdo, jak toho docílit?