Jo v XP sem to prepnul na zakazat a hotovo.
Ja som pripojeny na net cez PCI sietovku tak si toho ani nevšimam po tom co som to rozchodil.
Printable View
Jo v XP sem to prepnul na zakazat a hotovo.
Ja som pripojeny na net cez PCI sietovku tak si toho ani nevšimam po tom co som to rozchodil.
Jak to vypada s tou revizi 2.0? Je v pohode? Ted si chci kupovat novej MB ale tenhle smejd, co tu popisujete, fakt nechci.
S revizi 2.0 to vypada ta, ze kuprikladu me nebezi na 200MHz s mym stickem DDR400 Seitec, takze zadna slava, uz uvazuju o tom, ze ji vratim.Citace:
Původně odeslal Petrik
Tak to zas ja nemam problem.Me jede na 203 FSB a no problemo.
Hmm, ale s tvymi pametmi by mohla vpohode udelat tak 220Mhz, takze ne v poho... :roll:Citace:
Původně odeslal sodom
Člověče tahle deska nejni žádnej šmejd. Akorát musíš mít štěstí na kus jako ostatně u všeho poslední dobou...Citace:
Původně odeslal Petrik
Aha. Piskajici trafo, co resetuje pocitac, prehrivajici se kondiky a nestabilita na FSB 190 to vse u desky, ktera ma oficialni podporu FSB200 a od ktere bych ocekaval alespon nejake OC vysledky? To vse za ne zrovna nejnizsi cenu? No nevim. Ja uvazuji o RDA3 bez +, muzu ji mit za 2100 s DPH, ale chtel bych board, ktery zvladne s obyc pametma DDR400 alespon 210FSB, coz tenhle ocividne neni. Ach jo
Citace:
Původně odeslal SiB
Nevite někdo co přesně znamena ta teplota System v monitorovacim softtu USDM ?
Teplota ChipsetuCitace:
Původně odeslal mafo
To sem si myslel taky , ale dal sem na čipset vetrak a vubec se to nezměnilo, tak nevim.
Jakou mas desku..?Citace:
Původně odeslal mafo
mas misto zvykacky pastu..?
Mam 8rda3+ a tak trochu s ni bojuju.
pod čipsetem sem to este nemenil pač ji asi pujdu reklamovat viz
http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=416546#416546
Mam taky tuhle desku a kolisa mi napeti od jadra pocinaje a pametma konce muze to bejt deskou??nebo spis snad zdroj???
Jeste ze sem si vzal 8rda+ :lol: 215fsb no problemo :lol: :lol:
este ze mam abit fsb227 noproblemo ;D
A ted mi reknete cim toteda je,ze mi neda ani 210 FSB.Kua pameti jsem koupil novy a Corsairy uz nejsou zadnej shit.Ale stejne ta deska je naka naladova ohledne pameti jak jsem cetl vyse,no co uz ted..Kondiky mi vrzaly a to pri skrolovani ne webu,ale najednou nic.Tak nevim.Asi si ji necham.Musim ale uznat ze se stabilitou uzproblem nemam co jsem vymenil ten procak.Mel jsem JIUHB a tedka viz podpis.
Zdravim, moj problem čo som opisoval hore je vyriešeny vymenou dosky pri reklamacii, dostal som dosku novu a je to dokonca revizia 2.1 s aktivnym chladičom, moja stara bola 1.1 , vsetko chodi a dokonca sa mi vidi že system je svižnejši a Hdd ani nepočuť pri zapisovani alebo čítaní, čo ma dosť prekvapilo.
Ešte nejake informacie ohľadom dosky : kondenzatory pri procesore (6 ks) su modre a ostatne su zelene, bios je podľa Sandry 6.00PG date 10/17/2003, nainštaloval som (bez akýchkoľvek problémov) drivery nForce_33.13_WinXP2K_WHQ a NVIDIA System Utility ktory mi ale dal len Overclocking-Basic čo nie je žiadna sláva to mi dávala aj stará doska.
Podľa USDM mam teplotu systemu nižšiu o 5-6 stupňov.
To je asi všetko, všetkym diky za pomoc idem ďalej testovať
Mafo
:-)
Koupil sem tuhle desku v cervnu, rev. 1.1 tusim. S Duronem to oproti ECS K7VTA3 byla nadhera, vsechno se zrychlilo jen vymenou desky. Ten Duron, ac ve stary desce mel bezne pres 55°C, v Epoxu mel do 40°C. Pak sem mel od kamose pujceny TBred 2100+, i pro oc na 2400+ zadny problem, teplota max. 45°. Tak jsem se zaradoval, vratil TBreda a koupil Bartona 2600+. A ejhle :( teplota netaktovanyho neleze pod 50° :(
Krom toho ono klasicke piskani odkudsi z bedny, tipuju, ze stejny problem jak tu uz byl vyse popisovany... Lec, to zmizelo kupodivu updatem biosu.´
Jakmile teplota preleze pres 53°C, tak to tuhne. Klasicka prace ve woknech (web, naky editory apod.) je uplne v pohode. Problem je s tim, kdyz se cpu poradne zatizi a teplota vyskoci. ALE - nemuselo by to zrejme byt jen teplotou. Mam desku ve stary skrini s 250W zdrojem a navic nemam ani zapojeny ten konektor s pridavnym napajenim. Mohly by byt moje problemy zpusobene zdojem?
Opravdu ta teplota v USDM (System temperature) ukazuje teplotu northbridge? S tou sem na tom jeste asi dobre (34°C)...
Diky za info....
btw: je sance, ze kdyz budu desku reklamovat, a reklamaci uznaji, ze dostanu nahradou rev. 2.0?
Hm. Tak sem zkousel 300W zdroj pro P4 - asi petkrat se protocej vrtule ve zdroji i na CPU, ale neblikne ani ten display, co je na epoxu :( Se starym 250W to funguje dal (teda, aspon trochu)...
Nemuze mit ten zdroj nakou ochranu a jeste je porad zrejme moc slabej, aby to utah, tak se radsi nezapne?
Člověče tobě to běhá bez toho stabilizačního čtyřkolíku :lol: ??? Uuuu tak to je mi fakt divny, teoreticky by to totiž bez toho čtyřkolíku nemělo běžet vůbec. ;D
Tak jsem tam narval 300W Fortron, zapojil sem i ten 4pin... a co to?
deska zacala najizdet... tak sem se zaradoval, asi na 2 vteriny, protoze pak na me display epoxe vyblil 1Dh - Initial EARLY_PM_INIT switch :(
Ja fakt uz nevim. Nevite co je to za hlasku a cim to muze byt?
Dekuju
Mam novou 8RDA3+ a take s ni mam veliky problem. Deska je to podle meho nazoru skvela, az na to, ze nefunguje. :) Lepe receno nefunguje s mou grafickou kartou RADEON 9000 PRO 128MB HERCULES 2ndSERIE. Strcim ji tam, zapnu pocitac a po cca 2 vterinach se comp vypne a zustane svitit kontrolni LED indikujici zapnuti PC. At delam co delam, je to porad stejne. Mam novy zdroj 400W, procesor 2500+ Barton (zkousel jsem i 1700+), pameti Samsung (vyzkousene i jine). Grafika v jinych pocitacich chodi bez problemu a BIOS MB je nejnovejsi. Je ale zajimave, ze kdyz do AGP slotu strcim RADEON 9500 s externim napajenim, tak to chodi...
no ja mam revizi 2.1 a nemuzu si ji vynachvalit. S myma apacerama jede na 205 v dualu pricemz abit (rev. 2.0) v dualu sotva 182. Aktivni chladic chipsetu je nejvetsi co jsem videl (ne jak ten abitackej smejd), dale mam nejakou divnou satelitni kartu co jsem testil asi v 8mi kompech a jede jen s epoxem a jednim sisem 740. Proste naprosta spokojenost s deskou. Jinak k ty spotrebe proudu - mam tu soltek, epox a abit a zerou vsechny zhruba stejne s radeonem 9800 SE na full mam 12V vetev kolem 11.6-11.7 na fortronu 350w :(
tak jsem ji dokonce vyhnal na 215 v dualu s tema blbejma apacerama, ocividne tomu epoxu ty apacery svedci :)
edit : tak nakonec dokonce 220 po zvednuti napeti pametem na 2.77
Tezka zavist... :?
Ja abych mohl vubec pracovat, tak musim mit vsechno nastavene na 100MHz :( FSB i pameti :(( takze vyslekem je, Barton 2600+ na 1150MHz :/ vcelku o nicem... a kdyz zapomenu vytocit Fan alespon na 2500 ot/min, tak se mi to sekne i pri tehlech rychlostich :/ ja uz sem z toho zoufalej.
Nemuze byt muj problem i v pametech? jeste sem nedosetril na zadny lepsi, takze tam mam jakysi (nevimjaky) DDR266 jeste ze staryho pocitace.