len si to poriadne este ponastavuj, nenechavaj to na default, je tam rapidne vylepseny eax a mix..Citace:
Původně odeslal jago
Printable View
len si to poriadne este ponastavuj, nenechavaj to na default, je tam rapidne vylepseny eax a mix..Citace:
Původně odeslal jago
V tom návodu na instalaci se píše, že uživatelé Live! nemají instalovat Eax a Spkcon, protože jsou s tím problémy. To dá rozum, když Live! je jen stereo.
potřebuju pomoc....nejde mi na audigy2 vystup na subowfer...místo nj mi jde centralní repro...
hladaj v nastaveniach vymenu central a subwoofer navzajom, neviem si teraz spomenut narychlo kde to je.Citace:
Původně odeslal zen
Ja mám Creative Sound Blaster Live 5.1 Digital. Ktoré ovládače je vhodnejšie použiť, pre Audigy 1 či pre Audigy 2?
no samozřejmě že Audigy 2 :wink: podle již zde několikrát psaného postupu :|Citace:
Původně odeslal daggy
...mno, nechcete teda shrnout - (česky) krok po kroku , jak dostat z té SBlive5.1 maximum ? ..... ? ...... ať tu máme jedno - komplexní řešení, podle kterýho se můžou řídit všichni, aniž by museli pročítat celou diskusi ..... bylo by to fakt supr (to samý i pro Audigy1) .....
Paráda, ide to v pohode!!Citace:
Původně odeslal KoNG
copak tobě to tu nepřipadá schrnuto ??? máš tu popsané i problémy které můžou nastat a není to zas tak obsahlý threat :wink: stranka 1 a 3 jsou řekl bych ty hlavní jak nato ;DCitace:
Původně odeslal Jezyn
no rpvný dojmy tak torchu rozpaky, než sem to korektně nainstaloval uběhlo cca 30 min :evil: , pak sem si chvíli hrál s nastvenim repráků a taky mi to ze začátku vůbec nehrálo protože bylo nastavený 2.1 a ještě swap rear/front no zvuk jak víno, ale odinstaloval jsem je kvuli mikrofonu, hehe sem se tak trochu v těch založkach ztracel a netušil kde oc anstavit :oops: :?:
hm tak sme si to chtel zrobit na sve 1024player taky ale ty linky na treti starne jsou nefunkcni..kde mam teda sehnat cd nebo nejake ovladace k audigy2 ktere mam pak patvhnout?diky...
Potřeboval bych vědět, zda mám na svém SBLive! 5.1 použít raději postup Guide #1 nebo Guide #2. Hlavně z hlediska výkonu a kvality zvuku :-) Díky moc za odpověď ;-)
Pěkný,moc,jen co je pravda.Taky bych si svojí A1 předělal,ale stahovat po mojí lince cca 120 MB= min 17 hodin (a to bych ještě musel mít štěstí).
Holt se budu muset spokojit s tím,co mám.
Mám ale jeden dotaz.Při přehrávání audio CD mi stále přeskakuje zvuk.Když ale poslouchám CD přímo z mechaniky ve sluchátkách, je všechno v pohodě.Kde mám hledat chybu ?
Mohli by jste mi to prosim nekdo napsat cesky jak na to????
Jsem lama!!!
Nechapu to mam stahnute sb_install_multilang.rar a nejaky ctcomp nevim vubec co dal a co mam jeste stahnout spousta linku nefunguje napiste mi je prosim dik moc :cry:
Taxem přeložil ty návody. Hned jak budu mít čas tak to dam na web. Zatim to můžete stahovat přes Kaazu.
Super pak nahod link jsem ti moc vdecny.
Jo a nahodte prosim link at se daji stahnout ty multilanguage pack drivery(120mb) na tomhle threadu mi nefunguje ani jeden.
DIK
Tak během příštího tejdne možná dam ty překlady na snail.pc.cz, ale ještě uvidim podle času.
?????? Proč se teda ten Live jmenuje 5.1, když je jen stereo.Citace:
Původně odeslal jagoro
:lol: :lol: :lol:
Existuje nějaká možnost, jak zprovoznit na SBLive! tu konzoli EAX ???
Pokud budeš postupovat podle návodu č.1 a stáhneš ty upravený drivery tak pojede i EAX konzole :wink: , ale dle mého názoru mají o něco horší zvuk než ty originál :-( .
Tak mam tady takovou zprávičku. Už jsem si našel trochu času a dal jsem ty překlady na své stránky :-) Takže můžete stahovat na snail.pc.cz
Pak bych potřeboval ještě poradit. Nainstaloval jsem to podle Guide #2, ale když tam dam i ten novej update pro Audigy, tak je přihlašovací zvuk do Windows jaxi zku***ej, jako kdyby byli basy i vejšky na maximum, po přihlášení všechny ostatní zvuky už jsou v pohodě. Toto se děje ať tam dam jakejkoliv přihlašovací zvuk. Tak co s tím ???
Ja mam taky posledni drivery, ale zvuk je normalni (win98 SE).
Spis by me zajimalo, jak mam nastavit zvuk tak, aby sel ze vsech reproduktoru pri hrani MP3, protoze ten postup psanej v guide2 nejde .... kdyz po vsech krocich kliknu na default, tak se proste cmss3d vypne a hraje to zase jen z prednich 2 .... :/
nahodil jsem u své audigy 1 ovladače z A2 updatoval jsem to podle návodu jede to OK ale v EAX konzoli ve volbě efektů Enviroment po volbě jakéhokoli efektu , místo ozvěn začnou znít nějaké zmutované skřípance a nedá se to poslouchat , dělá to jen pod windows XP , pod W98 jedou ty efekty v pořádku , nevíte co s tím ?
dál by mě zajímalo dají-li se někde sehna další efekty pro EAX , další prostředí , hlasové efekty , advanced EQ , chtěl bych jich prostě víc , sice se to skoro nepoužije ale na minulé noname zvukovce jsem toho měl kolem 60 efektů