no jako genialni jednoduchost, proste ten string prevedes na obrazek :) takhle si ma muzes nadefinovat CO chces
treba ze napises geez a objevi se ti ikona jezise :) jak mi to kamos rikal ze to ma v Trillianu
Printable View
no jako genialni jednoduchost, proste ten string prevedes na obrazek :) takhle si ma muzes nadefinovat CO chces
treba ze napises geez a objevi se ti ikona jezise :) jak mi to kamos rikal ze to ma v Trillianu
jo to funguje, ale stejne to asi chce mit posledni cvs verzi...
a SIM umi primo ty ICQ smajliky - odesilat i prijimat, takze np :wink:
nee, uplne stejne to jde i treba v 0.96 :) nebo nake takove predpotopni verzi... rozhodne uz v tech gtk1 to slo...
no a taky tlacim na vyvojare aby se daly smajliky posilat ;D kdybych trochu umel v Ccku tak to treba i dodelam... ale takhle :?
ale ty predchozi verze se mi nektery nezdaly moc pozuitelny... treba ze okno se zpravou se neukazovalo v tasklistu atp...Citace:
Původně odeslal ^Tomahawk^
porad tam byly nejaky chyby... SIM celkem funguje... no a co, ze je pod QT? to prece nevadi...
to, ze se okno se zpravou neukazovalo v tasklistu je ale problem metacity... bo jaxe ten shit jmenuje ;) pod icewm mi to bezi HOOODNE dlouho
v te dobe jeste metacity nebylo... a jaktoze to byla okenniho manazeru? kdyz sem updatoval jenom gnomeicu a ne sawfish a potom to uz fungovalo ???Citace:
vim ja? mne kdyby to v icewm nefungovalo tak to nepouzivam ani za nic... proste messg window na taskbaru zasadni vec :arrow:
KDevelop je celkem v pohode, tak trochu parni mlaticka, ale jinak myslim ze splni veskere tve pozadavky....Citace:
Původně odeslal KtK
No, tak jsem chtel mit dalsi dotazek - jak se stopuje apache, ale nakonec jsem nebyl linej, a nehlidl manualu, a ejhle, nasel sem to.. Takze pokud tenhle dred cte i nakej jinej newbie- rada "RTFM!" neni tak uplne naprd, jak by se mohla zdat :wink:
Diskuse o ICQ se zdrzuji, protoze ICQ fakt nemusim :|
kTK: HINT: na to tvoje logo si spis misto tech MIcek dej Apache ;D
ROOOFL.. ;D ;D Tak tohle mi fakt neseplo..Citace:
Původně odeslal pavel.jakubisko
Co ti neseplo? :lol:
Ty dva vrtulniky, co mas v logu nejsou apache...jsou to Mil-Mi 23...tak rikam, abys to polinuxil a dal si tam apache ;DCitace:
Původně odeslal KtK
No ja moc dobre vim, co mam v avataru.. A i apache vim jak vypada, jen me nikdy nenapadlo to, ze vlastne Apache-Apache.. Ale toho hinda tam mam naschval, je to muj zamilovanej stroj.. ;) (i gamesa) A apache je jako vrtulnik hnusnej, takze zustanu u HINDa. :-)
Jo, a sou to MI 24, ne 23.. ;)
Tak mam dalsi dotazek: Jakej je dobrej FTPclient? Nejradsi bych neco jako Total Commander - aby to byl file manager a zaroven FTP klient - vim, MC umi FTP, ale aby mel podobne v pohode spravu uctu, jako je ma TC. Zkousel jsem Gftp, ale tam jsem taky nak neobjevil, neco jako ulozeni loginu, a vypisovat to pokazdy.. :roll:
co treba ftp klient v MC? :)Citace:
Původně odeslal KtK
cd /#ftp:user:passwd@server
anebo taky man mc :))) ale to je na delsi povidani
a MC umi nekde uchovavat jednotlivy loginy? Abych nemusel pokazdy vypisovat host/user/pass? Viz muj predchozi post, ja to v nem fakt nenasel..
mno podle me to jde ;D zkus manual :)) ale kazdopadne ti staci skript... proste si nadelas skirptuyy pousteni MC uz primo s logovanim na ftpCitace:
Původně odeslal KtK
No, zchecknu ten maual.. Ale v MC jsem fakt nic takovyho nevidel.. A ty skripty, no ja nevim, to se mi nezda dvakrat pohodlny - rozumej, mam pod woknama radove stovku loginu ulozenych v total commanderu, co chci, je jen vybrat spojeni, a connenct. Bez toho, ze bych ho musel vypisovat..
tak gnome-commander to mel celkem pekne
Vyzkousim, uvidim.. Diky. I kdyz ted mam zrovna na praci neco jinyho, takze ne hned..Citace:
Jak tak koukam zacina se prechazet na linuxa,
ted skousim akorat lynxe a forum v tom vypada docela coool :) ale neumi smajliky :)
... ja ted akorat bojuju s nastavenim proftpd, zaboha nejsem schopnej nastavit nejakej upload adresar a zamnkout uzivatele do jeho home addr :( v man sem to nevyhrabal :( ...
Linuxu zdar :)
Jo, laskovani s PROftpd to me taky ceka.. :) To zas budou dlouhy noce, jeste ze zitra mame ve skole volno, takze nemusim do postele.. :-)Citace:
Původně odeslal Maxik
Noo mna caka tiez dlha noc.Prave som dostahoval LiveCD Gentoo Linux...to bude zuzo...
No, ja momentalne prgam FTP vyhledavac, a asi ho necham bezet, at si pekne scanuje, a ja pujdu spat.. Precijen jsem dneska vstaval v 6.30.. :roll: a uz trochu zivam..