Ma cenu kontrolovat vadne body?Asi jej koupim v Softcomu a nerad bych zazil stejnou prihodu jako kdosi z fora s poskrabanym LCD :(
Printable View
Ma cenu kontrolovat vadne body?Asi jej koupim v Softcomu a nerad bych zazil stejnou prihodu jako kdosi z fora s poskrabanym LCD :(
Zrovna na hry by ti bola lepsia normalna 22jka, pretoze pohanat 1920x1200 nebude zrovna to prave orechove > hlavne na panely co nema ziadnu moznost ovplivnit scaling ...
ono s touhle velikosti bodu interpolace nebude nic strasnyho si teda myslim
Lenze co hry, co nemaju wide rozlisenie? U tohoto LCD to nejde nijak nastavovat ... interpolaciu ale vyskusam, obecne to vsak nie je uplne najlepsi napad a toto LCD ma vyznam fakt len vtedy, ak fakt potrebujes/chces full HD
Dneska už je velká vzácnost, když hra neumí widescreen a pokud neumí, tak holt by se hralo s černými rámečky nahoře-dole nebo vlevo-vpravo :) (A scaling zvládnou NVIDIA karty lépe přes ovladače než ATI).
2PS.Prosim aspon jeden radek,co se tyka barevnosti.Lze pouzit na beznou praci v Psopu?Diky
Mno v praci mam mekacky LCD,asi s-ips a doma DELL 1130 21''.Nerad bych si vyrazne pohorsil.Ale rikam,nejsem zadnej fotograf a nehledam uplne top the best.A delal bych na tom prilezitostne prace pro casaky do dtp.Pak na filmy hry a jiny voloviny..
ja sa ho chystám ísť kúpiť, pač idem reklamovať moje TNko, na ktoré som robil malú recenziu (tady na zive.cz), poté snáď urobím i na tento Lenovo :-P
MadCap: Jak na tebe pusobi tohle Lenovo ve srovnani s HP LP 2465? Zajima me hlavne barevnost... diky
Prave mam jeden kus k vyzvednuti a vikend cili laka me to.Co vadny body?Asi nic co?
jeden je v praci, druhy doma, takze sa to zle porovnava :\ a naviac som to nemal cas moc skumat :) pripada my vsak velmi podobny, je to predsalen rovnaka technologia :) Aj ked mam rezim "reddish" tak su farby trosku studensie, rucne to ladit nebudem, zmeram si to v pondelok sondou (slo by to aj od oka, skoro vsetky "neprofi" lcd su tak nejak modrejsie ako by sa patrilo).
stale nevite o testech na sonde?
Vime, dnes urobim :)
no nemuzu se dockat vecera :-)
Viz priloha ... to "kanaly" je ukazka, jak moc su posunute kanaly s default profilom, napravit to ide, ale ako vidite v kalibrovanej analyze, tak to vo vysledku nie je nejake extra. Zaujimavy je dost siroky gamut. LCD ma HW regulaciu podsvietenia a pokles kontrastu je pri nejakych 20 jasu iba +- 20%. Merana rychlost odozvy je priemer az podpriemer.
Zajímavé, díky za obrázky. Ten gamut je fakt slušný (a hlavně v zelené), dE hodnoty už míň ... Ale tak primárnímu účelu toho panelu to vadit nebude.
toto rozlozenie gamutu je obvykle, vzdy sa to vytahuje do zelenej > lepsie panely vsak nestracaju v tom spodnom rohu a maju DeltaE average do 2,0 :)