Moj je podla programku degradovany z 2600XP a zda sa mi ze je to fakt jeho maximum :?
Printable View
Moj je podla programku degradovany z 2600XP a zda sa mi ze je to fakt jeho maximum :?
ja bych asi taky nabootoval na tech 2700+ co je to pry downgraded (i kdyz - existuje vubec model 2700+ ?), ale stabilne asi ne. to co mam v podpise je asi nejvys , kam se primestable dostanu (kdyz nevysim napeti na vic nez 1,775, coz nechci).
ale myslim, ze tady resime pikacoviny. budte radi, ze ty procaky jsou a ze jdou tak skvele taktit. takhle jsem si letos koupil za 2000 procak, ktery mi alespon rok (ne-li vice) v pohode vydrzi...tak neni co resit, ne ?
tak tak za dva litre může za rok třeba puknout :)) a zas bude něco jineho cool!Citace:
Původně odeslal Chocen
Paradoxní je, že ten procák za 2000,- vydrží dýl, než jiný, za 10000,- :-)Citace:
Původně odeslal Fred
sudden death syndrome ?
Me se tam kua neobjevuje,z ceho byl downgradenutej???Citace:
Původně odeslal Chocen
ONI TO Z TOHO SCRIPTU NA WEBU STAHLI, ALE O KUS ZPATKY JE ODKAZ I NA PROGRAMEK, KTERY BEZI U TEBE (NE NA NETU) A TEN BY TI TO RICT MEL...
KUA,je to nova verze a tam uz to aky neni.NEMATE NEKDO PROSIM STARSI VERZI?????Citace:
Původně odeslal Chocen
2 SPYKER: Ja mam aku verziu chces a kam ti to poslat, hod mi adresu na SZ mam 0.5.0 Beta a 0.6.0 Beta. Ma to len par kila.
mam to na webu - http://pcarea.webz.czCitace:
Původně odeslal SPYKER
DIk,uz sem to sosnul,mi vylezlo,ze mam down z 2800+ :oCitace:
Původně odeslal Chocen
No kdyby jste si precetli readme.txt od toho programu tak by jste se dozvedeli:
+ "Downgraded from" now renamed as supposed "Laser Marker ID", take this as you will. (Thanks to one Alereon for this feedback)
2 brozov1: to ano ale to tam pridal len v poslednych dvoch verziach
a tu este link na ten programcek ak by niekto nevedel kde ho najst a brouzdat Thready
OPN-462 v0.8.0 Beta
No tak poctivo som precital celu diskusiu a nikto nema taky problem ako ja.
Ked vyplnim informacie o CPU a stlacim CHECK tak dostanem RUNTIME MISMATCH a program zleti. Skusal som to pustat na mojom domacom pc (vid sig, xp bez sp1) aj na pracovnom notebooku (dell c600, w2k sp3).
2 ace: Skus hodi signaturu do postu (alebo ak nechces tak na SZ) a nech to odskusaju aj ostatny na inych verziach.
Potom mozes poslat mail tomu kto ten soft robi aj s tou signaturou ze taky problem nech to v novsej verzii opravi. ;D :wink:
2Chocen:DIKY!Uz mi to take jde :D
Downgraded from 2800+ :o :o :o
toDutch3D:kolik ti to topi s tim falcon rockem 2?Jakou tam mas pastu?dik
mne to vypisalo toto
Processor Low-end
Core Thoroughbred-B
CPU Model 8
Manufacturing Process 130 nm
Approximate Transistor Count 37.6 million
Approximate Die Size 84 sq. mm
Performance Rating 1800+
Working frequency 1533 MHz
Package Type OPGA
Operating Voltage 1.5 V
Max Die Temperature 90° C
L1 Cache Size 128 KB
L2 Cache Size 256 KB
Multiplier 11.5x
FSB Frequency 266 MHz
Stepping Code JIUHB
Manufacture Year 2003
Manufacture Week 10
Production Batch M
Batch Production Number 0159
Ziadny Downgraded from :? :evil: :-( a bezim na 2267Mhz pri 1,65V a islo mi to aj na 2400Mhz ale nestiha mi zdroj :( :evil:
CO TO ZNAMENA KDYZ MI TO U PROCESORU HODILO HIGH END...NAMISTO LOW END..VIZ VYSE...
To znamena(nebo by melo),ze mas AO! :-o Nevim proc ale asi to tak bude :? Nebo ze by to bylo podle ratingu ??? Kdyz to tak vezmes,tak je to uplne jedno...... :lol:
No uz to mam je to ze vraj 2700Xp :(
Můj kousek je
AMD Athlon XP
Core Thoroughbred B Low end
CPU Model 8
Performance Rating 1700+
Working Frequency 1467
Package Type OPGA
Operating Voltage 1.60v
Operating Temperature (Max) 90°C
L1 Cache Size 128KB
L2 Cache Size 256KB