tak jsem vyměk a koupil philipse hp910 - měli je normálně v obchodě za 1490,- ..... jsem na ně zvědavej
Printable View
tak jsem vyměk a koupil philipse hp910 - měli je normálně v obchodě za 1490,- ..... jsem na ně zvědavej
já se nato vyse.ru, sotva jsem je zapoji a zkusil - pravý sluchátko rezonuje při nízkých kmitočtech - že jenom já mám takovou smůlu ..... (v obchodě jsem neměl čas je zkusit ) - a jestli mi někdo napíšete, že to není na reklamaci, tak se oběsím
Hmm to mi nedělá asi vadnej kus,ale na reklamaci to není :lol: :lol: :lol:
Tak to mas teda smolu.
tak se to jaksi rozehrálo - už je to OK - teda zatím :wink:
za 1400? si robis srandu, najlacnejsie cez net su za 1900, normalne za 2200-2500kc, su to istio tieto http://www.obchodni-dum.cz/detail.ph...ov=57&id=19025Citace:
Původně odeslal Jezyn
Mě se ta cena taky nezdála,ale nechtěl sem do toho rejpat.Citace:
Původně odeslal Marek
Je možný,že věděli o nějaký vadě a proto tak levně :idea:
koupil jsem je u nás v Šumperku - obchod RADIO BROŽ a jsou to přesně ty, co máš v tom odkazu - v pondělí je jdu reklamovat - rezonuje to pravý sluchátko pořád ...... ach jo .....Citace:
Původně odeslal globalkiller
A nedáváš náhodou do toho až moc velký pecky ??? Jinak řečeno nepřetěžuješ je ? I když nevím jak bys se dali jednoduše přetížit :oops:
právě, že ne.... hned jak jsem je vybalil, normální hlasitost , poslouchala i moje manželka i tchýně ..... zkoušel jsem 3 výstupy - PC, TV, reciver ....... u všech to pravý sl. rezonuje ...... ( stačí hudba, kde jsou bubny - MTV atd )Citace:
Původně odeslal globalkiller
Proto asi stály o litr mín :lol: Nějaká špatná série :lol: Zkus je podtaktovat a bude to to samý jako běžný sluchátka za 1,5k Kč :lol:Citace:
Původně odeslal Jezyn
zkus je radsi rozebrat, uvidis ze to bude jen nejaka nedobre zaklapla plastova pacicka.. neverim, ze by byl spatny menic, koukni se na to poradne.. mas je za nadhernou cenu, skoda je vracet..
no jo, ale když je rozeberu, tak ztraím záruku ..... mimochodem ani nevím, jak bych je rozebral ..... nikdy sem to nedělal ....
No pochybujem ze je na nich nalepka -waranty void if label removed- ;D .Takze sa daju asi rozobrat celkom normalne a vsetko je raz prvy krat, takze sa nic neboj.
No mě by spíš zajímalo jak je rozebere samozřejmě nikde šroubky nejsou,kromě toho navijáku na oblouku :mweheh:
Takže pokud neni extrazručnej tak by mohl ztropit pěknou prasárnu :roll:
tak jsem je byl reklamovat a prodavač je zkusil a řek mi, že jim nic není .....to jsem čuměl jak puk ...... ještě, že jsem měl svoje cd s písniškama - mobi, madona, nedvěd, korn .......prostě různí interpreti ( vybral jsem doma ty písnišky u kterých to rezonovalo nejvíc) ...... tak to zkusil a řek mi, že rezonují obě 2 ...... sluchátka byly poslední, vrátil mi prachy a já mám zas na uších sluchátka za 2 stovky ..... tak jsem dopad .....
alespoň jsem si vypálil zkušební CD, se kterým teď budu při koupi něčeho novýho zkoušt, jak to hraje ..... :|
asi vedeli preco boli o liter lacnejsie.skus zohnat technics....
Hmm tak to si ty moje 910ky poslouchal nak divne. :-)Citace:
Původně odeslal Glassman
Nechci Ti nijak upirat Tve pocity - ale ja (i dalsi) mam presne opacny pocit - vyborne basy, zatlumenejsi stredy a vejsky jsem uz taky slysel lepsi.... Ja vim ze na basy moc nejses, ale obavam se ze tyhle je maji velmi solidni.
Naprosto sozhlasim s tou pohodlnosti - nebyt kabelu tak zapomenu ze je mam na hlave. :wink:
Nj kdyz ses zvyklej na Senny 580 tak Ti pote tezko muze neco vyhovet... Pamatuju si moc dobre jak si na ne frnel. ;D :wink:Citace:
Původně odeslal Glassman
Ale obavam se ze rychle basy vyhovuji 910kam taky ale problem je ten ze se mnohem snadneji vybudi nez Senny coz bylo slyset pri prehazovani... Prijde mi ze u Tebe znely ponekud zkresleneji, ale nevim netopyr jako ty fakt nejsem. :wink:
Me naprosto vyhovuji (zvlaste za tu cenu) a kdyz je srovnam s Beyery DT330 co jsem mel doma pred tim tak je to nebe a dudy. Nemluve o tom kdyz jsem slysel Senny HD500 a 570. Opravdu Natural sound.
Orezany naprosto o vse. ;D
Skoda ze jsem jeste nemel sanci poslechnout si Technicsy.... :| Nemuzu srovnavat.
ja vim cim to je, tvym Terratecem.. k nemu proste sednou.. ja na ne nenadavam, to rozhodne ne, ale kdyz sem zavzpominal na ty technicse tak bych rek ze byly i lepsi, no nic, to jsou vsechno subjektivni pocity :wink:
Nerek bych ze HP910 maji spatnej basovej zaklad, maji mekkci basy nic rychlyho, udernyho.
Zasadni problem je ten, ze po pripojeni na zesik, hrozne vyniknou vejsky a to na ukor basu, paradoxne tydle sluchatka maji prijemnejsi zvuk bez gilmora (nerikam umyslne lepsi).
Sou to idealni sluchadla pro pripojeni k normalni zvukarne nebo jinymu prehravaci, tam zneji za tu cenu hodne good.
Technicse byly opravdu basove super, jen jsou spsi pro lidi co maji malinkaty usi, protoze maji hodne prtavy musle.
Kdyby se delaly v naky vetsi verzi tak du do nich :)
Tak mam doma tie technics 800ky a nejak sa mi zda zvuk horsi ako u Koss Sporta pro.Konkretne hlas(to su tusim stredy??) je taky viac v pozadi, ale niesom ziadny velky odbornik, mozno ze to tak ma byt a kossy to mali prepalene.
edit:Par postrehov k sluchatkam technics rp f800.Dnes som ich totiz odniesol naspat do shopu a bol som stastny ako blcha ze mi ich vymenili naspat za KOSS Sporta pro.Nechcem oponovat glassmanovy alebo deeovy ktory porovnaval tieto luchadla s ksc 35...,ale.
Neviem ci sa ku mne dostala ina verzia(podla udajov na krabici nie), ale po tom co som ich cely den pocuval bol som zhrozeny.Totizto u tychto sluchadiel absoutne chyba stredne pasmo, takze hlavne hlas je absoutne nezrozumitelny a je utlmeny akoby prichadzal z nejakeho hrnca.Hral som sa aj s EQ ale nepomohlo.U sporta pro je hlas krasne v popredi a je rozmet kazde slovko.Napriklad som pocuval Sugarbabes-angels with dirty faces,U2 - all that u cant leave behind, Alicia keys - songs in a minor a kopu dalsich, s technicsami nebolo nic poriadne rozumet co spievaju a este sa k tomu vsetky tie frekvencie nejak zhlukli do jedneho chumelca takze zvuk bol priam uchu odpudivy.A este jedna vec, s technicsami som mal pocit akoby zvuk prichadzal odnikial, zatial co so sportami ma clovek pocit ze zvuk ho obkolesuje zo vsetkych stran a hlasy je pocut priamo v strede hlavy.
Resumé:neviem ci boli tie rp800ky nejake chybne(myslim ze urcite nie), ale tieto sluchadla naozaj nikomu neodporucam.Niesu hodne ani deraveho grosa, ked sa za rovnaku cenu daju kupit Koss sporta pro.
Ja sem ted vymenil Philipse HP890 za PortaPro, ty Philipsy nemely vubec zadny basy, Porty jsou dle me uplne o necem jinym, skoda, ze nebyly na otestovani ty technicse... co se mi ale na Philipsech libilo, bylo baleni, kam se hrabe Koss :-)
No ano, ale ked budes koss za 15 rokov posielat na reklamacku tak krabicu potrebovat nebudes... :-) ;D :-)Citace:
Původně odeslal lullu
Typ sluchátek Technics RP-F880E-S mají pořádné mušle, ale jak hrajou nevím, nikdo o nich zatím nepíše. Zatím se rozmýšlím zda koupit Technics 800 nebo 880. ahoj jfkCitace:
Původně odeslal DeeKay
mam vyhlidnuty koss sb/40 za cca 2300 ... maji fakt perfektni microfon a dokonale prilehajici sluchatka ... ktery prej zarucujou absolutni izolaci okolniho prostredi ... co vy na ne poradte
www.shopingcity.cz nebo www.progamingshop.cz