Mam tiez ten stredny bios. Neviem ci mam skusit ten novsi???
Zistil som ze napr. F1 mi stale vyhadzuje do woken. Nasobic som znizil takze procikom to nebude. Asi ramka nie?
Printable View
Mam tiez ten stredny bios. Neviem ci mam skusit ten novsi???
Zistil som ze napr. F1 mi stale vyhadzuje do woken. Nasobic som znizil takze procikom to nebude. Asi ramka nie?
S tou 305kou to nejako smrdí. Údajne zvýšili kompatibilitu na úkor priepustnosti. Tých 210 nestabilných som skúšal s tou 305kou.
Absolvujem ešte násob. 8x s tou 129nou, uvidím kam to dostanem.
Kolko máš vlastne vdd? A čo teplota MOSFETov pri záťaži?
Vdd mam 1,776v a mosfety take vkazne vobec moje netreba chladit asi :oops: Mozno ho skusim a ked bude zly tak sa vratim.Citace:
Původně odeslal bananalama
Inak tie mosfety mi rozfofroval až ten nešťastný prime. Pri 3dmark 01/03/games boli tiež len vlažné. Ja som dal 1,78, ale to by hádam nemalo taký vplyv na teplotu. :|
No taky jsem prošel upravou chlazení na MOSFETech a musím říci, že při Prime opravdu hodně pečou.
Teplotu CPU mi to nezměnilo a napětí se mi nijak víc nestabilizovalo. VMOD jsem zvýšil na 1,82V a tam taky zůstane.
Po uspesnom absolvovani VDD modu som dokupil dalsiu ramku taku istu Twinmos PC2700cl2
a hned som ju supol do dalsieho krajneho slotu. Nachal som 200fsb a boot do winxp sandra dala
tusim 3080mb/s nic moc. Tak som pustil hned Ralli Sport a po odstartovani to seklo s winXP a boli
v cudu! Islo to asi len do 195fsb ok. Kazdu ram som skusal zvlast zvladnu 200fsb. Vdd mam
max. 1,82v viac neda musim zmensit odpor. Moze byt az taka velka spotreba pri duale? Co nestiha? Teraz ju mam
v tom vedlajsom slote chodi na 64bit nedual na 200fsb. Nasr...l ma cely dual... :evil: Ma niekto podobne skusenosti? :?:
Myslím že si urobil chybu že si kúpil 333ram. Z vlastnej skúsenosti viem, že jeden modul ide pretaktovať ľahšie ako dva rovnaké. Resp. to čo ti zvláda jeden 2700, dva ti už nemusia. Neviem čím to je, ale proste som to už zažil. A dual s tým nemá nič.
No ale preco potom bezia uplne rovnako v 64 bitovom mode? Ziadny problem som nezaznamenal. Teraz som ich v duale naucil chodit na 195fsb. Skusim zajtra zdvihnut vdd na 1,90v som zvedavy ci to pomoze :?: Ty ako myslis ze ak by som kupil 400kove tak by nebol problem? To si teda nemyslim :!: Preco by mali ist pretaktovat dve 400 lepsie ako dve 300 :?: :?:
Áno to si myslím. V KT333 doske mám takú skúsenosť, že jeden modul išiel vyššie ako dva rovnaké. možno je to blbosť alebo náhoda, ale stalo sa mi to.
Teraz som mal pusteny GoldMem na 200fsb pri 5-3-3-2 bezal do 55% OK!potom som to zrusil lebo som
si isiel precitat OC ;D Samo ze ho necham aspon hodinku bezat. Mam taky dojem ze v ramke problem nebude. Nehreje sa ti viac ten modul v poslednom banku od kraju dosky ako ten co je na opacnom konci? Bo mne by ruka on ram hovori ze jedna opi trocha viac. A tusim aj usuallova OCZ jedna topi viacej v tom istom banku!!!
Banana ty mas mikrovlnu alebo neco podobneho...
Lenze v KT333 chodi ramka v 64bit. mode a mne to nerobi problem tam. Len v duale :!:Citace:
Mikrofonku mám. ;D
Tú teplotu skúsim, neskôr. Teraz som pri druhom PC.
A ten dual... no veď, to musí byť viac citlivé na ramku.
S tou mikrovnou som si to hned myslel ;D Prave to zvazujem ma sa tu nieco tiez robit oplati sa zdielana za 800sk s dph nolimit v datach :?:Citace:
Hnooo, ja mám 64kbit, nolimit, 1550,-Sk/mes vr. DPH. :?
Jeee to je brutal :evil: Pozri si http://www.fayn.sk a ako to frci? Viem ze to nebude ak moja lajna v robote :evil: ale stale lepsie ako ST shit :evil: :evil: :roll:Citace:
Este lepsie tu http://www.fayn.sk/fayn.asp?pack=1&typ=d&p=prices
Lenže, keby si vedel, kde bývam.?...Som rád že som mašiel providera ktorý to na tú vzdialenosť riskol.
Apropoo ta vzdialenost. Asi to bude aj moj problem. :evil: Na aku vzd. je to bez problemov. Ale je to pohoda rano das net na listu a vecer ked tak vypnes ;D
Keďže som dosť na kopci, tak chytám Realnet z Dunajskej Stredy na 80%link quality. Čo je asi 40km. Ja mám int. z Ivanky. A čítal som že rekord je 115km, kde boly použité smerové antény priem. 1m oproti sebe. Ozaj bývam v Sv. Juri.
No Banana predstav si ze si nemal pravdu s tou 333kou ramkou. Naucil som ju zase chodit na 200Fsb pri 5-3-3-2 v duale! Tak teraz nech mi niekto povie ci ten moj cipset je nenazrany alebo je niekte fail, ked ho musim krmit 1,90vdd!!! :evil: V GoldMeme prejde aj na 205Fsb ale v 3Dmarku freez tam u nepomohlo ani 1,9v vdd. :|
Noo, zaumývané. Zdvyhla sa ti teplota? Zaujmalo by ma kde je bezpečný strop voltáže vdd.
Ani ne mam 38C pri 2220rpm. Ale teraz pokusne 200x10! Pri hre 3d asi 43C :lol: To by aj mna zaujimalo kde je strop ale nerad by som to zistil ja ;D ;D ;D ;D
Kolko mas v sandre 2003 pripustnost? Js mam 3083/2883 Mb/s
Tie teploty predpokladám, sú procesora.? Na www.pretaktovani.cz dali 2.0v, takže to by malo byť bezp.. Veru ani ja by som nechcel dosiahnuť ten strop. ;D
Tak isto. :|Citace:
Původně odeslal Jan
To je mrzuté, niečo s tým budem musieť urobiť. :mweheh: :mweheh: