Tak jedna z Mosteckého autodromu, připomínky vítány a když na mě budete shovívaví, tak dodám další... (třeba stejnou jen jinak zbarvenou carreru po čelním nárazu;))
http://www.fotoaparat.cz/g/10/08/01/724208_43482.jpg
Printable View
Tak jedna z Mosteckého autodromu, připomínky vítány a když na mě budete shovívaví, tak dodám další... (třeba stejnou jen jinak zbarvenou carreru po čelním nárazu;))
http://www.fotoaparat.cz/g/10/08/01/724208_43482.jpg
Osobne mam radsej, ked fotky tohoto typu maju po smere jazdy viacej priestoru - z tohoto uhlu to take zhave nie je, ale kompozicne to proste nema moc stavu (navzdory danemu casu a rozmaznutiu to posobi staticky).
Tak tady další dvě, komenty vítány!
Ta první je mázlá až moc, druhá se mi opět líbí...
Panning se myslím nejvíc povedl u první 911-ky. Být to Porsche zepředu a mít lehce víc prostoru ve směru jízdy, bylo by to supr. Třeba kdyby se tahle fotka zkombinovala s kompozicí/úhlem pohledu z dalších dvou, byla by to geniální kombinace ! I tak to jsou určitě povedené fotky.
Jsem stále ještě nováček v tomhle odvětví a tak s panningem bojuju a tím méně se soustředím na kompo, příště to snad bude lepší. Updatoval jsem předchozí post o další fotky, tak když si uděláte čas a zhodnotíte která se nepovedla vůbec a která je ucházející, budu rád.
Mě nejvíc dostala třetí - oranžová 911 na start. čáře u semaforu, ta je supr.
6. - asi bych trochu říznul zespod. Takhle je vlevo dole zbytečné prázdné místo, kde se nic neděje.
7. - tuším, že to byl určitě záměr, právě ten Lotus (nepletu se?) vzadu je fajn. Kdybych byl puntičkář, tak škoda, že jsou obě dvě auta přímo uprostřed. Vyfotit je o zlomek dřív/později, líbilo by se mi to víc. Ale zabývat se i tímhle při focení asi vážně nejde
10. - docela natěsno
Z té čtvrté bolí oči i srdce - to bys sem snad ani neměl dávat... ;)
No byla to vylozene chyba ridice, docela se mu povedlo me vydesit. Byl jsem opren o svodidla a snazil se vyfotit jezdce vedle nej, najednou otevru druhe oko a proti me se riti carrera. Prasknul to do svodidel asi deset metru prede me, nastesti to vydrzela i kdyz to byl pomerne tupy uhel. V hodinach se pak tak po 40m zastavil. Bylo to na koci cilove rovinky a bud blbe podradil nebo sel moc zostra na brzdy. kazdopadne rana jako prase a adrenalin jako stehno.
Tak jsem byl opět na autodromu, tentokrát jsem chytal motorky. Kritika vítána!