v tomto threadu je odkaz na obchod s klaveskama FSC a maji je sklademCitace:
Původně odeslal tomase
vyhoda tech klavesek, ze jsou bezdrat a pokud jsou tak super, jak se tady pise, mam uplne chut si taky jednu obstarat
me ten drat fakt prekazi
Printable View
v tomto threadu je odkaz na obchod s klaveskama FSC a maji je sklademCitace:
Původně odeslal tomase
vyhoda tech klavesek, ze jsou bezdrat a pokud jsou tak super, jak se tady pise, mam uplne chut si taky jednu obstarat
me ten drat fakt prekazi
napodobne :-) Asi si ju obstaram a porovnam z UltraX ;-)Citace:
Původně odeslal MISKOBOSS
pak teda dej urcite vedet:)Citace:
Původně odeslal tomase
jo a odkaz je tady
skladem teda neni:(
http://pc.itek.cz/k_206-Multimedia-Klavesnice/filtr_34
jinak muj favorit je jasnej
http://pc.itek.cz/k_206-Multimedia-K...-Keyboard-Slim
Jenom skoda rozlozeni klaves u te bezdratovky... :(Citace:
Btw, jestli se nepletu, tak logitech dela UltraX Media nebo jak se to presne jmenuje v bezdratove verzi...
no jo, ale ta nejde sehnatCitace:
Původně odeslal macher
v CR ju nikde nemaji
tak jenom pro zajimavost jsem si to zistoval... normalne se v CR nedela, ale jestli by byl dostatecny zajem, tak neni problem objednat (dodavka cca 14-21dnu)... zaruka klasicky 5 let a cena by mela byt znovu prijemna (zalezi dle poptavky)Citace:
jestli by bylo dost zajemcu, tak bych to i znovu zorganizoval... stejne jak s dratenou verzi ultrax...
btw, jaluvkap + nekdo... jsem vam nedal dodaky (zaruka)... zbytek lidi to ma, prosim, ozvete se na PM nebo icq... nahodou umru a klavka se za 59 mesicu posere, tak nech to mate kde reklamovat:)
macher > myslíš tuto?
http://pc.itek.cz/k_206-Multimedia-K...-Keyboard-Slim
Pokud by byla v CZE layoutu (nemám na mysli polepky) tak bych ji bral
Má na mysli Logitech klávesnici ;)Citace:
Původně odeslal Aralyon Gloria
eee, psal jsem o logitech...Citace:
Původně odeslal Aralyon Gloria
btw, cz/sk layout... bleee, nikdy:)
Vlastnil jsem již nekolik klávesnic, ale nic se nevyrovná MICROSOFT Natural Ergonomic Keyboard 4000, ze zacátku trošku problém - je nutné si na ni zvykmout, ale po týdnu na ni nedáte dopustit, doporučuji všem:-)
Ale je nutná její plná veze, nebotˇ OEM má malý levý Shift:-)
2Jiri_1: i s tim malym shiftem se da zit; ta klavesnice je dokonala, ale vadi mi na ni jednak maly enter a jednak fakt, ze me z ni zacinaji bolet lokte (plastovy nastavec pro negativni sklon tam mam nasazeny)
mno, mozna to k necemu bude, koupil jsem si Genius Slimstar 310 (viz http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=56234 ) a jsem spokojen... notebookovsky zdvih, neni prilis hlucna (i kdyz uplne ticha taky neni) a klavesy maji docela jisty stisk (snad az na spacebar a enter uplne na krajich, ale to je problem naprosto drtive vetsiny klavesnic). Navic odolnost proti politi vodou se hodi :P
do pol roka intenzivneho pouzivania hlucna bude a space bude na sracky za to ti rucim :-) Vymenil som ju prave za Logitech UltraX a to je uplne ine kafe.
Na PCTUNINGu jsem se koukal na recenzi zajímavé klávesnice od Geniusu, a sice Genius ErgoMedia 700. Vypadá docela zajímavě, ale pořád je to prostě Genius, sice tam o ní básní, že je dobrá, jenže už ta cena lecos napoví.
Kdyby si jí někdo pořídil, může poreferovat.
Já jsem nakonec velice spokojeným vlastnímk klávesnice Logitech UltraX Media, svojí původní Logitech UltraX jsem daroval bratrovi, který je s ní velice spokojen.
Jediné co mě štve, je nemožnost nastavit si ty multimediální tlačítka, možná by mohl Logitech udělat nějakou dražší verzi, která by měla tlačítek víc a daly se konfigurovat.
aha to je oznacenie 310. No ale z letmeho pohladu a ceny usudzujem, ze kvalita tlacidiel nebude vyrazne lepsia, cize do pol roka randal.
Mam Logitech UltraX, nemenil bych, je to BOMBA :) Neda se to s nicim srovnat, ten Genius Slimstar je o tridu horsi...
Pise se na ni neuveritelne rychle, navic jsem chvili na to poridil notebook a tak to je vzdy hladky prechod :)
Jedine co mi na ni vadi je cena. Koupil bych si do zasoby jeste jednu :) Do Alfy by mela dorazit verze s cernym pruhem, pokud to bude ona, tak mozna vemu no :)
Mam teda tu verzi ktera je uvedena nize na obr.
http://comm.webzdarma.cz/logitech.jpg
Nj, mysku mam bezdrat, ale u klavesnice me to netrapi, tu nikam nesmykam :)
I kdyz jsem ji chtel nosit do prace, ale protoze jsem co chvili na jinem pc, tak bych ji musel furt prepojovat...
Jinak ji mam asi 4 mesice, jednou se mi stalo, ze zacly blbe fungovat nektere tlacitka, uz jsem byl pomalu na omdleni, protoze v te dobe ji nikde nemeli skladem pro pripadnou reklamaci, ale nakonec jsem zjistil, ze to bylo drobkama, dostaly se pod ty tenoucke plastove nozicky.
comm:
Přesně tuhle klávesnici (UltraX) jsem si taky pořídil, protože jsem měl před tím doma chvilku UltraX Media, čekal jsem, že to bude to samé, ale není. Tyhle dvě klávesnice mají naprosto rozdílné vlasnoti. Mně osobně ta UltraX teda extra nevyhovovala, zjistil jsem, že má nižší klávesy než Media, ale je o dost hlučnější, má užší mezerník, klávesy jsou takové rozvyklané. Takže jsem koupil ještě jednu, tentokrát tu Media a UltraX dal bráchovi, který je s ní spokojen.
Jaký máš z ní pocit ty?
Tak uz zkousim tu s cernym pruhem :) je opravdu tissi, ale stisk klaves se zda byt mnohem tuzsi nez u verze bez pruhu. Nevim no, asi se mi lepe pise na te puvodni, chce to trosku odzkouset...