Hrnce nebyly ani @lza, nebo tesco. :)
Printable View
Hrnce nebyly ani @lza, nebo tesco. :)
Kam se da, ale prijde mi ze pokud je CR Popelnice evropy, tak Tesco je popelnice ceskych obchodnich retezcu. Ale to uz jsme hodne OT
Vím, že češi v rámci neustálého brečení, jak je vše drahé, tak řetězce nakupují zboží stále levnějí a bohužel se to projevuje na kvalitě. A ti češi o kterých mluvím jsou spokojeni že maj salám za 15,- kč (kde je 40%masa). Sá se do této skupiny neřadím - předpokládám že ty také ne, a oba si buďto čteme co v danném produktu je a nebo není...
Nicméně dovolím si tvrdit, že v tescu kam chodím mám na výběr alespoň 5 značek od jednoho zboží, takže si vyberu dle mého to nejlepší, ikdyž samozřejmě to nebude nejlevnější. Nicméně tvůj post tak jak jsi jej napsal v jedné krátké větě - cituji: "Nebo treba jako....kupovat cokoli v tescu." by se dala ohodnotit jako věta o ničem (když nebudu sprostej).
Zkus se znovu zamyslet vezmi v úvahu kde nakupuješ ty a zkus to příště jinak...
Pokud bych to měl ještě rozvést, když půjdu do kaflandu, najdu tam kečup helmans a nebo kaufland, salám kaufland, prostě všechno kaufland + 1 jinou značku. V lidlu, penny, bille to samé... Možná to je o velikosti obchodu. Ale prostě nemohu souhlasit s tím že VŠE z tesca je špatné. Tos přeci nemohl myslet vážně ?
Atreide, a do kterého Tesca že to chodíš? Já že bych si tam zkusil zajít pro ovoce, zeleninu a pečivo a zkusil, jestli narozdíl od toho "našeho" nebude pomeranč vysušenej zmetek (mluvím o "volných", nikolv "Tesco value" síťkách), cherry rajče něco jako umělohmotná kulička (opět "non-Tesco value", v přepočtu asi 150 Kč/kg), croissant tvrdej už v deset dopoledne...
Takže možná ne VŠE, ale minimálně "fresh" (ovoce, zelenina, pečivo) tam stojí celkem za hovno a to otevřeně přiznává i kamarád, kterej tam dělá v nějaký nižší manažérii...
přečti si znovu muj příspěvek....
- píšu někde že v tescu je všechno cool ?
- píšu někde, že tesco je supr trůpr a nic lepšího není ?
- píšu někde, že ostatní jsou sračky jen tesco je nej ?
jen jsem psal, že nesouhlasím s tím že všechno v tescu je k hovnu (což je volně přeložené že je blbost kupovat PC v tescu - následně holly poznamenal že cokoliv v tescu....)
ADD
BTW každý máme někdo nějakého známého
můj známý zase dělá na dopravě v kaufu a když vidí jaké vozí ovoze z ciziny.... atd. - všude je něco, ale top už jsme u jedna paní povídala a dáš ruku do ohně za kamárada že ti to řekl přesně jak to bylo, nebo to krapet přibarvil... Davide.....
Flame na tema Tesco x Kaufland, to tu jeste nebylo ;) Bavite me, panove ;D
EDIT: Nic, prosím smazat, nebudu to rozdmýchávat OT, s Atreidem to případně můžeme dořešit via PM, bude-li zájem.
Pozor, pozor: Cena za doručení na pobočku byla v ČR zvýšena na 24,- :trolling:
a mas spravne hrnce? treba je mas jinak naladene
to by teoreticky mohlo být napadnutelné i právní cestou...
teoreticky napadnutelné je všecko. jestli to chápu, je vlastníkem alza. tedy pokud to není přes nějakého bílého koně jako prostředníka.
tohle ale má i velkou šanci na úspěch, jedná se o parazitování na dobrém jméně, obchodní značce či pověsti firmy. (paragraf přesněji nevím)
(zrovna včera jsem to četl, někdo řešil že když si založí MFA web kotle-dakon.cz.. no a nakonec ho radši zrušil, protože prostě je to lehce napadnutelné, pak by ještě rád web předal mateřské firmě zadarmo, kdyby se ozvala že ho chce žalovat:-D)
jinak už je známo pár (cca 3 případy), kdy takto byly domény získány mateřskou firmou - soudní cestou.
Vlastnikem je treti subjekt - jakasi slovenska inet reklamka a spekulant s domenama http://netinvest.sk/.
Ona o tom Alza třeba ani nemusí vědět...