mam otazocku:
je lepsia 7600GT 256Mb
alebo 7600GS 512Mb
Printable View
mam otazocku:
je lepsia 7600GT 256Mb
alebo 7600GS 512Mb
velkost pamati ti nespravi ani zdaleka tolko co takty. Inak co znamena lepsia? Lepsia v absolutnom vykone? Lepsia v pomere cena/vykon?
v podtate ide o FPS nie takze s ktorov ma viac FPS tych 256 Mb naviac nespravi nic?Citace:
Původně odeslal tomase
cena je max kilo hore dole...
samozrejme nejake zanedbatelne percento vykonu to mozno prida, ale rozhodne nie viac ako 100+MHz na jadre a 500MHz na pamatiach ;-)
tak ta 512GS nejde tak dobre taktovat aby prekonala 256GT ak tomu dobre rozumiem... :-)Citace:
Původně odeslal tomase
o taktovani zatial nepadla ani rec ;-) Ja hovorim o default verziach. Samozrejme, ze co sa pomeru cena/vykon je GSko, v pripade dobreho overclocku lepsie ako 7600GT. Pri velmi dobrom OC dokonca absolutne lepsia ako 7600GT v zaklade.
ok len to slovo v zaklade na konci ma myliCitace:
Původně odeslal tomase
porovname tito karty
256 GT:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8101066
512 GS:
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8224874
Myslel som tym 7600GS OC vs. 7600GT default. Ked si zoberies tieto tvoje konkretne karty tak uz len "na papieri" je jasne ze rozdiel tam bude znacny. Mas sice 512MB pamate, ale k comu ti to je ked bezia ani nie 1GHz a navyse pretakt nebude ziadny uzasny kedze su to DDR2. Oproti tomu mas 1,4GHz DDR3 a ovela vyssi takt jadra.
dik za radu, máš za to u mňa kladné hodnotenieCitace:
Původně odeslal tomase
aky driver pouzivate na 7600GT ???
Tak to nejde - sice můstek sedí, wokna SLI identifikují, ale nerozběhne se to ani na frekvencích té pomalejší karty... :(Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Drivery poslední.
Citace:
Mozno keby nahodis na tu GW bios z GT, aby sa dali akoze "spojit" dve identicke karty, i ked su to vlastne take iste, ale BIOS jednej sa vola GT a GS mozno prave preto to nejde. Bud nejako prekabatit drivre, nech to nekontroluju, alebo skus do GW nahodit bios z GT s taktami, ktore zvlada ta GW karta... Mozno by to pomohlo...
nemate nekdo zkusenosti s krtama od Point Of View nebo JETWAY ???Prodavaji je v Tsbohemii. Kdyby jsem uz nahodou nesehnal od Galaxy 7600 GS tak bych asi bral 7600 GT od jednoho z techto vyrobcu ale nevim jestli to nejsou nejaky shity.......
PoV vyrabi slusne karty, Jetway je na tom IMHO hur.Citace:
Původně odeslal Fleak
Takze ja bych v tomhle pripade rozhodne koupil PoV.
Lidičky, nemáte někdo BIOS z Leadteka 7600GT Extreme?
Zjistil jsem, že by měl mít stejný layout jako můj 7600GT "exclusive look" a tak bych ho tam zkusil prásknout...
Ahoj, zase se musim "hadat".Citace:
Původně odeslal Fleak
Drive jsem hodne delal PoV (ciste je kvuli cene) - celkem OK katry, ale snad u kazdy odesel chladic - brzo a nebavilo me to reklamovat, tak jsem presel ja jettway (pro ty zakaznici, co zajima jen nizka cena) a nemam probelm ...
Nebo Forsa je super.
o ty forse jsem taky uvazoval ale bohuzel nikde v HK ji asi nesezenu takze pripadaj v uvahu mezi tema levnejsima jen ty dve znacky co jsem psal...jinak nejspis bych asi dal prednost ty Jetway...je levnejsi a chladic GPU nezasahuje nad pameti jestli ty obrazky co jsem videl jsou spravnyCitace:
Původně odeslal svaca
Sakra to me nenapadlo ! Vidis ... :-))))Citace:
Tak nemam a ted jsem jednu extreme prodaval a vubec me to netrklo .... :-(
Tak to je fakt škoda... :(Citace:
Původně odeslal svaca
Kdo ještě tu máte Leadtek Extreme? Co třeba HellBoy?
mam ten extreme, na LP ti to mozem stiahnut z kartyCitace:
Super, ale potřeboval bych ho rychleji... můžeš mi ho prosím poslat na mail roman.sorrel@quick.czCitace:
Původně odeslal Laci
Strašně moc díky předem...
najskor az vecer, ked budem domaCitace:
Díky za něj a teď bych potřeboval něčí radu - při flashi to hází "PCI Subsystem ID mismatch".Citace:
Původně odeslal Laci
Dá se to vypnout nějakým parametrem? Jak potom vypadá syntaxe? Origo firmware mám samozřejmě zálohovaný...
EDIT: Už jsem to našel, nic to nepřineslo kromě většího rozpětí frekvencí při taktování pamětí přes coolbits
Zdrawim. Mám tudle kartu asi tak rok. Nemám žádné zkušenosti s taktováním takže je nastavena defaultně. Větrák řve jak prase při porážce se zesilovačem. Navíc mám teplotu jádra okolo 70°C. To je asi hodně což. Můžete mi poradit v čem je problém.
budto jsem narazil na spatnej kousek nebo jsem blbej jak jelito ale ja tu grafarnu nedam na vic nez 601/801 ve 3d :(