Tak to si pis :D a moc se o tom tady sirit nebudu, pac jak sem prave zjistil, je tahle sekce viditelna i nezaregistrovanym lidem :(Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Printable View
Tak to si pis :D a moc se o tom tady sirit nebudu, pac jak sem prave zjistil, je tahle sekce viditelna i nezaregistrovanym lidem :(Citace:
Původně odeslal Darth Maul
Ted jedna vzpominka na podzim minuleho roku. Je to krajina na jizni morave, nedaleko Dolnich Loucek.
http://www.fotoaparat.cz/g/06/04/02/213542_8ca7d.jpg
Nikon D70 + Nikkor 18-70mm AFS 1:3,5-4,5G E + CF SanDisk Ultra II + RAW
lib se mi to. obloha je nejak vytazena v PS?? pusobi proti zbytku moc sveze - spis jarne.
Jo je tam trosku uprava, pridana saturace a kontrast. Ale podzim ma taky krasne barvicky, nejen jaro ;)Citace:
Původně odeslal tominek
jasne ja jen ze ta obloha na me dela dojem spise jarni nez podzimni.Citace:
Původně odeslal Carlos
No je to videt ta saturace, imho uz je to trochu moc, ale jinak pekne.
Pěkný motiv, ale ty barvy jsou podle mě opravdu přehnaný. Jestli máš originál, zkus ho sem hodit.
Já bych to neubíral nijak moc (ale trochu přece), jinak super!
Mám tyhle barvičkové rád a tahle není výjimkou;)Líbí se mi moc.
ja ma taky rad barvicky a nestidim se za to ze se mi obcas libi presaturovane krajinky. jen me nesedi ta obloha k tomu zbytkem. jinak bych saturaci neubiral
Súhlasím.Citace:
Původně odeslal tominek
Original mam v RAWu a jen na mne zalezi jak ho vyvolam a ja to mam rad barevny :)Citace:
Původně odeslal frelichl
A ted neco zase z foceni z Lucii :D
http://fotopatracka.cz/users/carlos_...1144220575.jpg
Nikon D70 + Sigma 70-200 1:2,8 APO + CF SanDisk Ultra II + RAW
Zajimavej napad. LIBI.
skvele
tak ta posledni je uzasna . jak na podobny zanr moc nejsem, tak toto me vazne zaujalo .
K+++ !
super, akorat nevim jestli by nebylo lepsi mit ostry i ty sluchatka, trochu mi to vadi, ale nevim jestli by to bylo lepsi ostry cely...
me se zase zda ze takhle je to perfektni. kdyby byla ostra i ta sluchadla odtahovalo by to moji pozornost od toho odrazuCitace:
Původně odeslal wong
Taky si myslím, že takhle je to perfektní - dokonce by mi nevadila ještě menší hloubka ostrosti...Citace:
Původně odeslal tominek
Mne osobne se libi, podle meho technicky OK, dobre svetlo, orezy... ale lamu si hlavu akorat s myslenkou, jestli mi rozumis.. nevim, co to ma znazornit, sluchatka, vyraz, CD, odraz... nejak si to nemuzu pospojovat.. jinak super
Taky se mi libi, technicky supr a namet velice napadity!
Ach jooooj, kedy ja budem robiť takéto fotky... :-/
Carlos, je to fakt super.
DJKA - cd - sluchatka .Citace:
Původně odeslal Pocket
ja to pochopil tak . . .
No ja cetl ze je to DJka, ale na DJ je az prilis sexy!! :-DCitace:
Původně odeslal DOT
jak lip na fotce ukazat, ze jeji hudba, je odraz jeji osobnosti?Citace:
Původně odeslal Pocket
me na ty fotce neco nesedi. netusim co, neumim to popsat, ale je to nejaka drobnost ... (proste takovej pocit ze neco neni spravne, ale ja netusim co - mozna je vsechno spravne a to me rozptyluje :))
ale i tak super fotka ...