tak jeste nejaky z hor.. a aby se nereklo ze davam jen CB tak i dve barevny :D
Printable View
tak jeste nejaky z hor.. a aby se nereklo ze davam jen CB tak i dve barevny :D
Mne se libi to stim zaprsenym oknem, taky jsem chtel neco takovyho vyfotit
libi se mi 2, jo ta ma dobry grady, takovej tvuj klasickej styl, kterej se mi moc libi! 3. nevim, docela dobrej napad, ale nevim no, zas takove to neni. 4. a pak se mi libi tahle, ta je fakt pekna v barve, ty baracky, to je hezka kompozice ani nemim proc, libi! 1a5 jsou takove nemastne neslane, navic 5ka je vubec technicky i napadove nejslabsi, nejak nevim o co ti slo :)
Ty stiny se mi prave moc nelibej. Asi jsou malo vyrazny.
s 5. souhlasim.
jj u ty pekty to je asi vemne... z nejakyho duvodu se mi libi.. ale ten duvod neznam...:)
sorry ale tentokrát to není moje kaše.
2 a 3 libi dosti. 4 je jako z nejake detske knizky:D
1 me nebere a 5 neco chybi ale vypada nadejne
heej, libi dobre barevne sladene, takove studene, ale mozna bych trochu pridal kontrast aby byly ty poupata vice bile, ale i tak pekne!
Libi...
hele ty musis udelat i z tak vesele veci jako je jaro vilozene temnou a depresivni zalezitost, ze? a tak to ma byt. libi. kdybych to umel taky nefotim porad ty barevne hruzy;)
tominek, napísal si to dopbre. Fakt je to trocha depresívna fotka, ale je dobre spravená. :)
moc pekne, ale jeste mi tak neco chybi, mozna kdyby jeste ta jedna byla o neco vyse , nez ta druha, mozna naklon, nevim, ale ramecek nesedi vubec.. navic to vypada, ze jsi foto zmensoval az po te, co jsi mel ramecek, proto je ta cara tak rozmazla..
jinak nazev fotky je: nemluví se mnou / nemluvím s ním....
ten ramecek se zmensenim a kompresi trochu zmenil..
ja jsem prave nechtel udelat takovou klasickou fotku snezenek to je prece nuda ;)
a jednu velikonocni ;)
pomlázku?... kdepak, já mám jinší metody
http://www.fotoaparat.cz/g/06/04/16/219219_f576c.jpg
Hehe, parada, svuj styl nezapres. Jinak takova technicka, co jsi pouzil na osvetleni?
lampicku 40zarovku matnou :D
To jsem chtel slyset :) To je to spravne profi svetlo!Citace:
Původně odeslal Vinc Black
Ani sa nemusím pozerať, že na koho thread klikám, podľa fotky nie je problém zistiť. :) Páči sa mi to, aj keď na pravej strane sa mi to zdá trošilinku natesno, ale je to v poho. Dobrá fotka. :)
díky :D asi budu muset vyfotit něco veselého ;)Citace:
Původně odeslal e1
Ty dokážeš aj veselú vec vyfotiť a v APS upraviť tak, že človek sa zlakne. :lol:
proste tvoje fotka. temna a skvela
tohle ty proste umis, to se musi nechat;)
je to dobry..
jednu sportovni...