No jak to tu ctu tak to vypada na upgrade behem prazdnin :-( - doufam ze uz tu dobu bodou (i osefovany biosy) :)
:arrow: stejne jeste nemam moc nasetreno.. :roll:
Printable View
No jak to tu ctu tak to vypada na upgrade behem prazdnin :-( - doufam ze uz tu dobu bodou (i osefovany biosy) :)
:arrow: stejne jeste nemam moc nasetreno.. :roll:
vy jste v pohode, ale ja nez budu cekat nejakej ten mesic na Venicu tak ted beru winchestera :|
myslim ze v tvem pripade nemusis tak spechat :) (podle sestavy) ;DCitace:
Původně odeslal epidot
uz je pozde ;D ;D
No bohudik jsem v situaci, ve ktere se ceka dobre (2700 dai pri 1,45 - vzduch a pohoda :) Ale stejne se tesim na VENICE, asi ho dam do druheho kompu. Jinak netroufam si odhadnout dostupnost, ale myslim si ze to tri mesice nebudou nahodou. Jinak lidi co na ne vubec necekaji a upradovat nebudou( viz BeachKen) by mohli prestat sirit tyhle spekulace, ktere vazne za moc nestoji. Pro nekoho je nakup kompu na 2 roky a nemuze si dovolit, kvuli tehle informaci koupit procvak, ktery je treba jen o neco malo horsi. Znam to, kdyz jede clovek na doraz, kupuje pro nej nejvyhodnejsi veci. Takze tak, nezbyva nez cekat a koukat kam dorazi prvni... Preci jen to neni jak kdyz prichazeli Tbredy a jedine kousky brali lidi z branze a technici :)
Já sám lidi navádím, aby si počkali na Venice, když jsou v prodeji Winchestery, který jsou na tom hodně špatně s OC, si to přečti pořádně. A Pokud Venice přinese podobné výsledky, se kterýma se tu ohání Richie08, tj. že masově půjdou na 3GHz apod., tak si to CPU s ledovým klidem vyměním taky. A ty 2-3 měsíce je tam rezerva na uvedení CPU s nižším ratingem.Citace:
Původně odeslal neGryk
AMD to tak zatím dělalo vždycky, když se zavedla nová revize jádra. (Thoroughbred, NewCastle, Winchester) A tvůj přístup z Alzáče je tu profláklej mezi všema. :lol: Zatímco já volím konzervativní přístup a poněkud pesimističtější, ty tu zase lidem dáváš přílišné a marné naděje.
Jeste abys je navadel :) To tak.... Ctu poradne a vis, ze to takhle pisu schvalne, protoze te znam, a vim ze si nebudes stezovat :)Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Jinak menit bude kazdej, ja klidne i kvuli 50 Mhz navic :) Tenhle peknej kousek dam do druheho kompu a bude klid :)
ja bych to byt tebou vydrzel, bude to mit jen vyhody... hlavne co se tyce cen ;-) ;DCitace:
Původně odeslal NazQul
jako ale 3 mesice sou fakt moc.. to je moc dlouho na cekani..
smazat pls, sorry
Winchestery ze jsou na tom s OC hodne spatne? ja nevim, ale me 1.8@2.6 pri defaultu zas tak spaty neprijde, ale zrejmne mas jiny nazor :)))
Citace:
Původně odeslal BeachKEN
no jo, ale kolik takovych kousku mas?Citace:
Původně odeslal Petrik
Citace:
Původně odeslal BeachKEN
overclockers.com:Assume the average result is a bit under 3GHz with decent air, a bit over 3Ghz with water, 3.5 GHz or a bit more with deep freezing.Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Myslím, že by jsi měl začít šetřit :D
Nevím proč bych měl a já šetřit nemusím ;D Zatím jsou to jenom spekulace, není v oběhu pořád stále dost kousků, aby se to dalo brát jako určující informace. Zajímavé je, že uvádí mražení, které po testech na XS má stejné bugy jako u Winchestera a je tudíž nepoužitelné. Jedině v případě do -30° se povedlo to CPU rozhýbat, otázkou je na jak dlouho, jelikož Winchestery hojně umíraly s tímto chlazením.Citace:
Původně odeslal richie08
A tebou uvedené stránky mi zrovna jako spolehlivý zdroj teda nepřipadnou.
jenze neni uvedeno jakej kousek se jim povedlo takhle nataktit.. esil nakou 3800+ tak to je celkem logicky ze sla pres 3 giga ale esli nakej 3000+ tak to uz stoji za cekani :?
jednu A64 3800+ tu mám,tak jsem zvědavý, kam se dostanu
Ale Venice to rozhodně nebude. :lol:Citace:
Původně odeslal Carl von Banhoff
a co je tohle: AMD ATHLON 64 ADA3800DAA4BP ???? CBBLE....
No jo, dle značení Venice jak vystřiženej. Opiš sem komplet celé značení, případně nahoď nějaký testíky.Citace:
Původně odeslal Carl von Banhoff
Kde jsi ho koupil a cena?
jj, něco udělám, ale až přes víkend........
hmm amd vypustila nove SanDiego je to A64 s939 3700 2.2Ghz s 1MB cache takze tu mame podtaktovane FX 57 .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: az na tu cenu ta je fakt brutalna :P
ja jaka je cena? jen tak abych mel predstavuCitace:
Původně odeslal Sharker
Taky na to slintám ale ta cena bude neco mezi 3500+ a 3800+ takze odhaduju kolem 10-11k :-/ což neni uplně láca a nevim jeslti to stojí zato . Sand na splátky bych ho zaplatil kdyby dal 3.3GHz 1.4V :-D
cena ma byt podobna jako u 3700 pro 754 tj. kolem 10 000 s dani [Kc] a prej jde dobre taktit :wink:
edit: screen s tim o cem mluvi aless uvedl eagle na svethardware :drool: :
http://www.svethardware.cz/akt.jsp#3...256FE0002E101E
Uvidíme co zvládnou s 3700+ na XS foru tam to budou mít zas jako první na testy. Jinak sou tam už creeny s A64 X2 toledo :-)Citace:
Původně odeslal short24
edit: dit se připravuje i San diego 2GHz 1MB tedy 3500+ . to bude ještě levnější a s OC potenciálem snad taky velkym