zmeraj si to na nizsich taktoch ci ti nahodou nejaka hodnota neklesa na tych vyssich == nestabilne oc
Printable View
zmeraj si to na nizsich taktoch ci ti nahodou nejaka hodnota neklesa na tych vyssich == nestabilne oc
tak momentalne som spravil 3d03 na uz fixnutom OCcku. CPU testy stale na <> takze budem to musiet spravit az na novom systeme.Citace:
Původně odeslal MadCap
http://fotky.azet.sk/fotka.phtml?i9=...=3471670&ftv=1
- idem este skusit tie nizsie takty, ale to by ma celkom nasr.... keby to bolo tym
//edit tu su default vysledky! http://fotky.azet.sk/fotka.phtml?i9=...4ab&ft=3471705
takze uz dalej nebudem "prudit" thread a skusim to na cistom OSku
zdar,
tak po zkouseni ruznych biosu jsem skoncil u sparkleultra, tedka mam 550/730
bios sparkle (ne ultra) mi delal problemy, klesl s nim vykon, rozhodil nastaveni rozliseni, karta tuhla v testech, doporucuju sparkleultra
ovladace 71.89
3dmark03 7581
ted zbyva uz jen najit spravny chladic
lidi, má tu někdo Asus 6600 a podařilo se mu dát ten ultrasparkle bios bez problémů? pořád nemůžu přijít na to, proč mi to tam jde tak špatně.
No a to je prave ten zamek kvuli kteremu vznikla tato diskuze. :idea: Takze dokud tam nehodis jinej BIOS tak ti to po urcite dobe na default spadne vzdycky kdyz bude takt jadra nastaven na vyssi hodnotu nez ma zamek.Citace:
Původně odeslal tomase
takze aky bios tam mam dat? Sparkle Ultra?Citace:
Původně odeslal Al2
//edit - diki diki diki - konecne som vyriesil moj problem! Bolo to Biosom. hodil som tam ultra a na defaulte 16k bodov v 3d01 - to som nemal so starym biosom ani @ 530/680. ovladace 71.84. juuj aky som rad ;D
//edit2 - aha takze ten ultra ma default 500/700.. hmm
//edit3 - takze radost bola predcasna :( stale malo fps v cpu teste 3d03, malo bodov v aquamarku
Sparkle6600128MB-Rev01
Sparkle6600GT128MB-Rev01
..ani jeden z tychto biosov my nejde flashnut cez WinFox 2.0 co je original softvare od leadteku cez ktory sa hrajem s kartou.
neviete s tym pomoct,cez co to flashujete? cez tie biosove sracky neviem robit :?
klasicky nvflash -4 -5 -6 bios.rom
myslim ze mi to slo dokonca bez akychkolvek prepinacov.. viac v sekcii nVidia biosy a jejich flashovani
http://www.svethardware.cz/art_doc-2...8006E89D9.html
winfox ti samozrejme jiny nez leadtek bios nevezme, navod na flashovani je v prvním tematu v teto sekci, odkaz nahore je na podrobny navod primo pro leadtek, jinak si dej bacha jaky bios tam davas, GTbios nejde na nonGT a naopak
Ja pouzil palit jde u nej v nibitoru menit i napetiCitace:
Původně odeslal tomase
Tak to je pekna kravina, pretoze asi nevies, ale v kazdom 3dmarku ktory kedy vysiel sa konecne skore udeluje na zaklade IBA hernych testov, nie dalsich cpu, featured atd... Takze v pripade marku03 je to Wings of Fury, Battle of Proxycon, Trolls' Lair a Mother Nature.Citace:
Původně odeslal Taucher
Skore sa vypocita na zaklade tohto vzorca:
3DMark score = (GT1fps * 7.3) + (GT2fps * 37) + (GT3fps * 47.1) + (GT4fps * 38.7)
BTW: Preco niektori pisete to o com prd viete :?: ;D
Tak to je pěkná blbost. Celej herní test1 Wings of Fury je DX7 a na CPU je v současnosti už víc závislej, než na grafice, a tvoří to 1/4 celkovýho skóre, takže už tak je 3Dmark03 CPU dost závislej test.
o tom ze je celer pomalejsi jak barton tak to beze sporu... ma i mensi cache a to jde poznat pri narocnejsich aplikacichCitace:
Původně odeslal DOC_ZENITH
len tak nahodou som zistil ze po namontovani vody, mi neofukuje vetracik pasivy na karte, konkretne ten "velky, dlhy" hned vedla gpu, je zhavy jak prasa - ruku udrzim max 3sec. Nestabilitu karta nejavi, prevadzkujem ju s biosom Sparkle Ultra (def 500/700) a no problemo. Moze sa tomu nieco stat ked je to take zhave? Inak prevadzkove teploty jadra do 55C pri zatazi...
to neries, je to stavane na vysoke teploty ...
Pls kupil som si tuto grafiku (Leadtek A6600 TD 128MB), flashol som ju tym biosom Sparkle Ultra, takze mam frekvencie 500MHz jadro a 700Mhz pamete... ale ked chcem frekvencie este zvysit(alebo aj znizit) cez Rivatuner, grafika akokeby ani nepostrehla, ze som nieco zmenil.. stale bezi na 500/700 :? Viete niekto poradit pls? Este by som ju rad trosku posteklil :) :roll:
P.S. A v Rivatuneri to mam dobre nastavene, presne ako bolo i v tom navode na svethardware.cz
diq za odpoved :)