Vmod prober s NODem,myslim že už by ho měl mít hotovej.Jinak s adekvátním chladičem se určitě dostaneš vejš,ale na kolik,to je zatim otázka.Pokud se nemýlim tak NOD sem ještě výsledky po Vmodu nedal :?:Citace:
Původně odeslal JaB
Printable View
Vmod prober s NODem,myslim že už by ho měl mít hotovej.Jinak s adekvátním chladičem se určitě dostaneš vejš,ale na kolik,to je zatim otázka.Pokud se nemýlim tak NOD sem ještě výsledky po Vmodu nedal :?:Citace:
Původně odeslal JaB
to jadro musi ist vyssie..
ja idem 530/660
ale na jadre mam TITAN D3TB na 7V
FULL LOAD - 58
IDLE - 45
Exp je to koli tomu lebo sice v mod robim ale este to neni ono.a zatial co som robil tak mi to dvihlo len V na ramke a na gpu este nic teda 0.05V a to je nic.ale treba pockat pracuje sa na nedestrutivnej ver. V modu :lol:
Ok,tak pokračuj :-) Sem vedle v dredu čet že taky zkoušíš něco na gtčka jo?Citace:
Původně odeslal NOD
Vmod na gt má pro změnu za sebou už Killer z pctuningu...v 3d mark 2003 se dostal na hodnotu 10800, ale myslím, že to dal s opteronem.Citace:
Původně odeslal Exp
Jinak můj názor je, že 6600 co se týče overclocku, tak je to kus od kusu odlišné a to tak, že velmi výrazně. Tato karta je hodně o štěstí.
Takže POINT of View ma 3.6ns hynix a přídavné napájení, fotky a testy budou dnes nebo zítra.
ta karta ma uplne iny layout ako moja ale predpokladam ze regulator V jeten
14 pin svab.zozadu na karte kukni to cislo co je natom
47D66YK
ACT08
asi, zdá se mi to trochu špatně natištěné :wink:
no tak je to regulator akurat tam pred tym ACT08 musi byt este neake cislo :wink: podobne reg. sa pouzivali aj na GF2
vedle na tišťáku je akorát U504, více tam neníCitace:
Původně odeslal NOD
Takze pani treba hladat svab 14 pin APW7063-AG94U toto je regulator na V v GPU.jednodychym premalovanim ceruzkou"pentelkou" odporu u mna to je R87 sa da zvysovat Voltaz na GPU ale bacha na to aby nebola vyssia ako 1.6V pri std. chladeni.Myslim ze do 1.7 to moze ist na vode.zajtra prinesiem fotak z wrku podrobne nafotim.Mne sa podarilo zvysit tymto modom na slusnych 1.65V :wink: na GPU.
inak vzorcek na vypocet V je V= 0.8x [1+R1/R2]
takže paměti bez chyb jedou na 642Mhz, jádro jak jde vysoko zjistí kolega dnes večer.
neviete niekto kolko sa moze max. davat voltov do jadra?1.7??
...no osobne by som asi nedaval viac ako 1.6V :wink:Citace:
Původně odeslal NOD
uz teraz mam 1.65 :wink:
...njn to neni ani 1.7V :lol:Citace:
Původně odeslal NOD
...kedy nahodis tie fotky Vmodu ??? rozmyslam, ze by som tym pencil modom skusil "posteklit" moje GPU ;D
hlavne sem hod vysledok o kolko si mohol dat vysie frekvenciu jadra na 1.65V
me by jen zajimalo kde zjistim kolik voltu tam mam... je na to nejakej programek? RivaTuner mi u FX5900XT ukazoval Vid nebo neco podobnyho ale to tu nejde...
no treba to namerat.ale ty mas tusim GT ne?
Jeden maly OT dotaz. Rozbeham 6600-ku aj na doske VIAKT133 s Duronom a AGP 2.0 slotom? Bol som v tom, ze hej, ale v jednom clanku som sa docital, ze AGP 3.0 karta (a to 6600 myslim je)v AGP 2.0 slote jednoducho nepojde.
bat se nemusis urcite ti pojede jen si dej pozor aby byla i AGP 2.0 --> nektere firmy delaji nove karty opravdu uz jen pro AGP 3.0 karta by mela mit 2 zarezi... potom pujde do jakyhoko-li slotu AGP
Pozrel som to na nvidia.com- FAQ. A je tam uvedene, ze vsetky nove karty s AGP 8x su vyrabane podla specifikacie AGP 3.0, a su spatne kompatibilne aj s doskami, ktore maju len AGP 4x. Takze by to malo v pohode ist.
takze na sparkle 6600 non GT mate v mod na GPU v sekcii bastleni :wink:
Objednal jsem si Asus N6600/TD 128MB
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30759
Mate ji uz nekdo?
A jak na tom je? ... jeste porad tu objednavku muzu zrusit :)
Az bude doma tak vam sem postnu jeji vlastnosti.