Jses si jist, ze porovnas stejne konfigurace, mas tam nainstalovane presne to same? A pokud ano.. co zabira tu pamet navic?
Printable View
Muzu potvrdit, ze WinXP x64 zabira po startu o neco vice ramek nez 32-bitove XPecka. XP me zabiraly po startu kolem 140MB, x64 si ukroji okolo 180MB.
V brzké době budu reinstalovat a mám možnost použít firemní WinXP x64. Ale zajímá mě, jestli se mi to vyplatí... Mám Semprona 64 a nejsem si jist, jestli mu to nějak výrazně prospěje...
A jak je to v současné době s ovladačema? Ještě jsou nějaké závažné problémy?
Díky
Mno pokud mas vice nez 2GB RAM, tak se ti to urco vyplati. Pokud ne, tak je prinos 64-bit jenom otazkou, zda aplikace, ktere pouzivas jsou pro 64-bit kompilovane. Jinak co se ovladacu tyce, s beznym HW problem neni. Pokud mas ovsem nejake starsi komponenty, tak k nim uz asi ovladace nikdy nebudou. Napriklad ja mam problem se scannerem, ktery je sice 6 let stary, lec porad funguje, takze ho provozuju pod VMWare.
Nazdar, potrebujem na nejake testy XP 64-bit trial.
Zda sa, ze MS uz tento trial neposkytuje.
Neviete ci sa do nejak legalne este ziskat? Ci to nebolo prilozene v nejakom casopise aleb ci to este nie je na nejakom inom webe. Nedari sa mi to nikde najst.