Citace:
Původně odeslal Laci
Vcem je lepsi??? jaky sou tam vychytavky? ???
Printable View
Citace:
Původně odeslal Laci
Vcem je lepsi??? jaky sou tam vychytavky? ???
http://cdr.cz/dvd_rekordery/lge/gsa_4163b.htmlCitace:
Původně odeslal vd
Diky. :lol:
Dřív než to sám vyzkouším, má už někdo nějaké zkušenosti s novým fw A105?
je v pohodě, žádné změny jsem nepozoroval, pálím jen na Verbatim 16x + i -.
Tak jsem ho tam o víkendu napálil a taky beze změn...Citace:
Původně odeslal CZ_Viper
tiez som ho tam frkol a zatial ziadny problem, ale zatial som po upgrade palil len na cd-rw 10xCitace:
Původně odeslal Tantalos
Ja testoval pálení DVD verbatim a imation, vše beze změn, tedy bez problémů. Čtení jen pár starých CD a DVD, značky si nepamatuji.Citace:
Původně odeslal ace
Takze se vycemene jedna o uppravy co se rychlosti a mozna i kvality vypaloveni tyce. To se hodi. :D
vim ze to je trosku OT ;D
ale nevite jestli se da pouzit firmware z LG 4163 => LG 4160 ???
stve me paleni - DVD jen 8 krat :roll:
nejde to a pal 4x, budes spokojnejsiCitace:
Původně odeslal ja.viper
no problem je v tom ze jsem nakoupil 16 X verbatim DVD-R a pali to jen 4krat :evil: :evil: no a mam princa 8x a taky to pali jen 4 krat ... :evil: [/quote]
Jednoduche :lol: !!!Pal 8x ;D ;D ;D Ja palim 8x (u 8x medii mi nabizi i rychlost 12x) a jsem spokojen, zadne zavady. :wink:
no ja bych rad palil 8 x ale problem je ze mi nabidne jen 4!!!!! :roll: :roll: :roll:
mam tam FW 303 a novejsi je akorat 304 ale ta neni ofic. na vlastn nebezpeci :|
palite nekdo na ty princa 8x ??? s lg4160 ???
prave som sa xel opytat...takze A105 mozem dat v pohode? dik
Můžeš, zatím jsem nezaznamenal jediný problém.Citace:
Původně odeslal Odar
uz som dal...ziadny rozdiel som nepostrehol, ale pohoda...Citace:
Původně odeslal Tantalos
Tak jsem si konecne taky poridil LG (proc ti hajzlici nedavaji sedy panel i pro oemka kua). Do teto chvile jsem nemel ani DVD-ROM :oops: :lol: FW 1.05 mam stazeny (je novejsi?), DVD-RAM ovladac z CC (6.5mb) taky, DVD-RAM updater z BHA taky. Takze formatovani na UDF snad bude OK.
Chci se teda jen zeptat jakou rychlosti se vam DVD-RAM kopiruje, z diskuzi jsem vycetl 1-2MB/s, coz je teda pekne malo... (pres UDF samo, pres FAT32 pry sotva polovina).
Media by mely byt nejkvalitnejsi FUJI a VERBATIMy, OK? :-)
Kurňa, zase mi přestala palírna detekovat jakákoliv dvdčka. Nevíte, v čem může být problém? Prostě mi LGna nenajde ani čisté ani vypálené dvd. CD-R zatím v pohodě. :evil:
Zkusit ještě jinde nebo před startem systému, pokud nenačte anebo nepozná prázdné médium, reklamovat, dostaneš novou...Citace:
Původně odeslal smile4me
Lisované DVD načte? (nemá vliv na výsledek)
umí tahle palírna pálit dvouvrstvé DVD?? popřípadě je na to update firmware?? Koukám cena 1355Kč to už de ne??
No to snad... Přečti si recenzi nebo se podívej do specifikací - je to tam a my to víme - ale nepovíme.Citace:
Původně odeslal Gizmo_CZ
Dnes(tedy uz vcera) jsem opet aktualizoval sousedovi firmware, tentokrate tedy z 104 -> 105. A zmeny? Konecne mu to precte dvouvrstve medium s jakymsi spesl Linuxem. Drive mu to cetlo jen jednu vrstvu, ted jiz obe bezproblemu ;-)
Poradte niekto vcera som ju kupil a mam tam firmware A102. Mozem tam hodit hned A105 lebo v tom textaku je to nejake divoké.
Dík
Samozrejme. Zapoj mechaniku jako MASTER na druhem IDE kanalu(SECONDARY), stahni si firmware - spust - klikni na update a po dokonceni resetuj PC.Citace:
Původně odeslal avast