Re: Abit AV8 3rd Eye - VIA K8T800 Pro
neviete ktory bios je na tuto dosku najlepsi pre opterony???
Citace:
Původně odeslal =PepeK=
neviete ktory bios je na tuto dosku najlepsi pre opterony???
Prdni tam nejakej nejnovejsi (v24,26).Predtim jsem tam ten v24 mel a ted jedu s v26.Oba dva BIOSY jsou OK!Navic ten v26 ma podporu nejnovejsich CPU.
Poradte mi prosim s taktovanim...Bude to nejspis nastavenim v BIOSU,ale mam problemy :( Ted to akorat testuju na HT 270/66/33MHz,3xHTT a DDR266...Nastesti to zatim jede,ale mam porad problemy.Nejde mi napriklad synchronni rezim HT 250:250MHz pameti(DDR500)...
Prosim ty co maji tuhle desku a pameti DDR500(chci vyuzit jejich zakl takty,tj. 250MHz a popripade jeste vic,ale nejde to) at mi napisi jake maji nastaveni v BIOSU(hlavne pameti,a nastaveni HTT,apod.).
Sestava je dole v podpisu a BIOS na desce je nejnovejsi v26.
Vsem moc diky!!
EDIT: Tak vyreseno...Zjistil jsem,ze jsou velky problemy s nastavenim HTT 3x,takze jsem nastavil HTT 2x a jel jsem v poho na 9x280MHz...Pri 285MHz uz to pri nahravani win hodilo BSOD(nechapu),ale jeste to zkusim poladit :)
EDIT2:Takze jsem poladil a dal jsem OK 9x290=2610MHz pri napeti 1,55V...Bohuzel uz ale pri 3D Mark 05 skakaly artefakty...A prime95 okamzite po zapnuti vyhodil chybu...Tak jsem to dal na 9*280(285) a marky jeli OK,hry taky(hral jsem F.E.A.R.),ale jak jsem dal zase Prime95,tak po chvili byhodil chybu :( Myslim si ze je to ale jedno kdyz vse ostantni jde OK...