Tak sem zkusil Super PI a dalo mi to při 1M 40s, to je docela slabý :roll: (3.6ka).
Printable View
Tak sem zkusil Super PI a dalo mi to při 1M 40s, to je docela slabý :roll: (3.6ka).
no mne pridu jeho vysledky uplne cajove co je sposobene sra.ckovymi pametami pravdepodobne lebo ja som to superPI dal za 32s pri 2Ghz 125 fsb a 200 na pemetiach v blbom notase od msi ...
Ja, ja, scheisse VDATA - na AOpenu udělal jistý gentleman v SuperPi 29 :!: s P-M 2,0@2,5 - ale paměti na 253 MHz :!: a to bude asi ono ...Citace:
Původně odeslal MadCap
BTW - nevíte o nějakých, které jsou CL 2/2,5 a sežerou i 2,5 V ?
microny, infineony, nejakou kvalitu (kingstony odpadaji, vesmes chteji 2.6V) ... zkus vybrat podle toho co testoval aopen primo s timto boardemCitace:
Původně odeslal NMS
@DDR400 pojedou na 2.5V v pohodě každé druhé, třeba moje jedou v klidu na 2-3-2-5, ale paměti, které zvládnou na slušné časování takty okolo DDR500 na 2.5V? Hmmm, o tom nic nevím ...
Tak z toho sezamu co udává AOpen, znám akorát Corsairy a Kingstony, značky jako Century Micro , SanMax, KingBee ... slyším prvně. Jinak podle tvýho popisu to boudou asi ty Kingmaxy, nojo, ale je to dualkit - že bych to koupil a pak se s někým šábl napůl ?? :DCitace:
Původně odeslal jan555
Anebo se na to vys*ru a koupím první PC3200 s CL2 , co mi přijdou pod ruku.
//EDIT: Ale fakt to asi bude pamětma, teď sem se s tím trochu hrál, a tady je: SuperPi za 37s .
No, tak cpu už mám doma, teď zbývá jen počkat na maličkosti jako je mobo a paměti :oops: :roll:
NMS: tak co, žádné novinky a zkušenosti? :-o
Citace:
Původně odeslal NMS
Pekny, uz to je o 2 sec lepsi, nez Mobilni Barton 2,6GHz/FSB 200MHz.
A o 2 sec lepší než Prescott na 3.49GHz :DCitace:
Původně odeslal Halen
no hlavne nema moznost nejako ladit pamete a zvysit vdimm .. skus si o tom nieco zistit kym si tu budes nahanat e-penisCitace:
Původně odeslal Halen
Co se do me sakra navazis?? :evil: Napisu normalni prispevek a ty tu hned urazis, fakt jsi jak malej fakan. Sleduju to delsi dobu, samej off-topic a strasne malo k veci. Taky nemuzu na starym Abitu NF7 1.1 ladit pameti na FSB>230 a vedu z toho nedelam. Proste je tu srovnani, dal jsem to za 39 sec pri nastaveni 2600MHz/FSB200 a za 38 sec 2640MHz/FSB 211MHz.Citace:
Původně odeslal SajmoN
Novinky - jede, je to stabilní, pokud se k tomu dostanu, tak vám ještě nahodím nějaké ...Marky. Hlavně ty paměti, ty paměti - až příští rok, letos mě už vysál Ježíšek.Citace:
Původně odeslal jan555
Jinak kdyby někdo chtěl redukci z 80 na 70 mm fan, tak nejlepší je rozpárat starý 80 mm ventilátor a pistolí na spodek přilepit "deštičku".
Hmmm, já ještě pořád čekám na mobo :evil:
Hm, já jsem čekal skoro měsíc :-( , ale co ju dostali, tak byla doma do 3dnů ... :D
Hmmm, měli ji skladem, ale zdržovali to, protože neměli další věci, co jsem chtěl a teď už je to týden odeslaný a nic :evil:Citace:
Původně odeslal NMS
Ostatním sorry za OT.
Kde shanite mobo a proc ?Citace:
Původně odeslal NMS
1M SuperPI 32s 2.4 GHz, RAM 470DDR 2-3-3-6 ... Tak to mi těch 32s na notebooku docela vrtá hlavou.
No, to by tak sedělo. Nejlíp co bylo, tak 25s, ale za cenu brutálního OC (nějakých 3,3 GHz :eek: ).Citace:
Původně odeslal jan555
Jinak paměti máš ty Kingstony, jo ?
3.3 GHz? :-o :oCitace:
Původně odeslal NMS
Mám Mushkin LII V2.
Klid, to já ne, to TADY soudruh ... ale musel si s tím dost hrát, nějaký V-mod apod... :lol:Citace:
Původně odeslal jan555
No proto :wink: Já jdu pokračovat v testech a spol., nicméně můžu konstatovat, že aplikačním výkonem to už @2.2 GHz strčí ve většině věcí do kapsy Northwooda@3.8 GHz a to nekomentuju brutální přínos NCQ, z kterého jsem ještě pořád paf ;DCitace:
Původně odeslal NMS
chcel by som sa spytat celkovo ako to NCQ pomaha, o kolko a v com?? som v tomto neznaly :wink:Citace:
Původně odeslal jan555
Stačí google ... Třeba tady - http://www.anandtech.com/storage/sho...spx?i=2094&p=1 je to hezky popsané ...Citace:
Původně odeslal MK2
K tématu - Promise 20579 na Aopenu spolu s Maxtorem DM10 300GB dá v hdtachu burst-read 135 MBps se zatížením cpu 0% :wink: Ale pro představu o aplikačním výkonu je to stejně mimo.