Hm, asi mi nezbejva nez doufat ze to na novym MB pobezi korektne, na webu sem nasel zpravy jinejch uzivatelu kerejm to pod 98 beha ok...
Printable View
Hm, asi mi nezbejva nez doufat ze to na novym MB pobezi korektne, na webu sem nasel zpravy jinejch uzivatelu kerejm to pod 98 beha ok...
Skus sa v BIOSe pohrat s Delayed Transaction a PCI Latency.
umi tadle karticka downsampling z 5,1ch filmu na 4,1ch repro - bez dialogovyho, aby tam zustaly dialogy (rozdelily se do predniho sterea)? Fortissimo III to neumi, myslim analog
jasně že umí, stačí nastavit v ovladačích karty, že sou připojené repro 4.1 a je to.
no budu teda verit, ze ste to nekdo zkusil
Jak je to s ASIO u tehle karty v programech jako Cubase ? Je nejakej rozdíl oproti kartám s Envy24HT ?
Mam takovej dojem, jestli si revo dobre pamatuju z doby kdy sem ho mel, tak nema asio drivery jako takove..musis k tomu pouzit bud asio4all nebo fullduplex driver obsazeny v cubase.
http://www.svethardware.cz/art_doc-2...B0002B1D2.html
článek mě docela pobavil:
Takže frekvenční charakteristika má úroven 6db? :roll:Citace:
Konec a začátek této charakteristiky určují body s poklesem úrovně o 3dB (to je polovina původní hodnoty).
Důkaz o početních (ne)schopnostech autoraCitace:
Pokud tedy bude mít karta odstup signál/šum 100dB a jmenovité výstupní napětí 1V, může být na výstupu maximálně 10mV rušivé napětí.
Fakt by mě zajímalo, co to jsou ,,hutné basy" u X-FI
A na závěr autor 3 zvukové karty nebyl schopný rozehrát (u té jedné věřím, že to mohl být zemtek) :eek::roll::mad:
u té charky na tom není nic divnýho.... 3dB oproti referenční úrovni( za referenční úroveň se považuje průměrná úroveň v daném f rozsahu) , jo těch 1V-10mV je hrubá krpa... ale již opravená... klasickej překlep
Jak to ze nejde nastavit v ovladacich sample rate ?
sample rate se u nekterych envy karet nastavuje dle aplikace sam, nekde ho muzes jako resampling natvrdo navolit coz umi treba terratec. Musis si uvedomit, ze revo neni primarne karta pro tvorbu hudby, treba ten terratec space je na to, i kdyz je to porad consumers audio card podstatne vhodnejsi.
V abletonu jde nastavit ASIO i 192khz,ale třeba reason bere jako default hodnotu co je v ovladacich takze kdyz chci nastavit třeba 96khz tak to musim dat prvne v abletonu a pak je to jako default i v ovladacich a reasonu.Je to dost blby protoze to musim nastavovat po kazdym restartu.
Třeba u Revo 7.1 jde nastavit sample rate i v ovladacich.
Ještě se chci zeptat utahne tahle karta AKG K271 připojeny na headphone out ?
Takze by bylo lepsi Revo 7.1 u kteryho se nastavuje clock v ovladacich a ma ASIO,ale horsi DA a mozna zvuk a nemá sluchátkovej výstup ?
to je hezkej link..snad tam ten control panel z delty pujde korektne pouzivat. doporucuji skouknout vsem kdo chteji mit solidni moznosti routingu ozkouset a eventuelne postnout jak to dopadlo. funkcnost cela/castecna atd....
storno
Ahoj všichni, potřeboval bych pomoct. Vyměnil jsem SB Live! 24-bit za M-A Revo, všechno běží jakž takž v pořádku, jen mě trápí konstatní tón linoucí se z reproduktorů, který je závislý na nastavení hlasitosti zesilovače. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? IRQ?
Zkus jiný PCI slot a přeinstalovat ovladače zvukovky. Nemáš náhodou v ovladačích zaškrtlé tlačítka test?:) Asi blbý dotaz že:) ......
To mám určitě v plánu, instaloval jsem ji ještě za přítomnosti SB v jiném slotu, tak je možné, že se to nějak pohádalo. Zaškrtlý test nemám :)
Edit: Tak jsem zvukovku odinstaloval, hodil do jiného slotu a pořád to samé. Ale příčinu problému už jsem objevil - je to zvukové propojení s TV tunerem. S tím asi bohužel nic neudělám :-/ Aspoň vím, že karta je v pořádku :)
Edit2: A problém vyřešen úplně. Propojil jsem zvukovku a TV kartu jinak, a vše je v pořádku (místo propojení audio out na TV kartě a mic.in na zvukovce jsem zkusil audio out - konektor na sluchátka (?) ) :)
Super.
Napiš nějaké dojmy ze zvuku! Jak se ti Revo zdá, na těch tvojich bednách to musela být změna oproti Livku.
Určitě, tady jsou :) Okamžitě jsem si všiml plastičtějšího a "nehuhlajícího" basu, při střední až vyšší hlasitosti přestaly otravovat ostré výšky, přednes je teď celkově kultivovanější. Rozhodně jsem spokojen, ani jsem takovou změnu nečekal.
livko---plechovejsi zvuk)))) m-audio je prima karta)))
Zkoušel už někdo poslední ovladače (beta) na Revo 5.1 pro Win Vista ?
http://www.m-audio.com/index.php?do=...s&f=803&dl=yes
Prave som ich nahodil. Ovladaci panel m-audio uz konecne plne funguje, dB ukazovatele uz niesu mrtve, mute talcitka su prepojene na tie vo win. Tusim ze ani SRS true surround neslo,teraz uz ide, ale to aj tak nepouzivam.Testovacie signaly tiez uz idu. S XP drivermi som musel mat v audio devices vo win nastavene revo na 24bit/192 inac z nicoho nic zacinal chrcat zvuk. Teraz je uz v tejto ponuke len 16bit/44,1 a 24bit/44,1.
Ked som dal priamo len nahradit ovladac tak mi pisalo ze je up to date. V tom zipe co sosnete je aj uninstaller, ked odisnatluje stare drivery(lebo pri pokuse odobrat ich cez add/remove SW to hlasilo ze to neni kompatibiulne s vistou.) tak uz idu rucne nahodit normalne tie nove.