Cim vlastne fotis ty mISHO ?Citace:
Původně odeslal mISHA
Printable View
Cim vlastne fotis ty mISHO ?Citace:
Původně odeslal mISHA
telo 10D, muj nejoblibenejsi objektiv je 70-200/4L a pak mam jeste par dalsich nepodstatnych veci. ale jsem amater soukromnik, takze moc fotek ven nedavam ( neb sem velice sebekriticky ;D )
No vidis to takovy super fotak a nechces ukazat nejaka sva dila ?.... ;D Ja mam tyto veci Nikon D70 KIT + 28-80 G + 70-300 G; Nikkor AF 50 /1,8 ; Sigma 28mm 1.8 D; Databanka FLASH TRAX 40 GB; CF Lexar 256 MB; CF SanDisk 1GB; CF SanDisk 512 MB , ale jsem take amater. Tak se uz konecne prestan stydet a ukaz nejakou svou fotecku...Urcite mas nejaka oblibena.... ;DCitace:
Původně odeslal mISHA
mam sve oblibene. to vis, ze ano. staci pro ukazku trebas toto? "airshow"
je to tmave, protoze to bylo foceno za mirneho poprchavani :|
NO VIDIS TO....A TY SE NECHCES POCHLUBIT A PRITOM MAS TAK PEKNE FOTA...... ;D Jojo neni nad dobre svetlo pro fotografa...... ;DCitace:
Původně odeslal mISHA
ale neprehanej. pokud bys chtel neco vic barevneho, tak tu mam dolbyovku :lol: ( dolbyho napad ) v mem podani "klasy" ( to je prave foceno tou novou sigmou 20-40/2.8 ). ovsem tam se zase projevila ta skutecnost, ze muzes obejit cele pole, ale nenajdes tu spravnou kompozici ( btw objel jsem 3 pole :roll: )
ja se klanim PANE....Citace:
Původně odeslal mISHA
co na to rici? snad jenom :oops: nemyslim si, ze by to bylo nejak extra. ale i tak diky :oops:
Kompozice OK,barvy OK,ostrost OK...Coby jsi chtel vice.... ;DCitace:
Původně odeslal mISHA
sebevedomi a canon ef 300 f/4L IS :wink:Citace:
Původně odeslal Jirime
Hmmm tak to ja jsem trosku narocnejsi ja bych chtel Canon EOS-1Ds Mark II a objektiv Canon EF 1200mm... ;DCitace:
Původně odeslal mISHA
Ver si trosku a bude to parada......
1dmkII ( ne 1dsmkII! ) si casem trebas take poridim. ale ja chci pracovni sklo, ne extrem na vozejk :wink: a navic nejsem milionar :-|
a tohle sklo je spolecne s 1.4x extenderem bomba...
trebas nejake sebevedomi nasbiram a pak sem zase za cas nejakou fotku pustim ;D
mISHAk keca :!: umi fotit dost dobre, jenom je ( stejne jako rada dalsich ) desne pracovne vytizen, u me je to bohuzel presne naopak... nemam pravdu? :wink:
edit: pro srovnani davam moji verzi obili. Ta Tvoje mISHO se mi libi vic, ale je mozny ze to dela ten DOF ( ta moje fotka je focena jeste starym kompaktem Canon S40 )
ja nekecam. ja jsem fotograficky strevo :!: a dolbac je dle me mnohem lepsi ( beze srandy ). nicmene s tim pracovnim vytizenim je to bohuzel pravda :|
EDIT: vidis, a me se zase libi vic ta tvoje verze.
50:50 :wink:
Mě se víc líbí Dolbyho verze s tím, že bych změnil ostřící bod na ten klas v popředí :wink:
Misha&Dolbac: nes*** me ... co ja bych dal za aspon zpulky tak pekny fotky :-/
50 litrov za vybavu? ;DCitace:
Původně odeslal Fox!MURDER
kez by tak malo :roll:
2Fox: a jinak dik. ty fotky nejsou z pulek ale z fotaku ;D
vic se mi libi ta mishova fotka, ale porad to neni ono..napada me trosku se zbavit nekterych klasu, treba ty pres ten zaostreny..nevim, nevim, ale jinak pekne
problem je v tom, ze pro zachovani skutecnosti bys musel udelat strasne moc uprav. ty klasy fakt nerostou tak jak bys chtel...Citace:
Původně odeslal berraneck
samozrejme sem nemyslel brutalne to procesat kombajnem :) par klasku, ale sam znam tenhle problem...