Původně odeslal Kajik
Je fakt, ze se mi stalo, ze jsem si na webu CC objednal zbozi, telefonicky overil, ze to fakt maji a mam to rezervovane a tyz den po prejeti cele Prahy mi rekli, ze zbozi neni. To je fakt na mrtvici, tolik casu nemam. Pred casem kamos reklamoval desku po 2 dnech po nakjupu a prestoze byla jasne vadna, musel cekat 30 dni (fakt na den) na vymenu. Prestal jsem tam nakupovat. To ale neni nic proti prazskemu Softcomu. Koupil jsem tam case, kam jsem si od nich nechal za priplatek dat 300W zdroj. Postavil jsem PC a po 2 mesicich vyhorel zdroj a vetsina komponentu. Dal jsem to posoudit do odborneho servisu a jedine, co prezilo byl CPU, RAM a FDD. Kukat sly disky, deska, ZIP, grafika, modem..... Cele smontovane PC jsem prinesl i s posudkem do Softcomu a chtel resit reklamaci. Dokonce jsem si myslel, ze mi nahradi odpalene komponenty. Technik odnesl cele PC do dilny a po chvili prisel s tim, ze jsem se vrtal ve zdroji a porusil zarucni pecet. Nesmysl, proc bych to delal? Tvrzeni proti tvrzeni. Vedeli, ze jde o dost a delali ze mne blbce. Po fakt dlouhe tahanici mi laskave dali jiny zdroj, ale nezapomneli zduraznit, ze je to vlastne jejich benevolence. Zbytek sel za mnou. :-(((