GA-K8NS-939 mam taky .. a ok .. jedu 9x 282 .. jede i 9.295..
mam dotaz ohledne layoutu ... ma deska v zakladu platly na spodku pod CPU ..?? treba na montaz Freezera ..?
Printable View
GA-K8NS-939 mam taky .. a ok .. jedu 9x 282 .. jede i 9.295..
mam dotaz ohledne layoutu ... ma deska v zakladu platly na spodku pod CPU ..?? treba na montaz Freezera ..?
tato tema sa tyka aj nakupu tak som hadam trafil dobre.
Mam vazny zaujem o DFI Lan Party nf4 ULTRA -D. moj problem vsak spociva v tom, ze na svk je tato MB nedistriubovana. Preto sa obraciam na vas. Vsimol som si, ze su tu aj predajcovia hardwaru. Rad by som sa s vami dohodol o kupe. som ochotny si po tu dosku prist osobne.
(pripadne mi postnite nicky tych predajcov nech im mozem poslat sz )
thx
V SK ju dodava www.karman.sk , maju ju skladom.Citace:
Původně odeslal Spoty.sp
ďakujem maš to u mna.Citace:
Původně odeslal Comby
Co poviete na MSI K8N NEO4-FI ? niekde som videl test a nevyzera zle za tu cenu... ma uz najnovsi nf4ultra chip so SATA2 atd... vykonovo na default bezala velmi slusne a na jej OC pisali ze na urovni abit, asus, i ked ze na dfi sa nechyta ;-) lenze dfi ma hlboko do penazenky... mate niekto skusenosti? s MSI byvali problemy s fsb
uprava: lepsie povedane nechcem dat za MB viac ako povedzme 4000-4500, SLI nepotrebujem tiez...
poradte mi jakej cipset pro Opteron 144 socket 939 nebo rovnou jakou desku?
ABIT AN8 Ultra dobra volba neni neco lepsiho za stejnou cenu ci mensi?Citace:
Původně odeslal Rutuf
Mňa tiež v jednej predajni na tú dosku nahovárali. (asi maju plné sklady). Moc tej značke neverím. Vybral som si DFI NF4 Ultra Infinity lebo (aj keď je menšia) podá lepšie výsledky ako tá Msi. Aspoň dúfam. Ale obe dosky majú problémy s hlučnosťou vrtulky na čipsete tak už rozmýšľam ako to poriešim.Citace:
Původně odeslal aquadust
jakej cipset na AMD64 s939 s AGP? premyslel sem o DFI LP UT NF3 Ultra-D (http://www.czechcomputer.cz/product_...on=1#_Section1)
nebo o MicroStar K8N Neo2 Platinum-54G - nForce3 Ultra (http://www.czechcomputer.cz/product_...on=1#_Section1)
dik za radu chci upgradovat ale jen CPU a MB pac VGA mi jeste nejaky cas vydrzi
Chtěl bych od Vás poradit mám Semprona64 2800+ a sháním základní desku. Slyšel jsem že má 754 problém s více ramkami. Mám dvě 512mb 400Mhz Kingstone na mojí desce běží na 416Mhz. Chtěl bych přetaktovat na desce toho Semprona64 2800+ ale aby nebyl právě problém s těmi ramkami.Prosím napište kdo má podobnou sestavu a jakou desku.
No co sa tyka tych ramiek tak to je vseobecny problem A64,, ale ak tam budes mat 2x512 tak to pojde bez nejakych problemov. S tym procikom (ak bude dobry) sa dostanes cca na 2400Mhz,, a ked tie Kingstony su 8 chipove tak aj vyssie do 2800Mhz...
A co sa tyka dosky tak dobre vychadza cena/vykon Abit NF8,, alebo ked do toho chces dat vacsie love tak DFI NF3,,,
Chtěl bych se zeptat,jestli máte někdo zkušenosti s MB BIOSTAR T-Force4U s939?Je za docela rozumnou cenu a měla by to být speciální série desek vhodných pro přetaktování a ladění.Ale jinak jsem ještě uvažoval i o dalších MB pro s939:
- EPOX 9NPA+ Ultra s939
- EPOX 9NPA3 SLI
- GIGABYTE K8NF-9 Ultra s939
Díky za každou radu.
Tak to opravdu nikdo tyto desky nezná?
Citace:
Původně odeslal Acid
BIOSTAR? :D To je shit, nieco ako ECS/PCCHIPS... Z tychto tu EPoXku, zalezi ci potrebujes SLi alebo nie ;)
Díky za radu.Stačí mi MB i bez SLI.S MB EPOX 9NPA+ Ultra s939 jsem už asi 2 sestavy skládal tak před rokem,ale na druhou stranu EPOX 9NPA3 SLI by měl být nový produkt.
Z nabizenych desek mam zalusk na DFI...jelikoz na LP nevyjdou prasule, chci poridt NF4 Infinity Ultra. Jsou s touhle deskou nejake zavaznejsi problemy, nejaky duvod proc ji neporidit ?
Ja som teraz tiez zhanal dosku pre AMD 64 939, chcel som povodne Abit AV8, ale vraj je takmer nezohnatelny tak som mal variantu Asusa, ale ten tiez nie je v skladoch, tak mi odporucili MSI K8 NEO2 FX s NForce3 250Gb cipsetom. Neplanujem tohto roku prejst zatial na PCI-E, kedze mam novucicku Radeonku 9800 Pro. Ma tu dosku niekto? Ake su moznosti pretaktovania? A hlavna otazka - je stabilna? Pride mi asi v pondelok, bral som ju odtialto: http://www.datacom-ke.sk/default.asp...tem&stiid=3667
hlucnejsi chladic na chipsetu a s novejsi revizi se objevily problemy s "umiranim" - ale to mohla byt otazka par kusu. pohledej v teto sekci, je tu o Infinity dost dlouhy thread...Citace:
Původně odeslal jago
Jak jsi spokojený s touto deskou? Jaký tam máš BIOS?Citace:
Původně odeslal daggy
Mam posledny BIOS z 7.9.2005 doska je bezproblemova, nahodil som len tak cvicne FSB na 265 a HT 3x a v pohode mi slape procak z 1800 na 2385 MHz. Chladic na cipsete je tichy, takze som naozaj spokojny, za tie peniaze fakt vyborna doska. Najviac ma potesili zagulatene PATA kable a v krabici bola aj disketa zo SATA drivermi, co u inych dosiek som darmo hladal v krabici. Mam 2x512 PQI a slapu krasne v duale.Citace:
Původně odeslal Halen tech
Díky za info, já už tam nacpal modnutý BIOS z té verze platinum a šlape to skvěle. Ty BIOSy jsou stejné. Jinak fakt dobrá deska a dokonce mne to překvapilo, že mi to jede 240*4 což je 960 a divím se že to zvládá. Bohužel mám procesor, který nejde moc taktovat, musel bych zvednout napětí a to BOX neuchladí.