Pod to se nemůžu podepsat 8-) ;DCitace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
Printable View
Pod to se nemůžu podepsat 8-) ;DCitace:
proč myslíš ;D ;D
no urcite nie len 7000Cu , Thermalright Sp94+papst 2000rpm 19dB sa mu urcite nielen vyrovna oproti 7000 AlCu je o 8°C lepsi skusal som to osobne u mna doma a pritom ten Thermalright bol tichsi.
62°C je nejak malo :?: ja by sem mel aspon 75°C pri jakych otackach si mel tech 62°C a jakou mas revizi cpu?Citace:
Původně odeslal Spajdr
pravda Thermalright je nadřenej, ale cenově taky trochu vejš.... ale že by tam byl 8st rozdíl, hmm, hold jo...no nic toto není téma na Intel sekci... ;D ;D
A při jaké teplotě ti procesor začne házet duty-cycles? O Asusech je známo, že ukazují o 5 až 10 stupňů méně, než na procesoru reálně je. Minimální teplota Northwoodu v idle je kolem 35 stupňů, Asus vesele ukazuje i 26.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Vodník zůstane na grafiku a čipset.Citace:
Tak mám Cooler Mastera Hyper 6 doma ;D
Mňo a jak poznám ty duté cykly? :lol:Citace:
Původně odeslal Eagle
Tady je teplota při zátěži při 3.5Ghz
http://home.tiscali.cz:8080/plejko2/prime95-3.5Ghz.JPG
Jinak při 3.7Ghz teplota 49-50C při prime95.
Nad 265FSB už se tomu nechtělo, při načítání woken se to dokola restartovalo, i tak dobrý :-)
tak že máš stable 3.7, to je dobrý ne......já sem právě myslel že tam dáš vodu na P4 a nějakej hovado výmeník... ;D ;D
já jedu 276FSB, procáku sem přidal 1.5625V a AGP 1.6 a zatím drží...
pamětím sem nasolil 2.8V a chyby v Memtestu nedělaj, super.. :-) :-)
zvláštní že dám 265 a pohoda a 270 to nenajede ani do woken, že by už limit desky?Citace:
Jinak ten větrák co je k cooler masteru je fakt kraválník jak sviňa, nechápu jak něco takového k tomu můžou dát, jinak ta instalace chladiče byla taky sranda, hlavně to upevňování spon, nechtěl bych to v dohledné době sundávat, aby mě to neurvalo desku ;D
IC7 bude dneska říkáš joooo, hmm se na to zvědavej....paměti jedeš 5:4???
Pavle když máš ty RAMky synchro při těch 27x Mhz FSB, když je dáš asynchro na 5:4, jak se ti to projeví v benchích? zkus pls pustit 3D Mark 2001SE stačí první 4 testy s asynchro ramkama a pak synchro, zajímal by mě rozdíl.
Nebude, nechám to poslat zpátky :-) paměti 5:4 .. ADATA PC500 sháním, ale nikde nejsou zatím.Citace:
Taky jsem se po nich nedávno díval a mají je v alze, jinde nevímCitace:
Původně odeslal Spajdr
http://www.alzasoft.cz/Default.asp?C...REE=1&MRK=1546
Díky, no zítra je snad budu mít .. přes www.nextcomp.cz :-)Citace:
Původně odeslal kubajzz
1,57V Vcore? Mein Gott !! :-o BTW, +5V uz ti leze na 5,11V, kolik je na vetvi +12V :?: (je to schovany tim Prime95 oknem)Citace:
Původně odeslal Spajdr
však to tak má být že to má mírně lézt nahoru .. u +12V je 12.08 - 12.11. ;D
Dneska sem poradne skousel meho Prescotta a dostal sem ho na 3,4Ghz pri 1,52V stabilne, dal sem ho neco pres 3,7Ghz ale pak zatuhaval ... jako kdy by se prehrival otacky na 4000.
A nemohlo by to byt slabim zdrojem? je to nejaka 300W neznackova :?:
podle me v tvym PC by mel byt urcite nejakej znackovej a spon 350-watovej zdroj. Ale tim nechcu rict ze to zatuhvani je zpusobeno zdrojem-tim to vubec nemusi byt. (kazdej procik ma svuj strop)Citace:
Původně odeslal Mtex
taky to může být zdrojem, proto už jsem taky kdysi dal toho Enermaxíka abych byl v budoucnu v klidu :wink: :wink: :wink:
Tak 265FSB taky nebylo stable prime, takže 260FSB je konečná.