full 70...ale idle pod 40.Citace:
Původně odeslal 3G@L
Printable View
full 70...ale idle pod 40.Citace:
Původně odeslal 3G@L
Já mám IDLE 32-34°C full do 49-50°C.
podle mě to bude radiátorem, voda dostává vyšší teplotu při vyšší teplotě jádra...ale radiátor jak tak koukám je asi jen trubka obalená železem a ani na to moc nefoukám...chjoCitace:
Původně odeslal 3G@L
jednoducho a proste ti AQshit nezvlada vyssie W preto mas v idle este rozumnu teplotu a v load nehorazne vysoku
no protoze v idle to chladej Widle :)
a v loadu by to fakt chtelo nejakej chiller - i by asi vysel podobne jako ten reseparator od Zalmana :)
spíš se zbavím aqčka a postavím něco na radek-b cascade:) je fakt že max 160W je síla...:)
Waty rastu vaznejsie skorej s voltazou nez s frekvenciou takze 160W je trosku moc ;)Citace:
Původně odeslal Likedi
no podle CPUHeat je těch 38xxMhz něco kolem 160W...totiž ten MAX co to udává:)Citace:
Původně odeslal MadCap
kua, toto topi :-o
3.62GHz a 60°C ... staci ;D
čim to kua chladite že mate takový teploty, já mám 58°C v IDLE když vypnu větrák u Zalmana a to na 3740MHz na 1.55V :)
ještě jednou - teplota i IDLE je celkem jedno - to stejně chladěj softwarově Widle...Citace:
Původně odeslal 3G@L
důležitá je teplota v zátěži...
kdo z těch co objednávali nemá CPU? hledám posledního...
vyšlo to tak, že já nevezmu protože bych byl 11. navíc ty CPU žádná sláva:) myslel jsem že pudou víc ale to je jedno:
bral
Richardus 2x
LookAS 1x
Happy 1x
Howkey 1x
Over 1x
DC 1x
B41T 1x
3Gal 1x
celkem 9 kousků...
kdo dál ho má?
podle Davida v praze zůstávalo 6 kousků, kdo v Praze tedy ten svůj nevzal? je důležité vědět kdo, prodat ho jinému v případě nezájmu není problém, ale aby se neprodal a pak někdo neřval že ho nemá.
po posledním updatu toho threadu mi vyšla tato anomálie. David tvrdí, že bylo 10 a jeden zbyl, podle DCho však všichni v praglu brali, zbytek jsem si ohlídal...no to mě po.ser co to je za blbost???
konečný update (DC thx) B41T alias Bait je sfině:) mohls říct, že změna nicku, ale už to sedí. takže spajdr nemá...napíšu mu jestli má zájem
Ja som zobral 2 , ako sme boli dohodnuty.Citace:
Původně odeslal Likedi
vim...už je to vyřešený...někdo objednal po jednom za každý nick:)
pozor na to, že procák objednal i převzal B41T až potom byla změna...Citace:
Původně odeslal Likedi
nebyly dvě objednávky :!:
presne jak pise DC, ty zmatkari ... :-)
geegh tak te´d tomu už vůbec nerozumím...spíš se to stalo tím, že jsi jako bait psal že ti pěkně jede, tak jsem usoudil, že už ho máš:)
jo, prave mezi tim doslo ke zmene nicku ... stalo se, hlavne ze si rozumime ;DCitace:
Původně odeslal Likedi
fajn je to v pořádku, teď zjistit jestli Spajdr chce nebo ne...a kdyžtak prodám Lacimu:)
mno tak jsem teď doručil Donu Carlosovi procesor, co jede 3.91/1.6V primestable s pěknejma teplotama (pod 50) => dobrý ne?:)
A muj jede na default jenom 3740Mhz kdyz chci 3830Mhz tak uz musim dat 1.7V :-( a to si pak na vetraku ze zdroje muzu ohrat parek.
to naštve...ale je fakt, že mám vodu :idea:Citace:
Původně odeslal OBR