No a nekdo kasle na crap typu Ferrari nebo BMW a ma doma Subaru (Matrox) :lol:Citace:
Původně odeslal Semik
Printable View
No a nekdo kasle na crap typu Ferrari nebo BMW a ma doma Subaru (Matrox) :lol:Citace:
Původně odeslal Semik
Co konkretne ma byt na Matroxe ako Subaru ??? Rychlost :?: :D (to asi nemyslis ze :) ) Parhelia je skor RolsRoyce ....kvalitne, luxusne ....ale mrrrdne pomale :!:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Kvalita, ovladatelnost, neobvykla konstrukce a moznosti... a stejne jako subaru jde o profi nacini, ne o hracky ;DCitace:
Původně odeslal Semik
Dobre fajn fajn ... uznavam. Je super, ale pod profi kartami si predstavujem daco ine.
Takze OT by nam uz stacilo...
janko_2004: Fakt dobry pokus... najma ten 130nm proces & ATI. Ale viackrat to uz radsej neskusaj.
EDIT: Vcerajsie OT posty zmazane...
EDIT 2: Dnesne OT posty zmazane...
Doufam, ze mi nevynadate, ale tohle je proste skvelej thread, tak ho musim ozivit :-) Stale ho mam a jsem rad :-) promin sisi
Tak sa pochvalim aj ja.. Z toho Herculesa 9800SE A.I.W som dostal po voltmode 435/740 a podarilo sa mi odomknut aj dalsie 4pipiny, takze som spokojny uplne nad mieru.. 8-)
ale momentalne si na tej karte peciem na ranajky hrianky.. :lol:
Sapphire 9800XT
Bezva karta, ale peče jako hrom (ten příkon...)
N.
Ja som kupil zas Asus X800XT 256MB pci-e ... celkom spokojnost, aj ked som cakal trosicku viac a hlavne vyssi OC jadra :wink:
a ja som si kupil gf6600 a krasne som ju pretaktoval, ale najradsej by som ju kopol do r*** (keby nejaku mala) pretoze sa nema rada s mojou doskou a nemam dobre skore v 3dmarkoch a nemozem sa chvalit v inych threadoch a zaroven si pritom honit epenis ;D
Já jsem si pořídil Gigabyte X700 silent a zatím spokojenost. Dostal jsem to až na 455/960, ale to už jsem pozoroval, že to není to pravé v 3D Marku. Při 400/700 a procáku na 1,8 GHz to mi to dává 6500 bodů v 03, Při tom max. a frekvenci 2,1 GHz jsem měl tuším 7800, ale to už je fakt moc i když mám v casu vzadu 1x120 mm fan Glacial a ve předu 2x80 arctic fan PRO TC. Normálně jedu na 430/920, což je kolem 7500 tisíce bodíků.
Nejvíc mě teď sejří procesor. Nad 240 FSB ho nemůžu dostat. Kdoví, čím to je....
Jj, zlatý Herkules. V taktování mám prakticky stejné výsledky (430/765), ale protože mám originální chladič na GPU, nechci riskovat a jedu jenom na 400/765Citace:
Původně odeslal stanley
Já jsem si pořídil v kamennym obchodě HIS Excalibur radeon 9550. nevědel jsem do čeho jdu. chtěl jsem R9550 ale myslel jsem ze koupim neco jako sapphire nebo asus. tak jsem šel domu lehce zklamanej ze nepatri HIS mezi SuperHyperMega značky jako Asus...a to jsem byl tak šťastnej když jsem se dozvěděl že verze HIS ma oproti např. sapphire 4ns pameti misto 5ns.... :D
Nevíte někdo jestli ATI neplánuje nějakou změnu názvu téhle karty, už mě nebaví rozhovory typu :
"Co máš teď za grafiku ?"
"Radeona"
"Pořád ještě ???"
"Ne, už zase " ;D
P.S. : Už mám 4tého radeona v řadě za sebou :-)
Jaký názvy karet měli zatim ATi? ja vim o Radeonu, Rage....ale vic ne
Graphic SolutionCitace:
Původně odeslal Crusheer
Wonder
Mach
Rage
Radeon
Jo, díky moc :-) A co znamena ATI ve skratce? a jakej byl jejjich 1st GPU?? :?:
První GPU (graphics processing unit) byl R100 = po staru R256 = ještě více po staru R6c, známý jako Radeon 256, Radeon DDR, Radeon VIVO, jehož pomalejší SDR verze byla později přejmenovaná na Radeon 7200.
http://img402.imageshack.us/img402/6...n256web7ly.jpg
Možná bude lepší, když se podíváš sem a sem
jo, díky. btw. R100 jsem před 3-mi dny tady na foru prodal :wink:
ee, to byl RV100 :-)Citace:
Původně odeslal Crusheer
Nemá ATI pro své graf.čipy označení VPU(Visual procesor unit) a GPU má nVidia?
Ne
Ja si to doted myslel taky....jak to teda je??
VPU je označení, který vymyslel a prvně použil 3DLabs (Visual Processing Unit) pro čip P10 a neznamená to nic jinýho, než větší flexibilitu (širší programovatelnost). Krátce na to pojem VPU použila i ATi pro R300 (Radeon 9700).
GPU je zkratka, kterou vymyslela nVidia (resp. její marketingové oddělení) a jejíž význam si nadefinovala přesně podle své potřeby tak, aby mohla říct "máme jediné a první GPU na světě" (GeForce256). Mělo to znamenat DX7 kompatibilní TnL jednotku + rasterizér integrovaný v jednom čipu. Později se ten název vžil a dneska se mezi lidma používá obecně pro jakýkoli grafický čip.
Ja mam Sap[pphire Radeona 9800 Pro 256 bit a som zatial spokojny,, mam ho na default, zatial som necitil nejako potrebu ho taktit, ved kvoli 1-2 FPSkam v najnovsich hrach sa mi to velmi nevyplati. Len ten vetrak asi musim vymenit, po roku prevadzky zacina byt hlucny...