Když je to tak stará známá věc, tak proč vůbec mluvíš o nějakých klasických definicích? Neplatí to snad pro všechny výrobce? A ty jsi v tom příspěvku postřehl, že by se někdo do někoho obouval? Nemluví se tam snad obecně?
Printable View
Když je to tak stará známá věc, tak proč vůbec mluvíš o nějakých klasických definicích? Neplatí to snad pro všechny výrobce? A ty jsi v tom příspěvku postřehl, že by se někdo do někoho obouval? Nemluví se tam snad obecně?
:roll: Zkus si přečíst třeba pár těch, co je nad tím tvým postem :evil:Citace:
Původně odeslal jagoro
Ale sim te :) jeste se nestalo aby mi video nenacetlo nakou "B" znacku :) asi si to ani nezkousel pac "znacky" kupujes jen z principu :) ... ze treba ty plevoidni media vyrabi uplne stejna firma a cena je nizsi jen kvuli faktu ze to nema na potisku napsano "Verbatim" to ti je jedno... (a pak to ma byt objektivni debata)Citace:
Původně odeslal CZ_Viper
To mi pripomina kauzi o LiteOnu :) vzdy to byla ta nejvetsi sracka hlavne v dobach CD (a taky ze byla), ale ted u DVD je to presne naopak maji jedny z nejkvalitnejsich mechanik na svete :) (prinejmensim pomerove k cene)
Tohle nemá žádný význam. Napsal jsem to PRÁVĚ PROTO, ŽE JSEM PŘEČETL VŠECHNY PŘÍSPĚVKY NA PŘEDCHOZÍCH DVOU STRÁNKÁCH.Citace:
Původně odeslal jan555
Žádný z nich nebere v úvahu proces výroby a možnost produkce kvalitních a nekvalitních médií u KTERÉHOKOLI VÝROBCE. Fakt jsi tak tvrdý??
:lol: Tak jenom pochop, že první řádek mého postu je reakce na Tvůj (a já už jsem tohle četl), zbytek je reakce na předchozí ... Opravdu musím citovat jednotlivé posty a zasekávat to tady? Už svítá? (ještě polopaticky - "obouval" ses do nějakých médií? - asi ne - tak to asi není na tebe ;D )Citace:
Původně odeslal jagoro
S tím souhlas, pls o promazání :wink:Citace:
Původně odeslal jagoro
Tady bych se zastal CZ Vipera, protože má pravdu. Je to půl roku, co jsem si nechal od kamoše vypálit na Princa 6 filmů, dnes přečtu jeden, ostatní jsem zkoušel ve 4 mechanikách a ani ťuk, vždycky se hryzne. Naopak co jsem měl vypáleno na značkových mediích (v té době drahý Verbatim, Memorex apod.), tak je i dnes naprosto bez problémů. Sám jsem vypálil přes 200DVD, u neznačkových se občas stalo, že se buď nedopálilo do konce, nebo špatně, nebo bylo po čase nečitelné. U značkových zatím ne (používám hlavně Memorexy a Verbatimy). Mezi značkovým a neznačkovým prostě rozdíl je a basta!Citace:
Původně odeslal EllE
Pálím na Multidisk, přečte je i stolní shit DVD přehrávač kámoše. Stojí nějakejch 22,50 s Dph v Czech Computeru.
Projdi si par (2-3) stranek z tohoto linku. Mozna zacnes brecet.Citace:
Původně odeslal jimi00
Pokud ti mechanika spatne pali tak ji vymen :) Ja mam LiteOn a ten by mi spravne vysmahl i dreveny tacek :DCitace:
Původně odeslal Kema
Ajajaj :eek: Tak pro jistotu těch pár dvd zazálohuju na disk a uvidím jestli se budou strácet data. Právě mě nadchlo jak jdou v pohodě pálit :?Citace:
Původně odeslal Petrt
Ale díky.
Proste Multidisk objevil nahodou neco co nahravaci spolecnosti hledaji uz dlouho, ... disk ktery se po case sam vymaze.Citace:
Původně odeslal jimi00
Mam vypalenejch 10x DVD-R s datumem vyroby 19.5.2004, ty by uz mely byt v pohode tak uvidim.
2Jimi a Sasa: ty data jdou pak v pohode precist v LG 4081 +/-, takze o data se nebojim, jen je to neprijemne. O prazdninach poslu spolu s kamosem vsechny postizene media vyrobci a mam klid.Citace:
Původně odeslal Sasa
nie, tam len 1 clovek napisal, ze mu sli precitat na 4081, to svedci len o tom, ze niekde idu precitat (ak sa to vcas podchyti) a dost pochybujem ze by sa zvysnych x ludi nesnazilo na roznych mechanikach zachranit data...
Multidisc je proste shit a toto to len potvrdzuje, ze na nom data odchadzaju po par mesiacoch, ja si radsej priplatim par korun za kvalitny Memorex/Traxdata
Toshiba M1612, 1802, Pioneer 107D, nejake combo LG to neprecetlo. Jine jsem nezkousel (kdyz jsem nasel tu LG). Nikde jsem necetl, ze by nekdo psal, ze mu to jde precist i na jine mechanice.Citace:
Původně odeslal Markoff
Multidisk mel proste spatne serie, to se muze stat komukoliv. S CD se to stalo jednu dobu Verbatimu a taky se prodavaji dal.
PS: Kde mas zaruceny, ze se ti za rok neztrati data i na tom Memorexu ? Nikde, proste je to smula a stat se to muze.
ne že bych dělal reklamu, ale má cenu přemýšlet nad nějakými samomazatelnými Multidisky, když je tu Verbatim za tuhle cenu?
http://www.hwshop.cz/Main.asp?CLS=PRODUCT&PRO_ID=103221
Zhruba 20 s dani to uz jde :) ale na 14.70 za Princa to nema :DCitace:
Původně odeslal sid
Já už brečim. Dneska jsem chtěl koukat na nějaký filmy, co mám pálený na Multidisc. Stolní přehrávač ani PC nenačetlo ani jedno. Přitom ještě před měsícem mi fungovali bez problému. Nečistoty ani škrábance na nich nejsou.
Takže Multidisc jsou opravdu shit.
Radši si připlatim a zkusim Verbatim. :-)
jo na tohle téma je velmi dlouhý tread na TVFREAK, postižených je zdá se docela hodně lidí a to nezávisle na typu a zn. vypalovačkyCitace:
Původně odeslal Pinďoureček
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...=280&zbo=56319Citace:
Původně odeslal EllE
Jsem lepší ;D
Nechce někdo tohle? ;D
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...=280&zbo=56379
V Softcomu maj ty DL za stejnou cenu. Nicmene 355 je nesmyslna cena... zas Verbatim taha z lidi prachy za to ze je prvni.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Spravne by to melo bejt tak kolem 150-200 max.
přesně tak, vNWT je mají sice 335,- , ale i to je neprodejné, dokud nebude DL okolo 100,-Kč, tak nemá smysl
No, Diskus má aktuálně předpokládadnou cenu do 300 s DPH VO (ještě před měsícem to bylo 600-800!). Osobně by se mi ani za 100 s DPH nezdála ta cena příliš smyslná :!:
Presne tak :wink: Az cena kolem 50kc semnou neco udela :-)Citace:
Původně odeslal jan555
tak kdyby byli DL za 100,- Kč, tak u některých věcí bych už nad nimi přemýšlel, vždyť před 1/2 rokem stáli jednovrstvé Verbatimy 60,-Kč na krámě i 80,- a prodávali se
Staci aby s DL prisly levnejsi firmy jako je Multidisk, Gigamaser, Princo ap. pak cena bude klesat razantne.