Citace:
Původně odeslal jago
Já jsem si ty ovladače modnul přez ctcomp.exe ,ale když stáhnu od Creativu tu instalaci EAX4,tak to přece numužu modnout,je to jen jeden instalační soubor.
Pokud to nějak jde,napiš mi konkrétně jak,nikde jsem to tu neobjevil(asi jsem slepota :roll: )
Treba to len rozbaliť trebárs v totalcommanderi Crtl/PageDown a vnútri je tiež ten data1.cab, ktorý treba modnuť. Inštalovať sa to dá aj v takom rozbalenom stave, jednoducho setup.exe.
BTW už som z toho total magor. Už mi ten EAX4 ide. Najprv to sekalo, potom som poprehadzoval snáď všetky nastavenia v ac3filtri...furt nešlo...vrátil som všetko na pôvodné nastavenie(+ teda SPDIF) a po reštarte to zrazu fachčí. Zvuk v poriadku, dúfam, že natrvalo.
edit: pokial ale stiahneš EAX4 patch na Audigy1, tak ti to musí ísť aj bez modnutia. EAX4 patche na jednotlivé verzie Audigy sa totiž máličko líšia veľkosťou. Predpokladám, že je ten rozdiel len v tom odlišnom nastavení v DtComp.dat súbore, ale nieje to isté. Takže radšej to stiahni pre A2ZS a modni.
reedit: odvolávam, čo som odvolal...zase mi nejde to ac3 s EAX4. Khurva! Zase ghost. Som proste lama, a ešte k tomu banana. :? :cry: :cry: