ale Motherboard musi mat viac ako 37c.... volaka blbost ???Citace:
Původně odeslal Tom
Printable View
ale Motherboard musi mat viac ako 37c.... volaka blbost ???Citace:
Původně odeslal Tom
Barton 2500+@3200+@1.65V idle 45 prime 54.
cluzoe: proc by mel mit MB vic nez 37? Board je na omak vlazny, taktez NB. A nevim kam mistri od Epoxu dali cidlo ktere meri teplotu MB(ci NB?). Jen CPU trosku pritapi ;D
Mam dotaz,
mam to proste risknout a koupit za 2450,- Barton oem v Alzasoftu (s tim, ze mi staci, kdyz se dostanu alespon na 2000mhz), nebo si priplatit a koupit za 3300,- v pctunningu ten jejich pass 3200+"
predem dik za radu,
Milka
tohle patri do threadu o seriich v AMD sekci!!!!!!!Citace:
Původně odeslal milka
ale kdyz uz tak kup OEM
pokud si das minutku prace, tak je tu cely thread na tema PCT. zkus hledat prosim :|Citace:
Původně odeslal milka
Budes se divit, ale dival jsem se.
v sekci Nejčastěji kladené dotazy a odpovědi ohledně CPU AMD
je nefunkcni odkaz na "Jakého koupit Bartona? - starší thread: ZDE."
Takze vim, ze nejlepsi pomer cena vykon je barton 2500+,
protoze maximum pro barton je kolem 2200 mhz.
Take vim ze nforce chipset ma fixni agp/pci, takze nevadi, pokud nedosahnu cistych 200 mhz.
Mne jenom zajimalo, zda v soucasne dobe je nejaky rozdil mezi boxem a OEM.
Ale jinak sorry vsem, priste to dam do FQA.
ve faq je napsano, ze starsi odkazy vypadajici takto ... http://www.overlocking.cz/4um/... nahradime timto http://oc4um.murder.cz/...Citace:
Původně odeslal milka
a navic kdybysis dal trosku snahy po te me napovede, tak bys nasel toto http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=51307
tak tuto diskuzi jsem jiz pred tim precetl.
Ta ale resi, zda AMD box nahodny, ci AMD box overeny. (rozdil 300kc)
Muj dotaz znel, zda AMD OEM, ci AMD box overeny (rozdil skoro litr).
Kdyby tu na foru byla diskuze presne na toto tema, samozrejme bych tady nikoho neobtezoval svoji otazkou.
a hlavne moje otazka byla zda AMD box nahodny vyber, nebo AMD oem nahodny vyber.
Na to bych si myslim mohou byt dve odpovedi:
a) riziko je uplne stejny - pokud chces mit jistotu, kup si overenej.
b) AMD oem jsou mnohem horsi nez AMD box, ale pokud chces mit jistotu, kup si overenej.
Takze je to a) nebo za b)?
(a nebo to bude za c) "jsi linej novacek, ktery neprochazi diskuze, protoze o tomhle uz preci Mlho davno hovorime (hrdobec?)"
Za D) Máš Soukromou Zprávu ode mě s vysvětlením, tak si jí prosím tě přečti, díky, na tvůj dotaz máš odpověď.Citace:
Původně odeslal milka
tak jsem si prosel alzasoft, a zadne oem sem tam nevidel. nicmene oem znamena bud ze je to vyrabeno nekym jinym pro nekoho, coz v tomto pripade asi nejde, anebo ze je to dodavano napriklad k sestave a tudiz je to levnejsi.
ale abych tu ted neplacal jen. vsude mas jen cpu anebo cpu+box. nic vic. pokud ti nedodaji konkretni serii, je to nahoda a tudiz muzes pokracovat v tom threadu o pct :wink: ovsem davat jim penize za to, ze to stejne nepobezi ( jak to tam maji napsano ) by se mi tedy nechtelo.
EDIT: a protoze si napsal, ze amd box je lepsi nez amd nebox, tak si evidentne ty diskuze neprochazel :wink:
Diky BeachKEN za spravu - zaridim se podle toho.
OEM - spatne jsem se vyjadril - myslel jsem samozrejme non-box.
Abych tady dal uz nikoho neiritoval, nebudu jiz pokracovat v tomto tematu na tomto miste (teda krome prave toho, co ted zrovna pisu).
A abyste se uz na mne nezlobili, pridam kratky vtipek:
Maminka vola na Pepicka z kuchyne: "Pepicku, nechtel byl vylizat misku?"*
Pepicek: "A ktera to vlastne letos vyhrala?"
(*miska opravena - cervenam se studem)
ok. sice, nevime co ti beachKEN poslal, ale snad si dle toho vyberes to spravne ( on ten box totiz neni nic moc ).
btw miska jakozto nadobi se pise s I ( a misska take ) :wink:
Citace:
Původně odeslal corwin1
Odporucam dat dole tu sivu pastu z box. chladica a dat tam nejaku bielu napr. od CoolerMaster. Ja som to urobil a teplota mi klesla z 52C na 44-45C! To je 8C!!!
Noooooo taaaak uz je teplo :arrow: uz mam 71c :oops:
no to už je pěkný teplíčko...Citace:
Původně odeslal cluzoe
:D :eek: ;D :lol: :mweheh: :cry: :lol:Citace:
Původně odeslal sofokless
Ja z vas skapem, takto vtipkovat, som sa tu sulal na tom ako ste to napisali ;D
ja mam na tom mojom bartonovi teraz v pokoji 43 stupnov na 1,76v-1,77v a 2320mhz, a na 2200mhz pri voltazi 1,63 je to tiez stabilne a tam mam 38stupnov, takze u mna je to pekne v chlade, sprosty maju stastie, aspon v niecom sa mi darilo , co uz :lol:
Zohnal som wind tunel... namontoval aaaa už je tam iba 59c pri 2354MHz ;D
Citace:
Původně odeslal milka
ja myslim ze aj hej bral som teraz 2500+ a ide pri 1,68 V real teda o 0,2V co je zanedbatelne 204 fsb cize 2244MHz nabehne aj na default len to nieje prime stable a v super PI hodi chybu. cize super vec a 2,4 ide tiez zatial nepotrebujem staci mi v pohode 3200+:)) a vravim mam to den ale BOX! a dokonca aj boxovy chladic je zase novy medene jadro je integrovane do hlinika nie ako predtym skrutkamy. nevahaj a ber:))
Barton 2500+ / 3200+ Gigabyte Nforce 2
Teplota wokna 56C zatížené 67C
Cloadič nějaký pomaloběžný Coler do 3200+
a dva přídavné větráky pomaloběžné .
Zatím těžká pohoda !!!!!!!!
mam abit nf-7 (barton2500+)
a nepretakteny ma s boxom 45...pri zatazi 55 (chipset neviem teraz)
a na odvetravanie mam len jeden......
dlho som netaktoval ale max mal pri 3000+ myslim ze 60 a nieco naviac....s boxom
S tím co mám v podpise zrovna teď (Windows, Internet) 48°C, při plném zatížení až 59°C. Chlazeno podomácku vyrobeným vodním chlazením s čerpadlem Eheim 1046.
67C a rikas tezka pohoda? Co je u tebe pak katastrofa? 150C? :roll:Citace:
Původně odeslal Joiner
mam Batron 2500+ zatial bez OC
doska ASUS A7V880
chladis AC CopperSilent 2M
na Low - 1500rmp - bez zataze 51°C
- pri zatazi max 57°C
vyssie otacky som zatial ani neskusal, nieje treba