jo to ze je to jen docasny stav v to doufam, pac, je uz 1 Athlon 2600+ ready a lusti o 106 8 hodin denne krome vikendu :-)Citace:
Původně odeslal KDante
a dalsich 8 uz ceka na nainstalovani :wink: jo, co by spravce site neudelal pro 1 pivo :-)
Printable View
jo to ze je to jen docasny stav v to doufam, pac, je uz 1 Athlon 2600+ ready a lusti o 106 8 hodin denne krome vikendu :-)Citace:
Původně odeslal KDante
a dalsich 8 uz ceka na nainstalovani :wink: jo, co by spravce site neudelal pro 1 pivo :-)
:-))))))))))))))))))))))))))))))) v patek to prijde a prida se tech 8 Bartonu 2600+ :-)
ja jsem se taky pred 14 dny pridal
hlavne kvuli testum meho HW, jede mi to uz 14 dni v kuse
NICE!!!!!! :-)Citace:
Původně odeslal T613
doufam ze nam vyjde mensi network, je tam cca 40-50kompu nevim kolik z nich je pouzitelnejch ale kazda sila navic se hodi, at uz se konecne taky poradne rozhoupem. Tedka se nejak moc placame :roll: ;D
no slava.... :)Citace:
Původně odeslal Tom
sice se placame, ale pomalicku lezem nahoru :)
he 20 z tech 50ti kompu by bylo super :P
Chci se zeptat, dá se nějak nastavit, abych při tahání dalšího WU nemusel znovu zadávat svůj login a heslo? Nabízí to defaultně přihlašovací jméno z Windows a ne to moje L-Core...
Existuje možnost nějak zapřáhnout i PC nepřipojený k internetu (manželka ;D ); že bych jí tam nějak po LANce poslal data a pak si je stáhl zpět a nechal odeslat? (asi ne, co...)
1. Nevim, po me to nic nechce, automaticky si to stahne novou unitu.....Citace:
Původně odeslal L-Core
2. Tak dalo by se to vyresit sdilenim internetu ne....... a pokud ne, tak ji nainstaluj UD+UD monitor, sobe taky, udelej si nejakych 10 slotu, podle kompu(treba 5 slotu hod ji) a az to vylusti, tak to zkopiruj k sobe a odesli......
Preco mi nefunguje v popise statistika??? Niesom sam, videl som to u viacerych :!:
udelej to podle me.Citace:
Původně odeslal ihilop
http://www.statgfx.com/statgfx/ud/?&...e=theline&.jpg
Stale to iste. Ja si myslim ze je problem v nastaveniach mojho konta :?:Citace:
Původně odeslal Austin
no kua a ted uz to nejde ani me... doprdele ze sem se v tom hrabal... :evil:
neodmazal sis nekde neco?bo ten link cos daval jede..
treba mezeru za tim watercooled?
neumazal sem nic, akurat sem to znova ulozil to je vsechno...Citace:
Původně odeslal Wolferine
hura pul milionu bodu !!!
Ad obrazek v podpisu. Je to problem novy verze phpbb. Co sem pochopil tak "opravovali" kontrolovani url odkazu, no a asi zapomeli na to ze v odkazu muzou bejt i znaky ktery jsou v tom nasem url... tj muzem akorat tak cekat na novou verzi kde to bude treba uz opraveny :(
tak sem na nejakej cas dopocital :evil: :evil: :?
muj zdroj mi poslal do kytek hardisk, desku, grafiku a asi i procak :evil: :evil:
kua ted ziju na celeru 333 Mhz, kde to UD ani sakra nejde pustit, pac pokazdy jak to pustim, tak se "komp jestli se tak tomu da jeste rict 8-) "
resne.... coz me sere, pac tohle bezi aspon 24 hodin denne..
Dne 23.června byl pokořen LookAs seskupením známým pod jménem Pilsen_It_killers .... tak kdo je další naráně?? :) honzAk :( ale to je nefér boj kdyš nepočítá :( no každopádně by to chtělo ještě přidat pár mašinek
Edit: víteco .... překlepy :)
Da se nejak odstanit, resp. skryt icona UD Agenta, aby nebyla videt pro uzivatele, a agent presto pocital? W98, W2k, Wxp
nn, jako sluzba to pustit bohuzel nejde..Citace:
Původně odeslal Crabik
Snad by na to mohla existovat naka utilitka, ne? Mam pocit, ze jsem nekde na neco takovyho narazil, ale uz vazne nevim, jak se to jmenovalo...
Nebo aspon utilitka na schovani te ikony, prece neco takovyho musi byt.
Mylis se, jako sluzba to jde spustit (je na to chytry soft :-) ) a my to tak provozujem uz pres pul roku na siti na zakladni skole ;DCitace:
Původně odeslal Austin
BTW: Je o tom tady dred, dohledam .) ...viz http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=39987
na XP je to dobra vec, vyzkousim to jako sluzba, ale na w98 s tim asi nic neudelam, skodaCitace:
Původně odeslal Tom
kdys si prectes ten dred a stahnes si toho firedeamona tak to de spustit jako hide ;) ti dystak poslu screen jak to mam nastaveny ... vyhoda je ze pocita i kdys neni nikdo prihlasenej... :) a nic neni videt... teda jenom v nainstalovanejch programech je ten firedeamon....udcko se instalit nemusi staci skopirovat....a melo by to jit bez problemu i na 98smickach....