docela pekne...akroat ten predek mi nejak nesedi..aspon tu mechaniku si moh hodit do barvy,ne ???
Printable View
docela pekne...akroat ten predek mi nejak nesedi..aspon tu mechaniku si moh hodit do barvy,ne ???
Hmmm vypadá to pěkně,ale ten předek je takovej strohej :? chybí tomu nějaký drobný designový serepetičky,ale přijde mi dost blbá ta zelená LEDka na šuplíku :roll:
Já bych to asi udělal modrý celý,ale to je tvoje věc.
P.S. Ten plast u toho potenciometru je co ??? ( http://www.volny.cz/beranzbynek/final/KIF_1006.JPG ) kdes to koupil ?
Ten plast je optika.. koupit se to asi neda.. :wink: chtel bys..??Citace:
Původně odeslal globalkiller
Ten predek snad jeste doladim... je to fakt dost strohy...
Když se to nedá koupit tak kde si to sehnal ? Nebo si to odlil ??? Už sem o vlastních odlitkách přemejšlel,ale nemám žádný zkušenosti :?
Ten plast jsou tzv Angel Eyes, parkovacky z faceliftovany starsi BMW 5er...Citace:
Původně odeslal globalkiller
Je to normalne ve svetlech.
Da se to nekdy koupit, ale i vyrobit, navod byl na autohifi.cz
Presneji je to BMW E63.. :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
Tak to jsi dobrej ze jsi to poznal...byl jsi blizko ale jinej typ ;)Citace:
Původně odeslal Dawe
E63
Nj ono je to nemlich to samy :)
tak v servisu BMW by se to snad sehnat dalo ne ??? :idea:
Tak v barve to uz je.. ted tam dat jeste display a nejakou tu samolepku od Milisxe a dal se uvidi..Citace:
Původně odeslal Wolferine
Ja myslim ze ne...je to soucast svetla a u E63 celkem komplikovane zamontovany. Jinac v servise se ti nebudou vrtat ve svetle. Maximalne vymena zarovek ;)Citace:
Původně odeslal Rob
2a_WerOOn
Opatrne s tema nalepkana na drevo ;)
je to dobrý, akorát mi nesedí ta bílá barva.. mnohem hezčí by bylo čistý, jenom nalakovaný, dřevo jako má ten subwoofer Genius Home Theater 5.1 :)
To není dřevo, ale dřevotříska, na tu jde dát maximálně nějaká tapeta, a a_WerOOn má podle mě dobrej vkus, proč ji tam nedal. Jinak věřím, že tohle není konečný vzhled.Citace:
Původně odeslal lmarky
jo ahaa tak to jo.. no stejne by byla hezci tapeta dreva :)Citace:
Původně odeslal Buddha
Komplet cely clanok o danej modifikacii je tu :
http://www.pretaktovanie.sk/modules....rder=0&thold=0
:wink:
Citace:
Původně odeslal GABO
Zajimavy clanecek, ale je tam paar preklepu, opravte si to ;)
Tak to Ti i možná konečně narostou svaly!! ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal a_WerOOn
asi neni dobre to sem davat (zvlast po Gabově odkazu) - ale tento casemod mi byl poslan taky - a snažil jsem se to převést do normálního ( :wink: ) jazyka - Gabo to má tak, jak mu to přišlo....
http://www.pcarea.org/modules.php?na...rticle&sid=103
Ja to psal pro GABA VELMI VELMI na rychlo a proto se za chyby omlouvam.. :oops:Citace:
Původně odeslal Chocen
však já jsem nikomu nic nevyčítal - jen jsem upozornil - a dost k tomuto tématu - je to offtopic...
no dost tucne.... ja by som ten predok nechal tak ako je, "spartansky dizajn" sa mi celkom paci. a tie farby su tiez vcelku dobre skombinovane s okolim.
Proste dalsia "schuplade" na ponozky :D
co to meles..?? :eek: :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal gremlin
to je moje masinka.. uz vymejslim dalsi upgrady.. :wink: :wink: ;D
mě to pod tím stolem připomíná sálový počítač (terminál)...
strašně moc se mi líbí ten half-life case v té nové galerii odkazů tady na fóru