No koukám, že čteš fundovaný časopis "COMPUTER", co?. Včera vyšel a tam vymysleli ve svém svérázném testu DVD palíren tuto fikci, že PX-712A je TEAC!!!Citace:
Původně odeslal .Voivod.
Printable View
No koukám, že čteš fundovaný časopis "COMPUTER", co?. Včera vyšel a tam vymysleli ve svém svérázném testu DVD palíren tuto fikci, že PX-712A je TEAC!!!Citace:
Původně odeslal .Voivod.
Multidisky sem taky jeste nezkousel. Ehm, tedy zkousel ale jen jedno stary DVD-RW ktery me dotahl kamos, bohuzel bylo jen 1x rychlostni takze sem full DVD palil 45min :( Rikas problemy se ctenim? Ja mam taky Toshibu 1612 a ta ty Princa nacita dost rychle a bez problemu...Citace:
Původně odeslal Petrt
Včera jsem ho prohlíd u kámoše v práci a hned sem si říkal, co to tam napsali za kravinu, no a vidíš, nakonec to napíšu taky.Citace:
Původně odeslal Ladis
Ale jinak proti testům v časopisech nic nemám. Základní parametry platěj a navíc to máš srovnaný pěkně všechny typy. Samozřejmě nevybírat dle jejich výsledků, ale hledat jiný zdroje.
Je to muj sugestivni pocit, nemeril jsem pristupovku atd. Na ty Princa jsem palil jeste na Asus 0404 (snad to pisu spravne). Na tomto Pioneeru jsem jeste nemel cest. Cenove mi vychazi stejne Multidisk. Ale ty DataWrite jsem vyzkouset chtel, prece jen 18,-/medium je zajimava cena :)Citace:
Původně odeslal Tom
To PETRT:
Nezkoušels na tom Pioneeru nějaký ochrany? Třeba Key2Audio nebo MediaCloq. Já na svý starý 106s tohle dělám bez softu, tak by mě zajímalo, jestli se pochlapili i tady.
Bohuzel nemam pristup k zadnemu chranenemu CD. A ani nikdo koho tu znam :(Citace:
Původně odeslal .Voivod.
Male subjektivne posudenie LG 4082B:
Starsie Nero 6 ju spoznalo bez problemov, palenie bez problemov, zatial skusane iba 4xDVD-R.
Absolutne tichucka, tiche dvierka. Jedine minus sa mi zda pomalsia odozva - trosku jej trva, kym jej dojde, ze ma v sebe DVD a trocha si treba zvyknut na to, ze ma len jednu zelenu kontrolku, ktora pri citani alebo napalovani blika s rozlicnou frekvenciou.
A rozdíl mezi 4081B a 4082B?Citace:
Původně odeslal Axel
4082:
http://www.lge.com/catalog/prodmodel...model=NOTHING#
4081 som nenasiel
Hehe, nezda se mi, ze by chtel .Voivod. zrovna takove srovnani :) Parametry si muze porovnat na CDRku, spis asi chtel prakticke srovnani, nebo ne ??Citace:
Původně odeslal Axel
Zdar, ja bych se nepriklonil ani k jedne. Nejlepsi zkusenosti mam s Pioneer 106D. V tvem pripade tedy 107D (8x). Kdyz jsem se rozhodoval, tak jsem daval prednost kvalite zapisu a nicemu jinemu. Tak jak ted zpetne prolezam fora, tak zjistuji ze kdo nema vypalku Teaca (OEM pioneer) nebo Pioneera, tak nemuze palit na levnejsi media, protoze to vypalene medium potom nikdo poradne neprecte. Tyka se to veskrze levnejsich vypalovacek. Jestli chces palit kvalitne na lacinejsi media kup Pioneera nebo Teaca. Jestli chces palit pouze na drahe znackove (Verbatim) tak si kup co chces.Citace:
Původně odeslal Tomáš Kunert
HalenTech.
No já to tak opravdu nemyslel, sorry .........Citace:
Původně odeslal Axel
Rozdíl je snad jenom v DVD-RW místo 2x na 4x a údajně o trošku lepší přístupový doby, ale to asi těžko někdo dokáže, protože si nedovedu představit, že by někdo prodal 4081 a koupil 4082.
Chtěl jsem tím jenom říct, že nechápu politiku LG, protože vydali v podstatě na 99% shodnou mechaniku. Na druhou stranu, to ale beztak udělali pouze ve firmware a uživatel platí za nic o 300-400 Kč víc.
Asi si budes muset bud pockat na testy s fotkama vnitrku a nebo si zjistit sam, jake cipy jsou tam pouzite.Citace:
Původně odeslal .Voivod.
PS: a jinak souhlasim s "Halen tech"em
Dnes se spousta novejch věcí dělá přes firmware, zrychlování, přístupy, formáty atd. Tohle udělá 1 programátor za měsíc a pak to vydávaj za novu mechaniku.
Máte někdo zkušenosti s mechanikou LG 4082B a médii DVD-R Princo 4x? Jestli s nimi tahle mechanika nemá problémy? Díky
Kamos ma jen zkusenosti s 4081B a Princo 4x (Acka) - pali na nej 4x bez problemu (coz se treba o Multasech rict neda). Na nic si nestezoval.Citace:
Původně odeslal Dani Filth
A ještě by mě zajímalo, jak tato mechanika LG 4082B zvládá grabování a kopírování originálních chráněných DVD s filmama?
ja mam, zapis povolen jen 2x (i na jina 'slabsi' media, napr -verbatim 4x jel na 4x, +rw (memorex) 4x jelo 4x, ale -princo, -redstar a -datawrite (vse 4x) pali jen 2x...)Citace:
Původně odeslal Dani Filth
Muzes hodit ATIP toho Princa ? V pondeli bych ho zkusil porovnat s kamosem na jeho 4081B ktera na Ackove Princa jede 4x. Zda se mi divne, aby 4081B palila na urcite media rychleji jak jeji novejsi sestricka.Citace:
Původně odeslal Ssnake
Zdravim uz jsem si skoro vybral znacku kterou uz drzim nekolik let a jsem spokojen, ale ted nechapu jejich znaceni. Tak prosim reknete mi nejake rozdily pac cena je stejna. DEKUJI
Jeste doplnuji ze se jedna o Liteon 812 a 851
Rozdíly už si najdeš sám?Citace:
Původně odeslal viiki
http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/liteon/sohw_812s.html
http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/liteon/ldw_811s.html
OK dik, tak tyhle recenze uz mam precteny ale me zajimala 851 ale uz jsem se asi rozhod pro 812s myslim dobra volba pokud reknu ze ji budu mit jako jedinou mechaniku.
No však, 851 je přejmenovaná 811. A proč ne LITE-ON SOHW-832S?Citace:
Původně odeslal viiki
Taky bych se spis priklanel si par dnu/tyden pockat a vzit si 832S. Kdyz uz budou problemy se stolnim DVD prehravacem, tak je porad lepsi si na jeden disk zalohovat 8GB MP3 a ne jen pulku :wink:Citace:
Původně odeslal .Voivod.