no v tom testu na tomshardware to tak vyslo ze ten 20 herkules byl rychlejsi nez fsechny ty 16 ... ale slo to poznat myslim jen v unrealu :x
Printable View
no v tom testu na tomshardware to tak vyslo ze ten 20 herkules byl rychlejsi nez fsechny ty 16 ... ale slo to poznat myslim jen v unrealu :x
No, to je právě ono, Hercules má sice "jen 20ms", ale skutečně je dodržuje, což se o téměř všech 16ms LCD říci nedá, někdy jsou reálně ty odezvy mnohem delší a ve výsledku tedy pomalejší. Jinak LG 1710B je fakt šunt, odezva je 25ms, né 16ms, jak to mají gumy v Alzáči i kolikrát jinde.
no a co iiYAMA LCD ProLite E431S? ... nikde sem na to nenasel recenzy ): a ma taky 16ms a dvi jako ten acer
ja mam ACER 17 palcu 1721 8-) stal me 13800,- a ma DVI a sem naprosto spokojenej sice nema nejak super Design ale vubec to neni hrozny okraje sou celkem tenke a vestavene repro se mi dost casto hodi :D
Jinak na nem Parim CSko a NFS und. a naprosta pohoda
Sice U CS je videt ze ten monitor nema 100Hz ale to nema zadny LCD
u NFS neni videt rozdil ve hrani na obic monasu a LCD :-)
ja vim ja ho videl v zapnutej ... ale proste ten design me pride hroznej ... hlavne proto, ze je bilej a ja uz ma fsechno v cernostribrny - dneska uz se tak dela ke komplu fsechno no a tak sem sel s dobou a nejdnou monitor co si vyhlidnu je jen v bily(torchu do stribrna(: ) ... no proste v barve jak se to delalo driv fsechno :xCitace:
Původně odeslal NUGGET**
He tak teda nevim co jsi videl, ja mam 1710B a prijde mi to jako docela solidni LCDcko, na 18" Eizo co jsem mel tu cest videt na Invexu to jako asi nema :lol: ale jinak je v pohode! Jedu pres DVI, kdyz roluju text tak to trosku mazly je, ale co se tyce her tak je to jedno.Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Tak to asi LG jsou gumy, protoze na oficialnich strankach maji taky16ms :?:
Zalezi aj od toho aku zobrazovaciu jednotku LG ma - lebo ako som pysal vyssie tak moze mat bud 16ms alebo az 30ms ....Citace:
Původně odeslal commander
Ja mam pocit ze LG ma svoje panely :roll: ale varle na to nevsadim ;DCitace:
Původně odeslal Deviant
to nanami: No a byl na tom TomsHardware byl i tenhle NEC (1760XN) - nebo co tam bylo za monitory?
Hele, koukal jsem na TomsHardware a tam je recenze na mnou zmiňovanej NEC 1760... myslím si, že nedopadl špatně... se mrkněte http://www.tomshardware.com/display/...itachi-04.html
to NUGGET**: píšeš, že je v CS vidět, že není 100Hz - jak je to vidět? Co je na LCD proti CRT horší - jak to vypadá?
aha no byl tam jinej nec v tom testu co myslim jak - ale byly tam asi fsechny mozny 16ms obrazovky nak zastoupeny ... navic ten nec co rikas ty stoji 17k takze pro me nepripada v uvahu ):Citace:
Původně odeslal Hanz
OK, je trošku dražší (kde žes ho viděl za 17k?), ale pořád se pohybuje v rozumné cenové úrovni - alespoň pro mě. Ale když pomineme cenu, chci vědět, co si o něm ostatní myslí. Protože já si ho asi koupím, tak abych neudělal blbost.Citace:
Původně odeslal nanami
no ja si myslim ... nevidel sem ho v akci ale podle toho co sem cet na toms hardware ze jestlli ho muzes mit do 15,5k ... tak bych do nej sel stebou ...Citace:
Původně odeslal Hanz
jinak za 17 ho maj ve softcomu - www.computershop.cz
No tak jsem se kouknul na Softcom a fakt tam maj u něj cenu 17,5k - to je nejlepší cena, kterou jsem kde viděl. Dík za tip. No myslím si, že 17,5k za tenhle monitor je SUPER. Ty uvažuješ o Herculovi nebo o čem. Já si myslím, že proti Herculovi to zase není takovej cenovej rozdíl a má i DVI. Jen mě děsí, že je v SoftComu nedostupný. Zajímalo by mě, co to u nich znamená - jaká je u nich obvyklá doba dostupnosti? No uvidíme, zkusím to zjistit, ale po přečtení recenze na Tomshardware jsem pro něj skoro rozhodnutý... (nebo alespoň prozatím)
no rozdil je to 2k a ty navic uz nemam ): proste najit to co nec 172 za podobnou cenu potrebuju a vubec se mi to nedari ):Citace:
Původně odeslal Hanz
celejch 8 stran jsem necet ale proslo mi rukama AOC LM919 a byl jsem ohromen ... obraz perfektni, jasnej, bez chyb (ktery by moje obycejny - CRTckama zniceny oci poznaly) a za tu cenu (22kkc s dph) to melo DVI, D-SUB, repracky (ty jsem ani nevyzkousel) a USB2.0 HUB ...
podle me slo AOC do sebe a snazej se ukazat ze umej udelat i kvalitni veci ...
uz je to asi 3 mesice co sem ho tu mel a zatim na nej nebyla stiznost ... :)
jinak z hodne levnejch sou docela pouzitelny AG Neovo 15" (dve tu mam a da se na ne celkem fajn koukat :P)
Ja mel tu cest videt na vlastni oci AOC 725 mebp jaky to bylo. No proste ta jejich 17cka s pouze analogovim vstupem 16ms. peknej design ale uz sem ho nikde nesehnal. Kamos ho ma a je fakt super :!:Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER
tata ten 19" LCD AOC asi pul roku ma a je perfekt.. sice se na nem CS moc hrat neda(zkousel sem, ale s tou obnovovaci frekvenci to neni moc ono.. ale zadne vady v obraze, nebo neco takovyho, jen to proste jde poznat, ze se tam meni pomaleji ty obrazovky..), ma ho pripojeny pres analog(nema grafarnu, ktera by mela DVI) a nemuze si ho vynachvalit.. perfektni obraz, atd. proste az budeme kupovat dalsi LCD, tak rozhodne 19" AOC..Citace:
Původně odeslal Fox!MURDER