Ja mel na mysli ze uvazujes ImageCraft C Compiler, ok moje chybka. Intel prekladac je nejlepsi podle me, mam oba dva.Citace:
Původně odeslal Marty
Ostatni necham na email pokud mas zajem, tady to nema smysl, nesouhlasim s tim.
Printable View
Ja mel na mysli ze uvazujes ImageCraft C Compiler, ok moje chybka. Intel prekladac je nejlepsi podle me, mam oba dva.Citace:
Původně odeslal Marty
Ostatni necham na email pokud mas zajem, tady to nema smysl, nesouhlasim s tim.
[quote="Andreas"]Víc operací za sekundu je horší :?: Nebo jsem to pochopil špatně ???Citace:
Původně odeslal viki_
[quote="jan555"]ne vic je prave lepsi. vytizeni CPU je vzdy 100 procent ale zalezi na tom, kolik za sekundu tech operaci procesor dokaze udelat.Citace:
Původně odeslal Andreas
lidi copak ste si nevsimli ze andreas nebo jak je provokater a chce vyvolavat flame a nekteri z vas se znazite ZBYTECNE argumentovat? nejdrive si koupi amd ackoliv vi jaka to je SPATNA firma bez toho aby k cemukoliv davala podporu aby prevzala zodpovednost...atd. trapne provokace s celeronem a jejich srovnani...neni tu od nej jediny konstruktivni prispevek krome toho ze akorat nadava a snazi se nam dokazat jak je to A64 vlastne na nic. znam par takovych useru a problem je vzdy mezi pc a zidly
No kdyz myslis. co jsi postnul za hodnotne prispevky ty? A pokud vim tak nenadavam, jen diskutuju.Citace:
Původně odeslal karaya1