presne tak, ten kontrast na normalni grafarne je uplne o necem jinym. A maj opravdu prekvapive ostrej obrazCitace:
Původně odeslal Wolferine
Printable View
presne tak, ten kontrast na normalni grafarne je uplne o necem jinym. A maj opravdu prekvapive ostrej obrazCitace:
takze po zahrati mi kontrast zase klesl ale muzu dat vetsi jas a tim se zase nabyde - prece jen to zahrati neco do sebe ma :-)
uz jsem to taky zapojil - ostry obraz jedu 1600*1200/85Hz, jen mi chvilku dalo sehnat drivery :).
po poladeni vidim i 3% :lol:
super obraz vsem, ale pro ostatni dopoducuji pouze osobni odber, chce to dlouho vybirat vid Deoxi :wink:
potrebujes drivery? na co - mne t jede v poho i bez nich.....Citace:
Původně odeslal tomesik
jj - na lepsich grafarnach to je lepsi a kdyz se to zahraje tak se to ejste krapet zlepsi....
mno jo - na dobirku bych to nebral,zezacatku byly kousky vcelku v pohode ale ke konci to byl vazne des - sme meli s deoxem posilovnu a odzkousene spatne uz nebylo kam davat.....tam byl teba monitor ktery na jas 0 svitil jak normalni montaku pri jasu 100 - mozna dobre na lampu ale na nic jineho.Nastesti fsichni byli v pohode takze se vybrat dalo 8-)
kua ja to nerozchodim na vic nez 60Hz :( jinak by spokojenost byla-krasny barvy,ostrost,vsechno ale tech 60 Hz :( nevite co s tim?
co mas za grafarnu a op.system?
zkus Powerstrip, je docela fajnCitace:
Původně odeslal .:Goodman:.
hmm nepomaha...ikdyz nastavim 85,100 nebo cokoliv tak mi to po apply spadne na 60...podle me to je tim ze mi ho winy nenajdou..a naky drivery mi nefachaj :(Citace:
Původně odeslal Deny
pokud mas atinu tak si to nastav v zalozce obrazovky....Citace:
THX THX THX THX DIIIIIKYYY :DCitace:
akorat se mi ted zda ze je to mirne dvojity :eek: kdyz se podivam poradne na ty pismenka tak tam sou takovy "dusi" jako na televizi kdyz mam horsi signal...
Doporucoval bych lepsi kabelCitace:
je to urcite kabelem?a jak poznam kterej je lepsi nez tenhle?Citace:
Původně odeslal Deny
mno kabel asi jedine zkusit,ale jeste by to mozna mohlo byt konvergenci(nejsme si jistej,nevim jake duchy mas) - zkus se podivat jaka je a kdyz tak doladit)Citace:
btw:sem zjisitl ze pravy dolni roh nemam uplne ostry (mam tam triliana tak sme si toho fsiml) - nevim cim to je - mozna montakem mozna mi to rusi reprak(je od veze - neni stineny)
jj chce to proste stinenej kabel 8-)
ted jsem to tu posteloval a jsem spokojenej jako maly decko :lol: :lol:
tiez som cely vecer ladil :) som myslel ze ho rozchodim 1580x1140/100hz ale uz sa to trochu triaslo tak idem na standarde 1600x1200/85 ... obraz je super.. neake chybky predsa ma ale to sa da u repasu prepacit .. v lavej casti par duchov, spodna cast nie je rovna, je trochu vypukla ale da sa to prezit .. s tym smejdom co som tam doteraz mal sa to neda porovnat
btw. k tomu osobnemu odberu, mozno by sa mi pritrafil aj lepsi kusok (boli sme tam s tomesikom prvy) keby si nas opozdilci nepomylili s personalom a nebrali tie monitory, ktore som tam nosil a nestacil sa divit kam miznu :evil: ... no aj tak to bola taka mala predohra k tym 140 schodom do 4. patra
Zacal mi pomalu odchazet monitor (taky je to snad 6-7 roku stary 17" ADI) takze jsem hledal co koupit misto nej a tenhle DEL P1110 mi samozrejme padl do oka, jenze do Kladna bych se dostal az ve stredu a kdyz to tak ctu, tak to zrejme nema cenu, protoze to bude uplne prebrane, co? :-(Citace:
BTW:Nemate nejake informace o dalsi varce?
co se tyka dodavky tak zkus napsat jim - s tim prebranim nevim,meli jich tam celkem opravdu kupu takze jeste nejake zbyly otazkou je jak to bude do stredy :?Citace:
Původně odeslal Aahz
jinak si neodpustim rejpanec - cerna u mne neni cerna a zesvetluej se kolem bilych oken - ale zas tak strasne to neni,jen ze predtim sem si vzdycky dal zalezet aby cerna byla cerna a kamsoe sem drbal ze maji monitor moc presvetleny :-)
no ja se ptal uz tam, ale dalsi varku pry asi nechystaji - myslim ze to byla takova dvojrazovka :?
njn - ono taky uz asi neni okdu brat,volvo se jich asi taky nemelo nakoupeno neomezene :-)
jeste je nabizeli i v jinych firmach tak mozna se poptat tam - treba www.levnapc.cz
jaky bylo moje překvapení, když jsem to doma zjistil, že mám dva kabliky do zdroje a ani jeden na propojeni s grafarnou ??? A jako na potvoru byl ten v tom starym monitoru pridelany na pevno. Takze teprv ted sem si koupil kabel a pujdu to zkusit.Citace:
Původně odeslal tomesik
mozna bych mel reseni toho presviceni ......
kua, tak sem to zapnul a mam dvojity obraz, hrabu se v tom menu ale nenachazim nic, cim bych to mohl zlepsit. pls - co s tim?
jak dvojity ??? nemas blby kabel......Citace:
Původně odeslal patka
mno ja to mam taky dvojity ale ne zas tak hrozne jak mi patka rikal...kabely jsem zkousel dva a u obou to samy...a pak mem jeste jeden problem-pokud nastavim rozliseni na vic nez 1600x1200 tak mam uriznuty kraje a monitor jede na 1600x1200...ted jak pisu tak tady v tom ramecku sou ty duchove krasne videt...nenui to dvojity ale 6ti nasobny :eek:Citace: