To myslim, ze ne, muzes takhle pouzit pouze nebootovaci disk ...Citace:
Původně odeslal baros
Printable View
To myslim, ze ne, muzes takhle pouzit pouze nebootovaci disk ...Citace:
Původně odeslal baros
Díky Sváca za nový bios ale pod mozilou sa to nedá korektne stiahnuť (pri rozbalení RAR súboru vypíše že je to porušené). V intern. exploreri to ide OK neviem čím to je. (To len ak by stým mal niekto problém ako ja) . Dík .
Mozilla totiz stahuje *.rar jako text, ne jako BIN, tzn, vetsinou je to pak porusene, pouzij Konqueror, Firefox, Galeon, atd ...
to dela i opera, nicmene kdyz se da ulozit cilovy jako ... tak to bezi ok.Citace:
Původně odeslal svaca
To je bordel, to je bordel .....
20.8.2004 VYSEL zase novy BIOS pro 8KRA2+/2i jedine co na www.epox.cn pisou je, ze ten bios (kra24811.rom) podporuje navic Semptony (nebo jak se to pise) a ten nas kra24812.rom ne (ano ten 12 je STARSI, nez ten 11 .... :-( )
Ted rozdily, ten muj upraveny z 11.8.2004 NEPODPORUJE nove jadra a ma SATA a HPT boot ROM - coz je pekna funkce ... a ten NOVY z 11.8.2004 PODPORUJE nove jadra, ale uz nema boot ROM, ten jsem taky upravil a tady je:
http://products.rete.cz/8KRA2S.rar
Neviem ako ostatným ale mam NOD 32 a že vraj awdflash je nejaky zavirovany. Ako nieže by ma to trápilo ale len oznamujem.Citace:
Původně odeslal svaca
hele ja pouzivam winflash, takze tohle me vubec netrapi...
Citace:
Původně odeslal cLiVe
Oj JDU NAPRAVIT !!!
EDIT: AVG7 (ja vim fuj) mi nic nehlasi, ale radsi jsem ten awdflash vyhodil ...
Tak tedy nevím nevím. Oba BIOSy mají prý starý SATA v2.20 a co je ještě zajímavé, oba jsou beta a oba by měly podporovat Sempron - viz. http://www.aoaforums.com/forum/showthread.php?t=26119.
Který je novější? Logicky - KRA23a28.bin je
KRA2 - BIOS je pro KRA2I / KRA2+
3 - rok 2003
a - říjen (A je 10 v hexa soustavě a říjen je desátý měsíc)
28 - den v měsíci
Takže z toho vyplývá, že KRA24812 musí být novější než KRA24811. Údajně ve verzi 11 nejsou některé položky a verze 12 má v registru B4 nastavenou V-Link pulldown kompenzaci z původních 0 (00b) na 2 (10b). Vzhledem k tomu, že bootování z SATA potřebuju, HPT řadič moje deska nemá, Sempron mě nezajímá (ostatně jeho podpora je jen o zobrazení name string, jinak je to klasický Thoroughbred B0 bez microcode update - stejně jako v případě Duronu), zůstávám u modifikované beta verze z března.
2svaca: Asi v tom virus nebude, to jen antivir hlásí poplach, protože EXE chce přistupovat do BIOSu.
OT 2mISHA: Vrať si jako avatar tu předchozí ženskou, líbila se mi :-).
KRA24811 je uz vsude, na NL, DE, ORG, takze asi bude official, ale 12 nikde nebyla ... Tak nevim ...Citace:
Původně odeslal Eagle
pulldown kompenzace, co je to ?
Diky.
Ahojda! Cca pred dvema tydny jsem flashnul predposledni BIOS a ve WinXP mi to naslo novy HW "Sitovy adapter". Rikal jsem si, ze mam zasekany widle, ale on je i nejakej dalsi ethernet controller ve vypisu pri bootu a po reinstalaci XPcek se semozrejme detekoval. Nevite nekdo, co to je? Diky!
EDIT: Jeste pripisu ty dva radky, ktere popisuji ty sitovky (nevim ktera je ktera):
Bus No. Device No. Func No. Vendor/Device Class Device Class IRQ
---0-----------16----------5-------1106----0104---0280--Network Cntrlr--11
---0-----------18----------0-------1106----3065---0200--Network Cntrlr--11
(pomlcky jsou kvuli tvaru, ale stejne to moc hezky nevypada :? )
no tak tento problem resim take. ale protoze jsem mel mezitim v kompu asi 4 sitovky ( najednou ) tak jsem tomu neprikladal dulezitost.
No a mate tam 812 bios, nebo 811 ????
Ja XP nepouzivam, tak neporadim, ale v BIOSu mam vse OK, bios pouzivam posledni (oficialni) takze 811 .....
Sitovky jsem mel dve (fyzicky) a taky to bios ukazoval, ted mam jednu (fyzicky) a vse je ok...
pod W2kSP4 a Slackware 10.0
no fuj wxp. toto resim na w2ksp3. jinak jestli se nepletu, tak pouzivam ten upravovanej bios z brezna 24319FU.bin
Tak tenhle mam myslim taky (neni to ten nejnovejsi), alle ve Winech to neni, tohle uz je videt v boot summary...Citace:
Původně odeslal mISHA
Tak zkuste ten posledni 811, nebo ten muj upraveny ..... hmm ?Citace:
Původně odeslal IntEx
Tak nikdo nerika, ze mel problemy ....
Ten Tvuj upraveny...Citace:
Původně odeslal svaca
Ted nechapu. Dela to ten muj ? 811 ? O post vis pises, ze ti to dela ten z brezna ten neni ode me a ini jsem ho nemel ....Citace:
Původně odeslal IntEx
Uz byl vecer a poradne jsem si neprecetl Tvuj post :oops: . Uz mam v tech BIOSech takovy bordel, ze nevim, ktery berete jako novejsi/starsi, ale mam tam tedka tenhle:
EDIT: Mam ho tam kvuli vypinani Boot rom radicu, pze u toho 811 pises, ze uz tuhle fci nema :? .Citace:
Tak tady je ten BIOS: http://products.rete.cz/8KRA2.rar
Upravy ode me:
1. SATA v2.41
2. USB function E/D
3. ACPI E/D
4. EPA small logo added "Powered by EPoX" ))
Dale mate v tom raru i awdflash, protozte v poslednim beta biosu byla chyba a nefunguje ALT+F2 metoda, ta uz s timto biosem je OK ... ))
BTW HTP a SATA boot ROM, je vyborna funkce ... ))
SATA bios je s raid funkci, jestli chcete i ne-raid bios, muze byt (eagle rikal, ze je mensi zatizeni CPU ...)
Jo tak to je, ale tenhle bios jsem mel kratce (812) pka vysel 811 a ja si tam dal ten a ten pouzivam uz celkem dlouho i par znamych a nikdo nic nerikal, ale treba nevedi ....
já mám taky ten "powered.." ted jsem instaloval winXP kvůli SP2 a objevila se mi tam nový síťový HW. nevím co s tím a nevím k čemu to patří! :-)
Hele a nine to SP2 ????
Kontroloval jsem to vsichni okolo me jsou v pohode ....
ano, naistaloval jsem si SP2 a poté se i objevil nový sítový HW! a stále je tam..
bohuzel, mam to tam i bez SP2 :?Citace:
Původně odeslal svaca
Tak to proste nechapu ..... :-(
Tak to jedine zkuste ten posledni cely oficilni (uz je vsude na strankach) a uvidite, ale je to divny ....
Nebo si tam dejte konecne poradny OS .....