když sem na to koukal jen tak okem tak sem žadnej dulek nevidel...ale byly tam ryhy po freze a ty sem chtěl zalapovat
když sem lapoval tak po pul hodce byly rohy a všechno v poho hladky ale u prostřed furt byly ty ryhy :evil:
Printable View
když sem na to koukal jen tak okem tak sem žadnej dulek nevidel...ale byly tam ryhy po freze a ty sem chtěl zalapovat
když sem lapoval tak po pul hodce byly rohy a všechno v poho hladky ale u prostřed furt byly ty ryhy :evil:
Ja som zatial 'lapoval' len pasiv z jedneho hlinikoveho Coolermastera a spravalo sa to podobne, stred bol zahladeny tiez az na koniec.Citace:
Původně odeslal joXerus
Okrem toho ked som dal dole terajsie AC CS rev1 tak podla pasty to nevyzeralo, ze by na niektore casti jadra doliehal menej. Ale mozno je ten moj rovny alebo ma prehlbeninu na cele jadro ;-)
a neni to spis tim, ze touhle metodou brouseni se nejdriv obrousej kraje a az potom stred ? nejde mi totiz do hlavy, jak by se frezou dal udelat dulek...
tak ten kamos kterej si ho koupil s TC tak ho zas prodava!!Kdyz hodil bartona na 2200 MHz tak uz mu to neuchladilo a sekalo se mu to!!Takze to neni zadnej zazrak ten chladic!Jediny co je dobry je ta tichost ale na co to je kdyz to neuchladi mirne pretaktovanyho bartona
a co ma za desku ? me to pretaktovane XP uchladi uplne v pohode...ono to taky visi na tom , jak velky bordel ma v bedne, na prutoku vzduchu v bedne a tak...Citace:
Původně odeslal Fleak
desku ma ABIT NF7 a v bedne ma az neuveritelnej poradek a pod zdroujem FAN(Sunon na 12V) kterej fouka ven!!Citace:
Původně odeslal Chocen
Me to delalo presne to co joXerusovi.... tim jak pises to asi nebude,to by se tak brutalne nezlepsil prenos tepla(nekolik stupnu dolu na socketu, o hodne stupnu klesl rozdil jado/socket a otacky klesly taky o par set...) ja mel asi nejhorsi podstavu co sem videl... (mel sem jeden z prvnich co se daly vubec koupit)Citace:
Původně odeslal Chocen
ty co sem videl prodavat dnes, maj zakladnu o hodne lepsi...
ono to bude spis tim vroubkovanim - po vyhlazeni se snizi drsnost a obrovsky se zvetsi plocha, kterou se ty dva povrchy stykaji - to je podle mne duvod toho zlepseni
No ono taky kazdy ma jine zkusenosti/teploty proto, ze kazdej ma trosicku jinak posunuty umisteni pasivu na cpu -sou to malilinky rozdily, ale dost dulezity aby se povrchy dotykaly alespon 90%.
Já jsem tak šikovnej :oops:...
Se mi zdálo, že mi pasiv trochu kloktá, tak že přihnu sponu... A tušíte správně, jak to dopadlo :evil:. Nevíte, jestli by se dala sehnat samotná spona?
Predaj zvlast pasiv a zvlast fan a kup si novy :wink: :-) .
ten dulek tam proste byl, to mi nevymluvis... a ze je to brousenim je blbost, neni mozny,aby se to na rovny plose zbrousilo tak jak to bylo u me - cely hladky vybrouseny a uprostred dulek, to fakt ne,jediny co se brousi rychlejs sou kraje,ale tak max 0,5cm od kraje,pak uz vazne ne...Citace:
Původně odeslal Chocen
tak mi vysvetli, jak frezovanim udelas dulek...
to fakt nevim, je to divny... ale byl tam (lapoval sem toho uz vic a byl prste jenom tady, takze pracovnim postupem to neni)Citace:
Původně odeslal Chocen
a zas tak to neresim, proste tam byl, uz tam neni a ja na tom hodne ziskal a to mi staci ;D
Jo, už to tak vypadá :-(. Nechtěl by někdo nekompletní CS2TC?Citace:
Původně odeslal Toxic
podle toho za kolik,ale mozna ho vemu....Citace:
Původně odeslal tnf
ten dulek maj všeci
když se jenom divaš tak to nevidiš
až začneš lapovat tak teprve potom to uvidiš!
ja si myslel že nemam dulek - pak sem lapoval a uvidel že všechno je ok ale střed je furt po freze
tak sem lapoval tak dlouho (1,5 hod) až to bylo cely jak měděny zrcadlo
zajimave. tak je to mozna zpusobene nejakou operaci pri vyrobnim procesu....
nejspis... normalně si toho fakt nevsimneš - zkus to chvilu lapovat :wink:
jj dulek tam je a ikdyz okem nepostrehnutelnej tak je fakt velkej kdyz sem to brousil tak to bylo nadherne videt jak se vobrusujou kraje a prostredek ne
aby tady nebyla sama chvala, tak mam jednu rozporuplnou zkusenost s CS2 :-)
... chtel jsem si poridit AC Copper Silent 2 rev2 TC misto Slim Silent Pro, kterej mam ted, ale jsem rad, ze jsem to neudelal. Mel jsem totiz moznost si ho vyzkouset a byl o 3°C horsi nez muj :-( ... podle mych testu rozhodne neni lepsi nez Slim Silent Pro, coz jsem si az doted myslel
abych nechal nejaky prostor objektivite musim rict, ze muj Slim je prebrousenej a ten CS2 nebyl, ale presto jsem od nej cekal daleko vic :?
Pasta stejna, system stejnej, proste jsem jenom prohodil chladice a vysledky jsou, alepon pro me jasne ;D
nojo ale jestli to chapu dobre tak ten AC Slim Silent Pro nema Termo regulaci (TC), takze to znamena ze CS2TC udrzuje urcitou teplotu na kterou je nastaven. Musel bys priblizit cidlo a nebo ho uplne vyradit, aby jsi mel lepsi vysledky. (urcite byl tissi zejo ?)
no ten muj slim toci 2053rpm a ten cs2 tocil 2136rpm - takze pokud jde o tichost, tak jsem nespozoroval zadny rozdil (vic otacek a horsi teploty :-( ) ...
uznavam, ze to mozna je tou termoregulaci, ale na druhou stranu uz tocil 2136rpm, tak nevim ;D
ja na nej nechci nijak kydat hnuj, ale proste jsem rad, ze jsem ho nevymenil za ten svuj ... :wink:
a prave proto,ze si ho nemel vylapovanej,tak je absolutne nemuzes porovnavat....Citace:
Původně odeslal Maaarty
a ten CS2 rev 2 je lepsi a tissi,ale leibi se mi,zes to blbe otestoval a jeste ses s tim spokojenej ;D
ja se s Tebou hadat nebudu ... hrozne se mi libi jak uznavas ostatni nazory :roll:Citace:
Původně odeslal Chihuri
tys oba chladice zkousel jako ja ???
a najdi si ve slovniku co je to lapovani, kdyz to nevis :roll: