no ale to je proste zdrzovani - ted se budou patlat s tim aby to mohlo slapat i na jinych MOBO a lepsi se uz nezmuzou ... :evil:
Printable View
no ale to je proste zdrzovani - ted se budou patlat s tim aby to mohlo slapat i na jinych MOBO a lepsi se uz nezmuzou ... :evil:
...njn, ale ani ty a ani ja s tym nic nenarobime :?Citace:
Původně odeslal WAR-TIN
presne tak - muzeme se o tom bavit , muzeme o tom vest spory , muzeme s tim i treba nesouhlasit .....ale to je tak vsechno co s tim muzeme delat.... :? Jara Cimrmann :D
presne tak tym citatom si udrel kliniec po hlavicke :wink:Citace:
Původně odeslal WAR-TIN
2WAR-TIN:
uz jsi nekdy vyvijel nejaky program ??? Bud rad ze to vubec je. Kritizovat je prece tak lehke, ze?
Ja si cenim toho ze s necim takovym vubec prisli a budu trpelive cekat kam to bude smerovat a ne hned drzkovat ze jsou to neschopove.
A to neni mireno jen proti tobe...
...samozrejme vyvinut aplikaciu pre jeden konkretny HW je ovela jednoduchsie ako univerzalny softwar pre viacero roznych HW aj ked postavenych na tom istom chipseteCitace:
Původně odeslal jedik
PS: dufam, ze to nebolo mierene aj oproti mne :wink:
ale tak proc to udelali jen na tech par desek (nforce je nforce , nebo ne?)Citace:
Původně odeslal jedik
podle me to meli este chvili podrzet a vypustit to az kdyz uz to bude moct vyuzit vic typu MOBO , a ne se takhle vysmat vsem MSI (priznivcum ci jinym) a ostatnim
spis v tom vidim reklamu a penize nez velkou praci programatoru, ale to je muj nazor - pokud se nekoho dotknul tak SORRY
2WAR-TIN:
pokud to vidis jakoze "nforce je nforce" tak gratuluju k ruzovym brylim ;)
2iGor: ne proti tobe to opravdu nebylo ;)
Trochu přidám:
Myslím, že nVidia nabízí toto na svém webu zdarma. Kdybych za to musel zaplatit, nadával bych, že tam je něco jiného, než reklamují! Ale když je to zdarma!? Tak to prostě nebudu používat a konec ne!? Teda, v případě, že nejsem spokojený.
Když to přirovnám. Rodiče vám k narozeninám slíbí 2000,-, pak přijdou narozeniny a vy dostanete "jen" 1000,-. Nebudu přece rodičům nadávat, že mi dali jen 1000,-. Nemusel jsem dostat taky nic. A opět, něco jiného by bylo, kdyby to byla odměna za vykonanou práci. Což v tomto případě není.
PS - mám tam taky jen nastavení FSB a AGP. Že si to mohu nastavit v BIOSu? Jistě, ale když to přeženu v BIOSu, musím resetovat CMOS a vše nastavovat znovu. Když to přeženu tady, resetnu PC a mám vše v normálu.
Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
Na tom neco bude.... :lol:
Citace:
Původně odeslal Crus
PS: Je to zadarmo a taky to tak vypada... :? :-o :eek: :evil:
jj, mate pravdu - SORRY :oops:
Hlavne taky pochopte, ze to musi podporovat BIOS a i deska po hw strance. Pokud na to neni stavena tak to proste nepude i kdyby to programoval Carmack :) To je jako kdybyste chteli regulovat otacky vetracku na CPU softwarem, kdyz to ta deska proste neumi.
Citace:
Původně odeslal Antonín Plhal
Souhlasím, že ten soft je zadara, i když kdyby spolehlivě fungoval na všech deskách s nForce2, určitě by to bylo při rozhodování o koupi takové desky malé bezvýznamné + .
Ty pokaždé, když to přeženeš při nastavování v BIOSu, to řešíš resetem CMOS ???
Já používám trošku pohodlnější řešení reset+insert a doteď jsem si s tím vystačil ;D , popravdě ani nevím kde na mojí desce se resetuje BIOS :oops:
Reset+insert je co, muzu-li se ptat?
Keď podržíš insert a zapneš comp nenabehne bios s domrveným nastavením ale s defaultným. Tiež ma to už párkrát zachránilo. Akurát neviem či aj tvoja doska to podporuje, treba skúsiť.Citace:
Původně odeslal Puskin
Rulezz ;DCitace:
Původně odeslal bananalama
Aleee, to jsou mi novinky... To bude treba vyprubovat... :-) Dikes!
Obavam sa ze to funguje len na doskach ABIT a ak si dobre pametam tak mi to fungovalo aj na EPOX 8K3A+ ...Citace:
Původně odeslal Puskin
To ci to tvoja doska podporuje RTFM
Ještě bych to doplnil :
po restartu s INSERT naběhne sice s default nastavením, ale hodnoty zůstanou v BIOSu stejné, takže stačí opravit tu hodnotu která způsobila nefunkčnost a nemusí se znovu nastavovat celý BIOS.
:o netušil jsem, že to nefunguje na všech deskách :oops:
Ako som tak pozeral dnes na ABITackej stranke tak sa mi zda ze s uvedenim dosky AN7 s vlastnym programom uGURU sa doladovanie kompatibility biosu NF7/S dosiek s nForce System Utilitou znacne spomali ...
Pretoze to vyzera tak ze jediny pozorovatelny rozdiel medzi AN7 a NF7-S je prave tato kompatibilita ???
Mne to funguje :lol: :lol: :lol:Citace:
Původně odeslal Aladar72
Snad jen upresneni, ze ne vzdy je to tlacitko Insert, kdysi jsem mel desku kde to bylo Home... jinak opravdu obcas pomuze precist si ten manual ;D.
na mým solteku to jde s "insertem" taky. Ale za ty dva dny, co ho mám, jsem už musel i vyndat baterku, protože ani jumper CMOS nepomohl.
Ale přečíst si manuál se hodí :idea:
Ja ho cetl ale nic takovyho tam nemam.Citace:
Původně odeslal Jsykora