Jak jsem slibil, take plnim a podelim se s nekolika zkusenostmi...asi by bylo neprakticke pokracovat v teto diskuzi, tak zakladam nove tema Acer AL1721 - prakticke zkusenosti.
Dan
Printable View
Jak jsem slibil, take plnim a podelim se s nekolika zkusenostmi...asi by bylo neprakticke pokracovat v teto diskuzi, tak zakladam nove tema Acer AL1721 - prakticke zkusenosti.
Dan
Dan
akej farby je vlastne ten acer? sice vsade je zobrazeny ako biely, ale na http://www.acer.com.sg/products/moni...itoral1721.asp je pekny cierny, tak ako ??
No, mam takovej pocit, ze na tom obrazku je cerna jenom ta noha...kazdopadne v Cechach prodavanej typ je bilej, nebo presneji receno takova ta snandardni "slonova kost"...
cierny je aj zad, vpredu ma strieborny ramCitace:
Původně odeslal DANNY
OK, je to možný, ale opravdu jsem ho u nás ještě neviděl. Může bejt slušnej, kdybys ho náhodou kupoval, tak se nelekni, že bude splňovat "horší" normu (třeba TCO) - je to kvůli údajně vyšší únavě očí při práci s černými, šedými a pod. monitory. Parametry bude mít jistě stejné, jako jeho "nudnější" bráška.
to mam chapat ze biela je lepsia?Citace:
Původně odeslal DANNY
No, chapat to tak jiste muzes ale asi to neni pravda. Je to proste jedna z podminek vsech tech norem, slouzici k tomu, aby byl zachovat vicemene uniformni vzhled. Mas-li tmave pozadi za monitorem, je jiste lepsi cerny nez bezovy monitor, v beznem prostredi bych ale ja sam doporucil spis "standardnejsi" barvy. Hodne stesti pri koupi.
dufam ze budem mat stastie na dobry kud :)Citace:
Původně odeslal DANNY
inac, co hovorite na toto? na aceri su sice lepsie farby, ale tmavsi obraz a nevidno detaily, ale na NEC vidno vsetko pekne...:
http://utenti.lycos.it/lxbgapoi/IMGP0184.JPG
edit by Maxik: priste by byla lepsi mensi fotka. Tadle ma 2MB :roll:
a) trochu moc veliky, mohl jsi dat odkaz nekam na freeweb, kde by to nevadilo...
b) neslo by upravit jas ci kontrast na Aceru ? by pak mozna byl lepsi obraz
c) proc kua Acery nejsou ci jsou tak drahy tedka ? :evil:
Ten vpravo ma nastaveny prilis vysoky jas. Ked to znizis, tak to bude priblizne rovnake ako na tom vlavo.
A ten obrazok by fakt nemusel mat 2 mega... :roll:
sorry, to som len nasiel taku fotku :) nie ja som to robil... mne to natiahlo za 40sek ;)
Informace pro všechny co se se rozhodli Lcd Acer 1721 m zakoupit. Tento monitor není nikde v ČR k sehnání dodávka měla být do 14.1.2004 a všechny firmy co ho mají v ceníku oznamují nedostupnost. :o( jfk
To není za ty prachy nic jinýho jo?
jo a nevis za jakou cenu budou, v czc ho treba zdrazili o 2k zatim ...
Je to jeden z mála kvalitních monitorů s Dvi vstupem jinak já ho mám /mít, kdy?/ za velmi dobrou cenu. Nechci tady dělat reklamu takže informace podám po icq:ahoj jfkCitace:
Původně odeslal Ištván
jj, taky sem cumel ze se nejak zdrazil, ale nastesti sem ho koupil jeste tesne predtim za 13,5k s dph :-)
Celkove meli TFTcka zdrazit, protoze byl nedostatek obrazovek z fabrik pred koncem roku...
Porovnaval si ho s tim Neovem co mas v podpisu?Citace:
Původně odeslal jfk
Ahoj DANNY,
možná ,že špatně hledám ,ale nějak se mi nedaří v poradně najít diskuzi na téma Acer 1721 - praktické zkušenosti ,kterou jsi ,jak uvádíš zakládal.
Byl by jsi tak hodný a poslal mi propojení?Koupi tohoto typu zvažuju a možná tam najdu pro mne cenné údaje.
Díky
Zatím ne když ho nemám :o( viděl jsem však Acer 1731 přes DVI a vedle Ag Neovo a rozdíl v obraze je dost znát. jfkCitace:
Původně odeslal -=Ondra=-
ahoj,
tak ja tento monitor mam necele 4 mesice.. musim rict, ze je vyborny co se tyce prace, hrani her. prehravani videa - zde sleduji ze se cerna nekdy dostava do sede... ale budiz.
ted po 4 mesich jsem musel pouzit ve woknech cernou plochu a hle co nevidim - v kazdem rohu prosvita bila barva, cerna proste neni cerna, jsou to takove jakoby pavuciny, nekde az do fialova...
takze uz je na reklamaci, jsem zvedav jak dopadne, pry se teprve bude urcovat zda je to zavada ci normalni vlastnost - takovy kraviny...
timto nechci monitor pomluvit ani nikomu rozmluvit. holt jsem mel nejspis smulu... pravda je ze jejich dostupnost je spatna...
Keekus
Tak jsem ho dneska koupil a jsem z toho nadšenej - fakt nářez co se týče obrazu a i vzhled je goood.
Vše jede krásně plynule (zkoušeno Ut2004demo,Max Payne2,XIII,DoD,Colin3 a 4-demo,call of Duty)a spojojenost :D
Jinak jedete na AUTO nebo to máte nějak nastavený - by mně zajímalo jak (ostrost,jas) ???
kontrast mam cca 30prct, jas na 0...a vidim porad dostatecne ;D
defaultne (60:80)
ale mam upravenu farebnu krivku v ovladacoch aby bolo vidno aj tmave detaily...
http://server6.uploadit.org/files/%6Bokotik-curve.jpg