nech enabled, je to optimalizace pristupu grafiky do pameti (ram) :-)Citace:
Původně odeslal Strider
Printable View
nech enabled, je to optimalizace pristupu grafiky do pameti (ram) :-)Citace:
Původně odeslal Strider
A to je grafárna na default frekvencích? Jestli jo, tak si myslím, že by to mohlo i odpovídat, já mám na default asi 5600Citace:
Původně odeslal Strider
A s přetaktovanou máš kolik???
přiznám se , že jsem ji ještě netaktil, přijde mi to zbytečné, ale určitě zkusím
Ja si myslim ze takovyhle karty nema cenu zatim taktovat.
To ne, to mas pravdu. Ale je dobry vedet kam az pujde ;DCitace:
Původně odeslal Nowic
Mno to jo,ale stejne ten vykon nevyuzijes.Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
No nech být :wink: . Když hraješ jak já v 1280x1024 a dopřeješ si max. detaily někdy i s anisotropním filtrováním, tak jí hezky zatopíš :o!!
Jasne ze hraju v 1280x1024 :wink: Ale stejne me to brzdeji procik a pameti.Citace:
Původně odeslal LosDatlos
No já mám s přetaktěním 412/358 něco málo pod 5600 bodů. Není to málo ? Bez přetaktění tak 5400. Když koukám, že máte i přes 6000 bodů ... :roll:Citace:
Tak jsem koukal, že mám na záložce SMARTGART (v nastavení zobrazení) je rychlý zápis na OFF. Mám ho tedy dát na ON ? Nebo ne ? Prý to má vliv na stabilitu systému. ???
To opravdu není žádný řev. Předpokládám, že jsi si stáhnul a doinstaloval Catalyst 3.7 :idea: . A jak jsi na tom v 3DM01?
Rozhodně bych ale řekl, že to kartou není...
Mno, 6000b ma LosDatlos, ale ten ma procesor na 3300+ a Radeona ma na 425/358 (tusim)... :-)Citace:
Původně odeslal Strider
EDIT: Ja dal na my sestave s R9700PRO mirne taktnutou 5901b v 3DM03..
Ehm, ne. :oops: Jedu na 3.6 stažených přímo ze stránek Hercula.Citace:
No tam je rozdil 100b... (v WinME, v XP nevim)Citace:
Původně odeslal Strider
Jen upřesním ve WMe je to alepoň u mě rozdíl 500b., ale to je detail :wink: .
Urcite vyskusaj aj Cat. priamo od ati, niekedy to moze robit docela pekny skok....Citace:
Původně odeslal Strider
Dej ON ale nejdřív si musíš v BIOSu nastavit Enable - Fast write.Citace:
Původně odeslal Strider
Já to tak mám a nestabilitu nepozoruji. 8-) Pravda z SHIT hardwarem to bude naopak :lol: ...
Tak to snad v případě naší karty by nemělo hrozit. 8-)Citace:
Kdyz uz ste u ovladacu.. Me to slo nejvic pri CAT 3,5.. Vysledek z podpisu..
Ta rychlejsi sbernice je znat... :-)Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
To je pravda :-( ale i tak to je pohode na non OC.. A max zatim na 16800..
Tak tak a hlavně Tvojí celé sestavy se opravdu bát nemusíš :wink: 8-) !!!!Citace:
Původně odeslal Strider
Promiň, ale zdá se mi to málo :? , WeSTLeR má max. okolo 19.100b :idea:. Že by tam měli tak velký vliv jeho rychlejší paměti ??? ??Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
Já to v biosu teď nemůžu najít. Kde to je (zapíná) ? Předtím jsem to někde viděl, jinak bych se na to neptal. A na co je Spread Spectrum ?Citace: