Mno ked si vsimnete popisok u Daweho, tak teraz ma 2500mhz na tom Bartonovy.... s toho vypliva len jedno.....
Printable View
Mno ked si vsimnete popisok u Daweho, tak teraz ma 2500mhz na tom Bartonovy.... s toho vypliva len jedno.....
2Halen: (minimalne upravena reakce ze zprav pro Adminy) Velmi dobre ;D Mas zajem o testy ? Neni problem ! Jenomze ted nejsem na rade ja ! Dle Specova prani jsem mu poslal WCPUID na 2.5 2.7 i 3 GHz a co jsem obdrzel nazpet ? NIC ! Mlceni... Opravdu, odpovedi zda jsou podle nej a vyrobce programu screeny prave nebo ne jsem se nikdy nedockal... Tudiz jakekoli "dokazovani" je uplne zbytecne... No jen si to v tom dredu dohledej !
Vsichni (temer vsichni) kdo si ode me kupuji testovany HW vedi ze prodavam vyjimecne serie a nikdo si nikdy nestezoval... Kecy maji akorat Ti co se mnou nemaji osobni zkusenost....
A ted primo sem: Chces neco "dokazovat" ? Neni problem ! Sice to bude slozitejsi, budu muset upravovat chlazeni (jsme ted v prvnich pripravach na vodnika) ale zas takovej problem to nebude... Kdyz Te to bavi, prosim. Jak chces. ;D
Jsem hrozne zvedavej k cemu Ti to bude dobry....
Jestli mas zajem o vybornyho Barton, tak to lze rict i jinak.... :lol: :lol:
Ja vim, Tobe jde o to, abys prokazal ze jsem lhar... Jak jsem uz rekl - jak chces....
2Zvedavec: To by asi spadlo nebe kdyby tys taky nevlez vsude, vid ? :P :wink:
2Semik: Z toho vypliva ze vis velky kulovy a remcas. Coz je na foru posledni dobou oblibena cinnost.... Temer by se dalo rici ze je to "in" :roll:
BTW - slovem "TESTY" si představuji minimálně Sandru, PCMark+3DMk2001+3DMk2003 s POSTEM resultu na FUTUREMARK (aspoň nějaká kontrola) , nějakou kompresi do MP3, nějakou kompresi ZIPEM, Q3A+ další hry, SuperPI a pokud možno Prime95. Nestačí screeny z WCPUID nebo CPU-Z, když comp během následujících pár vteřin po uložení screenu spadne. :!: Jak zaznělo v jednom postu, u kterého byl obrázek z CPU-Z 2700MHz a nějaké drobné a pod tím připsáno že je to STABLE,STABLE,STABLE - pokud je to skutečně STABLE, všechny testy to zvládne levou zadní, že. :idea: Jelikož se jedná o zachování cti, doufám že se těch testů, postnutí resultů na FUTUREMARK a postnutí obrázků s výsledky DOČKÁME. Tolik k DAWOVI a jeho Bartonu 2700MHz. Další, kdo by měl prokázat svou čest je K!ll3r se svým FAKE Bartonem 3000MHz. Pokud to chlapci nedokážete, zasloužíte stejné označení, jaké jste nasolili Pinďourovi. :!:Citace:
Původně odeslal Zvedavec
Jo presne tak :!: Pokud nekdy tvrdim, ze mi to tak jede, tak se nemusim bat to prokazat :wink: S tim oznacenim.. Napr Dawe je nyni MODERATOR takze tam s tagem, nebo necim takovym asi nepochodis :roll: S tim bartonem na 3GHz je uplnej fake mozna kdyz do nej narves 3V A to s vzduchovym chlazenim nejde :wink: Co jsem zatim videl maximum, tak to bylo 2,8GHz na 2,2V a dusik, coz bych radsi ani neriskoval :arrow: a priznal, ze jsem tady vsem daval nazrat :wink:Citace:
Původně odeslal Halen
Koukam ze Miretecovi zase hrabe.... ;D :wink:
Opet se zde siri IQ virus, doufam ze mam dobre nakonfigurovanej Firewall... :lol:
Hele, Halene, nechces si pro ten procak a Swiftec chladic prijet do Prahy a odzkouset sam ??? Protoze ja mam na praci i dulezitejsi veci... To neni vymluva, jenom jsem nemoh uverit tomu co po me chces... Komprese MP3, ZIP... :roll: Nepletes si me s nejakym hw test serverem ???
Jesteze nevis ze mam DLT3C co jede na 2.6 GHz :roll:
AD zachovani cti: Sakra, to jsou hlody :lol: Teda dneska me forum opravdu bavi... Jak jsem jiz rekl - mam dulezitejsi veci na praci nez proti Tobe "hajit svou cest" (stredovek uz minul :wink: ) ale jestli mas tak enormni zajem tak Ti klidne vytipu Sandru a PC Mark na 2750 MHz... Bude se Ti pak lip spat ? Doufam ze ano... Protoze je budu muset kvuli Tobe nainstalovat. :wink:
2Miretec: hned napis Pitovi at me orankuje treba "Lhar ze vsech nejprolhanejsi" ! Nebo jestli chces, tak ja mu to napisu sam.... :roll:
Tobe to modovani hodne lezi v zaludku vid...?
Asi by Ti to uz nekdo mel vysvetlit... Ja tu nejsem od toho, abych se s Tebou hadal, neustale Te hlidal a oponoval Ti ale abych Ti byl napomocen kdyz o to pozadas ! Tudiz zadny rozdil oproti "obycejnemu" uzivateli !
Plus kvuli takovejm jako ty musim denne travit hodiny na foru abych se pokusil udrzet jakous takous informacni uroven sekce nVidia chipsety... Uz takhle je to dost tragicky...
Jestli se Ti muj pristup nelibi, tak Ti to opakuju znova - posli mi ICQ !
A neplet si pojmy s dojmy - Barton na 3 GHz je Killerova domena (vsadim se, ze ten se na Vas zvysoka vykasle - jeste ma zbytky rozumu neposkvrnene forem), me se podarilo dosahnout 2.75 GHz pri 2.1V...
A kdyby ses kouknul do databazi, tak bys zjistil ze ani ve vzduchu to neni nijak extremni vysledek... Ze nemas rozhled - za to ja nemuzu !
To je moje chyba ze hledam a prodavam nejlepsi procaky ? Asi ano..
Vsak uz toho taky pomalu nechavam... Na jednoho normalniho zakaznika musim jednat s dvouma blbcema... A to mi za tu praci a temer nulovou provizi opravdu nestoji ! Takovy jako Ty me v tom jenom utvrzujete...
Zase takovejch reci a co z toho.... :roll:
Trapas, ked si to nehodlal testovat , naco si sem vlastne pstol ze si dosiahol taky OC?Citace:
Původně odeslal Dawe
2. Jak tak vidim tak nemas cas na nic.
Hlavna vec ze si stale tu na OC fore :-)
Inak stacilo by spravit test v takom programe kt vie overit authenticitu certifikatu a vie ich aj vytvarat .
Takto by si vyvratil vsetky podozrenia ze si vymyslas.
BTW: A co Aradan , dostal CPU?
:eek: :lol: No musim uznat, ze umis dobre odvadet od tematu :wink: Nevim co tady resis, jestli me hrabe nebo ne(po cem ti je ho*no) Tohle je jinej thread kde ti nekdo polozil otazku a ty muzes, nebo nemusis odpovedet.. Musim priznat, ze reci typu nemam cas jsem ocekaval. Tvoje moderovani mi vadi v tom, ze se vydavas za normalniho uzivatele a pritom lezes do misy a mektas, ze to zamknes atd. Klidne si moderuj v nVidia chipsetech, protoze tam nelezu a nepridelavam ti hodiny prace, takze muzes poradne testnout svuj proc a uverejnit vysledky :|
BTW: Nauc se sklonovat muj nick a pokud mluvis o IQ, tak by jsi uz davno mohl vedet, ze to je vrozena vec, cimz nejde nijak zmenit :wink: Takze se neboj ze by sis mohl prilepsit :D
Udelej par blbejch testu a hadky si nech pro nekoho jinyho... Je to v dnesni dobe tezky.. Stres a nedostatek casu ze?
2Lukas-SVK: On musi moderovat nVidia chipsety, takze tu musi stale byt :wink: Prijde mi to, jakoby se nekdo snazil oby to tu nekdo locknul ???
Dawe:Co tak keby si si nasiel chvilu cas a dokazal svoje tvrdenia aj pre ludi, ktori sa za Tebou a Tvojimi super kusmi nemozu trepat x-kilometrov ? Vsak Ty tu uvadzas extremne dobre kusy a dokazy ziadne okrem 'kecov' :roll: Dufam, ze aspon Spec uverejni ako to dopadlo s testovanim WCPUID...co je aj tak podla mna malo na to aby sme tomu mohli verit ako STABLE kusom. Finito.
2 DAWE - reknu ti jen jedno - lhat se na OC foru muze o CEMKOLI, ale hlavne ne o OC. :!: Zatim jsem nejen JA, ale spousta dalsich lidi od tebe videli jen jakesi FAKE obrazky z WCPUID a CPU-Z, kterych nasekam za hodinu ve windowsim malovatku 10. Vis, neco jineho je neco tvrdit , ale vetsinou je to daleko tezsi DOKAZAT. Odvadet pozornost od tematu umis bajecne. Byl bych zticha a bylo by mi suma fuk, jestli mas Bartna treba 3500MHz, nebyt toho dnesniho povedeneho threadu "Lhar". Zkus aspon postnout na FUTUREMARK vyssi frekvenci CPU, nez mam ja. ;D
jj,DAWE ma ponekud divne chovani(na moderatora). :| A lhat se nema! :!:
tak tady mas víc než ty...Citace:
Původně odeslal Halen
http://service.futuremark.com/compare?2k1=7002946
nj, ale to niesu dawe-ove...Citace:
Původně odeslal Madmax.CZ™
Jestli sis nevsim, tak tohle je madmaxuv procak :wink:Citace:
Původně odeslal mino
nevim jestli ste si vsimli ze ten procak 1. uz ma Killer a ne Dawe 2. sam Dawe podotknul ze to nebyla stable freq, ze stable byla 2700 ??
Ja bych se taky pochlubil ze sem dokazal naject wokna na XXGhz ale jaksi k tomu mel duraznejc podotknout ze to neni stable :)
prave to "sem si vsim" :wink:Citace:
Původně odeslal Mirectec
pointa je ale ze Halen pytal od Dawe-a aby postol na futureM ZO SVOJHO KOMPU.
take linky na 2.7G Barton nie je problem splasit, ale o to predsa neslo ...
BTW: ja som tiez POSTol na 2.8G a nabehol winy na 2.4, ale to je ho*no platne ked to nad 1.7Vcore uz neuchladim s tym mojim chudatkom. Takze ked sa niekto pyta tak mi ide na 2.35. A basta.
A co sa tyka POSTU, tak si myslim ze to je dost dobry odhad co by dany kusok zvladal pri velmi dobrom chladeni a kvalitnom zdroji na danej zostave.
EDIT: nechapem preco je slovo h/o/v/n/o cenzurovane ??? podla mna je to bezne pouzivane uznacenie, a vobec nie je poburujuce, ale to mam pisat "tuhy vykal", ze jo. :roll:
2mino: Ok spatne jsem si to vylozil :-)
Je pravda, ze by se mel ozvat spis killer a udelat testy on :roll:
ehm, ehm...nerad ruším, ale myslím jste trochu odbočili od topicu. Takže: nyní jsou prý v BOX verzi, nějaké lepší chladiče. Jde mi o tichost, taktit budu jen minimálně. Je tišší ten nový box chladič anebo např. Artic Cooling Copper Silent, který odpovídá rozdílu cen box a nebox verze?
barton 2500+ BOX dostanete v plastovej skatulke, osobitne CPU, osobitne chladic na ktorom je zo spodnej strany folia a pod nou nanesena specialna vrstva "teplovodivej pasty"
Videl som Bartona BOX v akcii ale nezdalo sa mi ze by jeho vetrak bol neak hlucny, prave naopak.....
Pokiaľ s PC nebudeš nič robiť (OC) tak zober boxovaný (zvyčajne 3 roky záruka) - máš istotu. Ale ak budeš chcieť na ňom vymeniť cooler, lebo bude hlučný o záruku prídeš. V tom prípade si radšej kúp neboxovaný (zvyčajne 1 rok záruka)
nechci být rejpavý, ale záruka je minimálně 2 roky, ne? :-D
TO:Lucas-svk
Procesor 2500+ Barton sem koupil u Dawe (dá se to sklonovat?), nabizel kousek, ktery dostanu v pohode na FSB 200 se zvednutim voltaze na 1,7V. Byl sem "trosku" neduverivej, protoze dneska ochota neni tak bezna vec. U stareho kompu sem byl pekne napalen f. ktera ho montovala (jiny no-name zdroj misto znackoveho (odpalil pulku kompu), a tak), a tak sem na to sel opatrne. Na procik sem dostal zarucak, a hned sem s nim bezel do CC na ozkouseni (promin Dawe). Za 50,- ho technik v CC ozkousel - normalni 2500+. Ted sem konecne sehnal komponenty co sem chtel a konecne sestavil komp. Hned prvni den sem provedl OC jak Dawe uvadel, ze mam zkusit a ............... funguje to. Zatim netopi, zadna nestabilita (klepy klep (samozdrejme to jeste neumim tolik potrapit)), sem spokojeny.
PS: po celou dobu, nez sem slozil komp sem si rikal, proc by Dawe riskoval svoji povest na foru, pro par prociku?
no to je fajn , len Dawe ma dost lahku situaciu , bo nakupi procaky , a tie kt nejdu OC-nut preda ako normalne cpucka , to je na tom to dobre.Citace:
Původně odeslal Aradan
2. Zatial mi neoznamil ci by som mohol u nho kupit nejaky ten procak , a navyse ani neviem kde ma obchod.
Bol by som ochotny a mozno(zalezi ako bude cas) prist osobne.
Skoda , ze to nejde postou , aj ked na 2 strane to je pochopitelne(je to zbytocny risk).
Inak fajn ze niekto taketo nieco na OC.cz robi , je to fakt velmi dobra vec a ja si uz asi po milionte hovorim , preco niesom Cech.
Aradan gratulujem k dobremu kusku CPU , uzi si ho , nech ti dlho vydrzi.
Ja mat taky , tak som stastny ako blcha , bo furt mam stastie na nake sunky len.
Tak jednoduchou situaci opravdu nemam... Vzhledem k tomu, ze v pracovni dobe nesmim nic takoveho provadet, tak si musim vse na test tahat domu a venovat se tomu do brzkych rannich hodin... Coz neni zrovna chapano ani mou rodinou ani moji pritelkyni :? Plus mi ten cas samo nikdo nezaplati... Ani zisk z takto prodanych dilu rozhodne nemam nijak zavratny, spise naopak... Kdyz reknu, ze to delam z fandovstvi, tak mi to snad nekdo uveri. :wink: Jestli to nekdo chce delat za me, rad mu to prenecham... Napr. s 9500 mi hodne pomohli Karlos, Pirs a Lexa, uz mi z toho zacinalo hrabat....Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Ty ode me chces neco koupit ? :-) Tak proc mi nenapises PM ? Neni problem.... ;DCitace:
Postu nenavidim ze to ani uz neumim popsat. :evil:
Vzdyt muzes konvertovat ;DCitace:
No dobre , ale aspon mas sancu si nieco zaobstarat(vzdy nieco viac nez za co zaplatis..OC), to je fajn.. by som aj ja bral , zial nemam kontakty :-(Citace:
Původně odeslal Dawe
2 Kupit som chcel , ale si odmietol cokolvek posielat a ked som ziadal o adresu obchodu , tak bohuzial ziadna odpoved.
Fajn dohodneme sa , len by som rad vedel kam vlastne chcem cestovat :-)
3. Ja by som tiez celkom rad testoval GK a podobne veci :-)
Konvertovat nemam ako , bo nemam vlastne zazemie ani tu na Slovensku.
Som student na SS :-)
Doteraz som ohrnal nosom nad boxovanými verziami ale nedavno som dodaval jeden počitač a bolo malo penez tak som tam bachol 1800+BOx a hla krasne chodí na 2350MHZ :))) rozbehol sa aj na 2400MHz ale 2350je istých :) takže ja by som typol žeradšej box s neboxovanými procakmi som take ešte nezažil :).