2Marcelino:
X700 ma dostatecnej vykon, kdyz ju mas zivenou dostatecne vykonym CPU(A64 na 2.5Ghz)
Printable View
2Marcelino:
X700 ma dostatecnej vykon, kdyz ju mas zivenou dostatecne vykonym CPU(A64 na 2.5Ghz)
sisi - DIK ,to som potreboval... :DCitace:
Původně odeslal sisi
...kurna ale teraz sa cudujem, ze som si to nenasiel aj sam... :oops: asi som prepracovany... :? :oops:
poridil jsem Sapphire X800PRO AGP za 7300bez dane v TS Bohemia. bundle je sice nulovej, pouze ovladace ale i redukce DVI, HDTV, svideo. za tu cenu dobra koupe
No a je dilema AGP vs. PCI-E je vyriesena kupec na moju dosku a procak odstupil, takze zostavam u toho co mam v popise, ALE chcem vymenit tu grafiku...
...kedze financie su obmedzene moj vyber sa zuzil na: R9800 vc. GF 6600 nonGT + OC :idea: ,
... ALE mam obavu ci na GF6600-ku budem vediet osadit pasiv Tt Schooner, pretoze original chladice su mierne povedane "nestandardne" roztecou a umiestnenim "dier" okolo jadra :-o a najviac ma serie ten chladic na "mostiku PCI-AGP" - vacsinou je sikmo a dost vysoky... :? :-o
...takze otazka zhanali by ste radsej R9800 ("sázka na jistotu"), alebo skusili risknut GF6600 ? ???
Chtěl bych koupit X800 Pro ViVo AGP, poradíte od koho nejlépe? Zatím jsem měl všechny R od Saphire, tak nevím. Jde mi taky o hlučnost, mám comp v obýváku...
jednoznacne HIS Excalibur X800PRO IceQ II, ma priamo na sebe silencer, a bezproblemov mi isla prefleshovat na XT PE :wink:Citace:
Původně odeslal RadimP
Tak už ji mám objednanou, v patek bude v compu :-)Citace:
Původně odeslal Fantomas
Nazdarek, uvazuju o koupi nove graficke karty pokud bych sel do AGP, tak mam uz jasno. Beru od ATi X800XL.
No ale jelikoz vse neni jen tak mala investice premyslim, zda-li pro mne bude mit cenu uvazovat nad PCIe. Hlavne co se tyce vykonu( AGP/PCIe) . Muzete mi nekdo prosim poradit, nebo mne odkazat na nejaky clanek kde bych si mohl precist podrobnosti o tetto vykonostni problematice mezi PCIe a AGP??? Dik moc predem.
Tak se vracím po dlouhé době sem na fórum protože potřebuju radu, co koupit? Teda ani né co, ale jestli TO koupit?
Zalíbila se mi takhle Radeonka ASUS AX800XL/2DTV http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31330 a myslím, že by mi do sestavy viz podpis sedla jak prd*l na hrnec :D a nebo je tam nějaké "mínus"? ´Mínus vidím v té spotřebě, ale co dnes "nežere", že :?: Hlavně se mi zamlouvají ty dva DVI-i výstupy (i pro 70 cm LCD TV) a ani provedení se mi nezdá nejhorší..
Tak co na ní říkáte, je to více než ok pro moji mašinu?
Díky za radu :wink:
planujem zainvestovat do GK cca 5000sk,(prechod z R9100)
neviem sa rozhodnut medzi ATI Radeon X700 128MB TD (4950 s DPH) a ASUS GeForce 6600 128MB TV DVI AGP(4850,- s dph). Od 6600_vky viem co
asi mozem cakat, ale ten radeon je pre mna velka neznama. poradte prosim ktora z nich je lepsia. TV out nieje podstatný. pripadne mi poradte aka ina agp karta by bola dostupna na slovensku v tejto cenovej kategorii.
dik
Dve karty na baze rovnakeho cipu (rovnako taktovane, rovnaka velkost pamate, sirka zbernice, atd...) lisiace sa len interface-om (AGP vs PCIe) budu v drvivej vacsine sucasnych aplikacii ponukat takmer navlas identicky vykon.Citace:
Původně odeslal Geofre
Vyzera to OK. A az tak "zrava" karta to (co sa tyka spotreby) nie je...Citace:
Původně odeslal Milx
Obe su to slusne karty. S ohladom na rovnake ceny & OC potencial (a s nim suvisiaci narast vykonu) by som sa asi priklonil k tej 6600ke. Ovsem dobry OC Ti nikto nemoze garantovat...Citace:
Původně odeslal Robot82
Toto by mohlo mnohým pomoci při rozhodování mezi výrobci X800XL :-)
http://www.hardwarezone.com/articles...?cid=3&id=1571
No to by aj mna zaujimalo a tiez aka je kvalita vystupu, ma niekto skusenosti ???Citace:
Původně odeslal Robot82
Chci naposled před smrtí slotu AGP mu udělat radost a do stávající sestavy pořidit: HIS Excalibur X800XL IceQ II Turbo AGP
Je mi jasný:
1, že můj procesor tuto kartu nevyužije na plných 100%
2, že AGP nemá perpektivu, ale stejně nejčastěji kupuju GK, takže je to vlastně jedno..
Má to k tomuhle procesoru ještě smysl??? 6600 nechci
Trošku OT: Přechod do A64/939 ještě u mě není aktuální vzhledem k relativně vysoké investici, abych bez přetaktu významně zvedl výkon oproti stávajícímu (odhaduju tak min. 12,-kKč MB/CPU + další za PCI-e grafiku + paměti pro možnost přetaktování a jsem na 25,-). Raděj to těď nacpu do té grafiky a přístě to vezmu komplet i s PCI-e grafikou atd.
no já nemůžu jinak než, že bych se přiklonil spíše k 6800 GT. Podporuje Shader model 3 a nemyslím si, že by na ně výkonem nestačila. Na druhou stranu X800 XT bude asi rychlejší..ale taky za jaký prachy, že?Citace:
Původně odeslal Charlie Breaker
Jak je už vidět v podpisu zvítězil HIS XT-éčko (10,07kKč s daní... - to 6800GT pak ztrácí cenový smysl) + silencer, a ve spojení s dnes již zastaralým Athlonem je to opravdu citelný krok vzhůru oproti dosavadní 9800Pro@411/730.
PLS TOTAL URGENT cas 2 hod max!
MOC sry, nemam time cist :oops:
za hodinu mam koupit grafiku nemam prehled neni cash limit (relativne).
Pujde to asi k EIZU, chci ATI (asi X800 ?) nevim rozdily v tech debilnich oznacenich (XL XT PRO PE atd) takze pls jakou mam brat? tak +- tech 10-1300 kc fakt proste gut gartu ale zbytecne neutracet.
DIKY MOC, pls HELP ME.
p.s.: co
Sapphire Atlantis ATI Radeon X800 XL 256 MB, VIVO ?
bez problémů ji vem..není co řešit..v současnosti nejlepší poměr cena výkon.Citace:
Původně odeslal Commander
Potreboval bych poradit. Chci si koupit novou grafiku do AGP. Potreboval bych se rozhodnout mezi:
- Sapphire Atlantis ATI Radeon 9800Pro 128MB
- MicroStar NX6600-VTD128 Diamond
Obe stojej stejne okolo 4200. Jakou byste mi doporucili? Pripadne jestli mate lepsi napad a vejde se to do tyhle ceny, tak sem s nim.
Máte někdo tuto kartu?
Asus AX850XT/HTVD (CBGA0612) http://www.levi.cz/clanek.php?kod=CBGA0612
Zajímalo by mě jak je hlučná, zda je přetaktovat a případně jakékoliv další informace. Je to zatím snad jediná 850XT pro AGP, která je stále v nabídkách e-shopů.
Jednoznacne ta 6600 Diamond, ked to taktnes na GT tak mas vyssi vykon ako ta 9800-ka a ma to Shadery 3.0.Citace:
Původně odeslal jhibou
Chcel by som urobit mierny upgrade mojho pocitaca. Mam monitor s rozlisenim 1024x768.
Hravam najma Il2: Sturmovik, obcas nejaku FPS. Uplnu vymenu (teda vratane MB, CPU a prechodu na PCI-E planujem najskor o rok, kazdopadne az po prichode Olegovej Battle of Britain). Uprednostnil by som ATI - aspon kvoli casto spominanej lepsej kvalite obrazu.
Financny limit je zhruba 8000Sk (s DPH)
Doterajsim kandidatom bola X800GT, ale tu uz asi nikde nedostat kupit.
:arrow: Existuje nejaka alternativa u ATI kariet, alebo je lepsie ist do nVidie, kde je zda sa podstatne lepsi vyber v tejto oblasti?
:arrow: Eventualne: je este niekde mozne kupit X800GT AGP?
Predbezne alternativy od nVidie
MSI 6600 VTD Diamond, nejaka 6600GT, alebo niektora z verzii 6800.
Tak jsem se koukal ruzne po internetu a scháněl nějakou grafiku. Ne a ne nic najit. Ja tomu ani moc nerozumim. Prosil bych o radu pro vybrání PCie grafarny pro a64 3200+. Penezni limit asi 6000Kc. Předem dik.
Třeba X800GTO:
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.as...CatId=18843292
Za podobnou cenu bude i X1600XT 256MB, ale ta nebude dřív než za 10 dnů.
edit: tady mají GTO ještě levněji:
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...l=80&zbo=28482
případně jsou dostupný i modely Fireblade a Ultimate
A čím se liší verze GTO od verze XL?
edit: To mají všechny verze stejné jádro, i když mají jiné frekvence?
Ja se zase chci zeptat, co koupit do AGP na doziti? Jestli 6600GT nebo neco vykonnejsiho? Na ten cca rok, nez budou penizky na pci-e komplet upgrade. Nevite, kde sehnat X800GTO s DDR3 pametma na AGP? diky moc. Cetl jsem spoustu testu, X800GTO je dobra karta, zvlast po odemceni 12pp + oc. Ale v pripade, ze nepujde sehnat, nebo se nechysta neco novyho do AGP (coz pochybuju), asi pujdu do osvedcene 66GT
Muzes dat nejaky link prosimte?Citace:
Původně odeslal Conflict
GTO má aktivních 12 pixel pipelines, XL má 16 pixel pipelines. Ale GTO se dá zas líp taktovat (mívá jádra R480 a R423)Citace:
Původně odeslal Gregy
Conflict: Pokud plánuješ upgrade do jednoho roku, mohla by na tu dobu docela stačit. Stejně se do AGP nic jinýho nedá sehnat :|
A to gto ma tech 12 po odemknuti, jak psal conflikt, nebo od zacatku?
Když píšu "GTO má aktivních 12 pixel pipelines", myslím tím, že GTO má aktivních 12 pixel pipelines :-)
Conflict: Vyraba sa vobec GTO vo verzii pre AGP? Ja som hladal niektoru z 800-kovych "stredne drahych" serii pre AGP (mame podobny problem, moja otazka je tak 2-3 reakcie nad tebou), ale GT je skoro nezohnatelna (navyse ma len 8 piplines, celkovo sa mi zdala byt vhhodnym kandidatom) a GTO a spol. su obavam sa len pre PCI-E.
Su aj do AGP. Null problemo, ale u nas (rozumej CR a SR) su nedostupne. Skus mrknut na nemecke shopy. napr: http://www.amazon.de/exec/obidos/ASI...247512-5922146Citace:
Původně odeslal mungo
poradi my tu nekdo jestly je do notebooku lepsi ATI X700 nebo GF GO6600 obe dve 128my
Tak sem se koukal na to GTO a ono ma kazdy jiny jadro (kus od kusu). Jak se to potom pozna? Jaky mam?
chcem sa spytat, oplati sa u X700 PCIe priplatit na DDR3? kedze cenovy rozdiel je aj celkom velky, je potom porovnatelny aj vykonnostny?
a ties ci investovat do 256MB verzie, niekde tu som cital ze pri urcitych rozliseniach je tam celkom rozdiel
U X700 se 256MB verze kupovala pouze kvůli lepšímu oc jádra u některých výrobců. Kvůli výkonu ani tak ne, protože hry, u kterých by se to při max. detailech projevilo, stejně nejsou na max. detaily na X700 hratelné.
ok dik, ale hlavne ma zaujmaju tie DDR3 ci sa oplatia kupovatCitace:
Původně odeslal no-X
Záleží na frekvenci :-)
:) ty si ale otravnyCitace:
Původně odeslal no-X
tak teda napriklad konkretne v tomto pripade:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31320
vs
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29403
Třeba podle mě má nejlepší poměr ceny/výkon tenhle model. Ale jak chceš. Každopádně verzi s 500 nebo 550 MHz pamětmi bych v případě PEG varianty nekupoval :-)
porad to plati?Citace:
Původně odeslal Meridius
trosku se to zdrzelo, beru ji az ted :oops:
X800XL kolem 8000 je pořád dobrá volba. Nemusí být špatná ani 6800GS (PEG), která je sice pomalejší, ale někteří výrobci ji nabízejí za trochu nižší cenu, než X800XL. Jinak nejlepší koupě za 10000 je v současný době X1800XL, pokud jde o PEG.
ta ale uz neni do AGP myslim ?Citace:
Původně odeslal no-X
PCI-E nechci... to je pak deska, ramka, procak....
zdravim, trochu sa mi pribudli financie takze som zacal rozmyslat na X800GTO 128MB, chcem sa ale spitat ci je to lepsia volba na hry ako 6600GT (pri tej co uvadzam som si tym GT neni isty) ktora us ma SM3.0? pripadne ci tu 3.0 vobec potrebujem.
konkretne toto:
http://www.sapphiretech.com/en/produ...s.php?gpid=119
a
http://www.levi.cz/clanek.php?kod=CBG1005
Cena je rovnaka
No radsi si priplat par kacek na x800gto 256MB, a krome doom3 je to pro vsechny hry lepsi karta nez 6600gt (a ta 128MB je taky srovnatelna, spis lepsi)
no tak nakoniec som kupil sapphira tu x800GTO 256MB, zasa som na mizine :), dost ma prekvapil chladic, ktory je uplne tichy, ale je aj nad pametamy takze sa mi tam nezmestia pasivy,
... haluz je ze mi to utiahne 300W Eurocase :) co som fakt necakal, dobry tip na zdroj ;), este pojde o to ako dlho, takze do OC sa ani nepustram
Doufam, ze ti radost vydrzi. Mam pretoceny GTcko a jak mi padalo PC to uz jsem dlouho nezazil a to jsem mel CPU na default. Po vymene za Tagan vse OK.Citace:
Původně odeslal MisoSK
mne ja jasne se ten sdroj musim vymenit len som rad ze nie hnedCitace:
Původně odeslal Krimi 2000
Chtěl bych se zeptat jestli se za 7 tisíc vyplatí koupit Sapphire Radeon X800 GTO2 256MB - limitovaná edice.
hledam ted nejakou GK do AGP a chci do toho dat okolo 4tisic max. 5k,
takze podle nabidky to vypada na nejakou X700, ale premyslim, jestli mam vzit verzi PRO a nebo nonPRO a pretaktuju ji na ty hodnoty co ma PRO.
R9800 jsou pocitam mene vykonny nez X700, tak jenom jestli bych nemel vzti jeste neco od NVIDIE 6600 nebo 6600GT, tady nevim jak si v porovnani s nima stoji X700.
Situace v tomhle cenovém segmentu AGP karet je naprosto zoufalá. Aspoň ti seřadím karty podle výkonu:
Radeon 9600XT / GeForce 6600 (500MHz RAM)
GeForce 6600 (550MHz RAM) / Radeon X700 (500MHz RAM)
GeForce 6600 DDR3 / Radeon X700 (700MHz RAM - ta už se myslím ale v AGP verzi neprodává)
Radeon X700PRO / Radeon 9800PRO
GeForce 6600GT / GeForce 6800XT (def. frekvence) / Radeon X800GT 128MB
Radeon X800GT 256MB
atp.
bohužel většina těch karet je skoro nesehnatelná :-(
Ahoj mam dve verze koupe grafiky v tomto slozeni s ramkama ...
Ktera verze myslite ze by byla lepsi?diky za rady vsem
9800se@9800pro +640 ram +200kč
9700pro +1 gb ram
a prave mam to palomino 1.7 tak musim pocitat aby to tu kartu vyuzilo trebas aby ta 9800pro nebyla pak na vykonu 9700pro kvuli procaku...
objedal jsem uz pred asi 3 tydny tu Sapphire Atlantis ATI Radeon X800 XL 256 MB, VIVO , nicmene doba neznama, mezitim zmizela z nabidky (CC) a i vsechny ostatni X800 co tam maj AGP jsou doba dodani neznama :( krome teda nejaky GL verze ale ta je podezrela ?
Co bych mohl vzit misto toho?
jedina dostupna i z X850 je Sapphire Atlantis ATI Radeon X850 XT 256 MB, VIVO, ktrera stoji 13 700, stoji to za to? chjo :( Jinak co se tyce nVidii, nikdy jsem ji nemel, a vubec se v nich nevyznam :oops:
jinak mam P4C 3.3 GHz, asuse p4c800-e deluxe board a k tomu 2GB corsairu (ty by meli prijit i s tou kartou, jestli nepujdou tak jdu skocit)
Commander: No, nekdo tady v bazaru prodava X850XT do AGP.. Bohuzel je to ale cim dal horsi s AGP kartami, od ATi obzvlast.. Takze jestli ti nedorazi, tak by mela byt X1600 do AGP, o X1800 sem zatim nikde necetl.
Co se tyka nVidii, tak do AGP byla dobra cena/vykon 6800GT
Tot muj nazor ;)
diky ti, nevis kdy by mely byt ty X1600 ? protoze potrebuji co nejdrive :confused:Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
6800 na CC taky stejna katastrofa :(
Tak nevim, jestli zbytecne utracet za tu jedinou X850 od sapphire, nebo co... Neni ani X700, proste hruza :(
EDIT: s tim bazarem, potrebuji bohuzel kartu z shopu
EDIT2:jo tak jsem trochu hledal, a pry GeCube uz dokonce X1600 AGP vydala.. otazka je, kdy bude neco u nas..
je to vyrazny posun k lepsimu oproti stavajici R9800@ ? zkusim rozjet LFS na new LCD pri 1600x1200 a pokud to pojede dobre, tak necham. pokud ne, tak budu muset vzit nejakou new.. Obecne, ktera je lepsi? resp. dejte na to ze jsem Atinar :)Citace:
Původně odeslal Jirka_koffee
ta X700 je +- 9800ka, ta 6800 je uz ine kafco. Kupou X700 nic moc neziskas. Este mozes skusit pockat na 6800GS do AGPCitace:
Původně odeslal Commander
Hledam nejaky chladic na x850xt, ale aby byl jednoslotovej.
Nevite o nejakym??
thx
V dnesnej dobe kupovat X850 sa naozaj neoplati a to este za 13000 to si radsej pockaj na X1800GTO alebo kup X1900XT alebo daku Nvidiu 7800GT
Mno tie len tak do AGP nebudu a aj keby tak problemovo zohnatelne.Citace:
Původně odeslal MATRIX
sehnal sem ji velice vyhodne...takze nemelo cenu kupovat novej shuttle kvuli
pci-e.
Jenom potrebuju jednoslotovej chladic :-(
nevite o nejakym?
Poradte mi prosím jakou kartu koupit a proč??
díky
1) Hercules - 3D Prophet Radeon 9800XT
2)Leadtek Winfast A6800XT TD128 128MB
3)Club3D 6600GT 128MB
toho radka bych mel asi za 3000 se skoro roční zarukou a ty ostatní bych kupoval nový...
ja bych si vybral tu 6800... 9800XT nebyla spatna ale brat ji tedka do budoucna .. proc ne ale uz je technologicky starsi nicmene stale uzitna... shadery 3 vyuzijes urcite... 6600GT a vyse... Nebo neco tady z bazace a jeste silnejsiho. zalezi kolik chces do toho vrazit..
tak kolem 4000
tu 9800 bych mel jen za 3000
Zdar chlapi, potřeboval bych helfnout s výběrem karty.
Už jsem toho prolezl tolik, že se v tom nevyznám.:?:
Cena musí být max. do 7000 a samo nejlépe ATI.
Jaká z 800;850;1600 vychází nejlíp.
Nebo spíš, která z nich je za 6k5 - 7k nejlepší investicí.
Za každou dobrou radu díky.:idea:
Nechcu delat reklamu, ale mrkni na cassemodding maj tam v akci X850XT za 6100 s dani, myslim ze tj dost fajn cena
potvrzuji, taky jsem jí tam vzal a supr kousek, jede mi zatím na 560/1188, ale to jadro pujde jeste vejs, uz je pozde a jdu spat, prilozim tomu zase az zejtra ;)Citace:
Původně odeslal tnema
btw. to fakt pred 2 mesicema stala skoro 14000,-? Tomu se mi ani nechce verit...
Tak jestli to vyjde finančně, tak jí vemu. Otestuju a uvidíme, jestli to stálo za to.
Každopádně díky za tip themo.
Konečně slušná nabídka do AGP:
http://www.dinos.cz/product.php?prod...&id_catalog=1&
...nemuzu se rozhodnout mezi sapphire x800GTO, 128MB (na CC pisou 700mhz pameti, computershom udava 980) a X1600Pro 256, kterou byste vzali vy? diky
Za 7k... no nevim, kdyz za 5700,- koupis X850XT pro PCI-E, to uz bych za usetreny penize radsi presel na novou platformu a jeste bych mel vykonnejsi grafiku...Citace:
Původně odeslal Aliencz
niekto jednoducho na novu platformu prejst nechce (z roznych dovod), medziinymi aj ja a preto sa je rad za kazdu takuto ponuku.
To Slayer CZ
Hm, tak za 1300,- nepřejdeš na PCI- Expres ani kdyby ses rozkrájel. když máš Socket A (drtivá většina) nebo nějaký Intelácký socket 478 tak do toho asi nepůjdu znovu ne? Navíc tyhle fošny se už moc neprodávají, to by byl krok zpět. Takže je třeba počítat i s výměnou CPU a to už je pěkných pár tisícovek navrch. Je to na pytel, to je jasný, ještě, že existují ty bazary. Koupil jsem lehce jetou na E-Bay ATI X800Pro za 3700,- i s poštovným až z daleké Canady, ale měl jsem víc štěstí, než rozumu, samozřejmě, jinak se to dá za 4K sehnat v pohodě. Ten kšeftík z Londýna nevyšel. Má to moc drahé.
Zdravim, potreboval bych poradit s koupi VGA od ATi, vybiram mezi Sapphire X800 GTO 256MB a Sapphire X1600XT 256MB do PCI-E, cenove vyjdou nastejno...
Diky za reakce...
urcite x1600xt ma pixel shader 3.0Citace:
Původně odeslal Uncle Fucker
Ja bych rekl, ze zalezi co hrajes. Na starsi hry je vykonejsi X800gto, na novejsi x1600xt. S tim SM3 u X1600 je treba uvazovat, jestli ta karta hry s pplnou podporou SM3 utahne. Ja jsem se rozhodoval mez istejnyma kartama a nakonec jsem koupil X850XT, protoze pro me potreby jsme shledal podporu SM3 nedulezitou.
pockaj na 1700 to bude 800GTO z 1xxx rady
Je otazkou jestli ma cenu cekat do podzimu, kdy by snad x1700 mohla vyjit.
chci ted koupit jednu grafiku AGP do 3500kc a druhou PCIE taky do 3500kc.
Co byste mi poradili jako nejlepsi volbu.
U AGP je snad jako jedina moznost X1600pro, jen nevim jakou konkretne vzit
U PCIE se rozhoduji mezi X1600pro a 7600GS.
Jde mi predevsim o kvalitu zobrazeni, uvitam nejaky ten narust pri praci s videem a pak taky bych chtel na tom sem tam neco zaparit.Jde mi spis o to aby mi ta grafika vydrzela v PC co mozna nejdele a ne ze za rok uz s ni nespustim zadnou hru na 1024*768.
to JAGO
do AGP vem Sapphire x1600pro 256 DDR2
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php...pol=&zbo=28532
do PCIe vem radši Gainward 7600GS s DDR3 paměťmi, x1600pro neber
odkaz na recenzi
http://www.pctuning.cz/index.php?opt...7008&Itemid=44
Gainward 7600GS
http://gainward.mironet.cz/vga-gainw...600gs+dp67481/
7600GS budeš mít lepší jak to X1600Pro...a je tam taky velkej OC potenciál...teda jestli nekoupíš něco se silent chlazenim.
diky za rady, to me jen utvrdilo v mem rozhodnuti. Nakonec tu GK do PCIE budu kupovat az po prazdninach,kvuli nedostatku financi.Takze pokud se situace nezmeni(ATI nepujde s cenou X1800GTO,X1600XT dolu) pujdu do 7600GS.A do AGP je x1600pro jasna volba ;)