Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
jj, to bych taky přijal, prostě to prohnat naplno, co to dá. Hodily by se taky výsledky třeba z AquaMarku3, ať je jak porovnávat ;D
Printable View
Citace:
jj, to bych taky přijal, prostě to prohnat naplno, co to dá. Hodily by se taky výsledky třeba z AquaMarku3, ať je jak porovnávat ;D
kurňa to jsou výsledky... :eek:
Zatím mám 12347 bodů v 3D Mark 03, už to leze pomalu.
Ale mám tady na stole A64 2800+ a Epox 8KDA3+ na kterém šel ten procák na 2300Mhz v pohodě, takže večer prubnu a uvidíte ty výsledky! :-) Jenom pro informaci obojí se dá koupit v CC dokupy za necelých 12 000 Kč, snad mě to po dnešku nezačne lámat koupit i CPU a prkno ;D
Som pocul daco v tom pokece, ze UT04 potrebuje na MAXIMALNU kvalitu mat 1024MB Ram, alebo daco podobne na grafe, inac to na full nejde. (btw... tak ako UT03 nesla na full bez grafi s menej ako 256 Video ram.)
???
vcera jsem to UT2004 zkousel z 512 MB prumer byl asi 45 FPS na 1024 sem tam to kleslo i pod 30!!
pak jsem jeste 512 prihodil takze jsem mel 1024 :-) a FPS se zvisilo tak o 10-15 snimku a pod 35 to nekleslo!
A celkove ta hra sla o kousek rychleji
:oops:
Testy s A64 2800+ a Epox 8KDA3+ nebudou, grafika NELZE rozjet přes AGP akceleraci, pouze PCI mode, to že nejde procesor ani pořádně přetaktovat radši pomlčím. Navíc to nachází spousty neznámých zařízení a pár dalších (SM BUS) atd. Zbytečně jsem se s tím sral asi 4 hodiny :-(
Spajdr, neříkej že to neukopeš, tak to přivez do Plzně, mi si s tím poradíme..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mě by třeba zajímalo jak to lítá na Precottu 2.8@3.5 , to nemáš možnost vyzkoušet??
Ne é .. ještě jsem sehnal nějaké ovladače na prkno, protože mi Radim jaksi zapomněl k desce cedlo s ovladačema dát. I tak, jestli to rozchodím, tak se obávám že díky tomu že to nejde přetaktovat to bude slabé, i když v 3D Mark 2001SE jsem měl fps ve hrách jak mají P IV 3.4Ghz a to jsem měl procák jenom na 2Ghz.Citace:
Jinak taky je tabulka, původně vše děláno Mirkem Jahodou, s tím že jsem tam přidal své X800XT a ještě přetaktované XTčko
http://home.tiscali.cz:8080/plejko2/6800U.doc
Pokud někde jsou menší výsledky oproti X800Pro, tak tam to bylo i dost o CPU, tak se nedivte.
Codecreatures na default, s OC to zvýšilo všechny fps +2fps
http://home.tiscali.cz:8080/plejko2/...es-default.JPG
A nakonec shadermark výsledky
http://home.tiscali.cz:8080/plejko2/...rk_results.txt
OC
http://home.tiscali.cz:8080/plejko2/..._resultsOC.txt
je jasné že na 64 to vylítne na 3D01čce, pač je znát hrubej výkon jak svina, ale u P4 je problém že v XP to jede s HT na pí...... a v Win2k Sp4 bez HT ( u mě tedy 2.4 nemá HT) tak to prostě lítá jak prase, 21300 v 3D01 nedostanu v Xpčkách, tam to hází tak 20500... a třeba chrome mě beží s Precottem mnohem líp.....
všechny hry mě lítaj špičkově, není nikdy problemo, jen by to chtělo na kartě 256mb a 16pip abych si užil AA + AS ve 1280 všude, konkrétně chrome vypadá naprosto uchvatně.....
tak nevím no 64 mě taky lákalo, ale pokud se nepřesvětším že to stojí za to, zustanu u intela...je to větší klid....
co? To jsem myslel, že na X800 je A64 + deska od Epoxu to pravé ořechové... ??? Dkonce jsem o této kombinaci uvažoval, ale teď nevím...Citace:
Původně odeslal Spajdr
To Spajdr budeš zkoušet jiné prkno pro platformu a64 s X800?
Takze Marek uz nahodil ovladace, co mel k desce. Zitra by mel nahodit vysledky. Zda se, ze budou stat za to. Nicmene je limitovany pametmi
Ak by si pozorne čítal, tak problém bol v tom, že nemal k tej doske ovladače ale ako Radim piše tak už to ide a mame sa na čo tešiť.Citace:
Původně odeslal sofokless
http://home.tiscali.cz/plejko2/13211.JPG
http://home.tiscali.cz/plejko2/24025.JPG
Pro porovnání
http://home.tiscali.cz/plejko2/3dmar...nature-fps.jpg
http://home.tiscali.cz/plejko2/3dmar...ure-fpsA64.jpg
http://home.tiscali.cz/plejko2/3dmar...nature-fps.jpg
http://home.tiscali.cz/plejko2/3dmar...ure-fpsA64.jpg
http://home.tiscali.cz/plejko2/3dmar...lslair-fps.jpg
http://home.tiscali.cz/plejko2/3dmar...air-fpsA64.jpg
Jinak Farcry, když se vyjde ze zbořené japonské základny a člověk se dívá na moře a na prolétající vrtulník, tak zde mám při tom výhledu 52fps :-)
Procesor šel i na 2.35Ghz ale příliš to topí, takže to chce vodníka :-)
FSB bylo na 250, paměti tuším na 208, prostě synchronně to nejde, chce to lepší paměti :-)
Jo a Aquamark ... 60300 .. detaily zítra :-)
no konečně, seš borec, vypadá to dost flufně, prostě nátěr.....vypadá to že to za ty prachy stálo ne????
Ta grafika jo, desku a procák mám akorát na test ;D ale je to slabé, dívám se že s X800Pro O/C a A64 na 2.35Ghz lidi dávají v 3D Mark 2001SE 25600 v pohodě, holt to chce mít paměti synchro, jenomže díky tomu nižšímu násobiči já mám FSB 260 a to jenom tak nějaké paměti nedají :-(
v tom to je,chce to dneska alespon A64300+ nebo 3200+ ty maji nasobic 10.Takze ja jedu synchro na 225HT.A pameti jeste v pohode.Vic uz to neda,taky musim koupit jiny pameti,ale treba na desce ASUS to jelo max 215 a na MSI hned o 10 vic se stejnyma modulama.
Zítra mi možná dojdou PC500 ADATA tak uvidíme, jestli s tím ještě něco vykouzlím.
no ty by to ukopat měli v klidu, jenže s lat většíma, tak že tam potom může bejt asi propad, no testni to a uvidíme.....
Kdybych měl DFI prkno, tak bych tomu věřil skoro na sto pro, ale s Epoxem jsem skeptik :-)Citace:
HALO jede nádherně 50-110fps v 1280x1024 ;D úplně o něčem jiném.
začínáš mě moc dráždit.....grrrrr :wink: :wink: :wink:
já chcu taky, testni chrome ve 1280 s 4xAA a 8xAnizo v tom lese
No HALO občas padlo i na 20fps .. ale to bylo na chvíli (navíc to dělalo v každém rozlišení ty samé fps), navíc mám furt nastaveno AA i když to hra nepodporuje, tak podle těch okrajů kolem obrazu, to tam s tím stejně asi jede, navíc mám nastaveno přes ati tray tools trinilear filtrování, všechno je pěkně ostré jak břitva.Citace:
To Chrome prubnu, ten les myslíš hned začátek? kolik fps si tam měl?
Jinak morrowind se furt SERE i s A64 ;D
:-)
ale je nehratelny, ci co kua?
Hratelné to je, ale čekal jsem že v tom prvním městě na začátku když si dám viditelnost na max, že to nespadne aspoň pod 30fps, ale to padne nějak snad na 25fps, slabota. A je jedno jaké mám rozlišení, i když je fakt že jsem v 800x600 měl méně než v 1600x1200 AA6x Aniso 16x :lol: asi o 2 fpsCitace:
Původně odeslal Wuuduu
Problémy v Halo nemají co dělat s grafikou, prostě je to zprasený ...
Urcite? Z toho co som videl to nastavuje tak nanajvys trylinearny filtering na vsetkych texture stages... true trilinear si musi clovek zariadit sam v registroch.Citace:
Původně odeslal Spajdr
Tak jestli to může vypadat ještě lépe, tak to klobouk dolů.Citace:
Původně odeslal sisi
Spajdr: hele v chrome mě to lítá ve 1152x864 pri max detailech pri 4xAA v lese 30-40 na začátku, dál pak víc, cca. až 50 a ve vnitřních nebo měne rozlehlých prostorách 70-130fps....
no tak dneska jsem dostal od kamaráda zprávu že dostanu ve ST/CT na otestování Saphiera X800Pro, to už se nemohu dočkat, pak nahodím nějaké testy..... 8-) 8-) 8-) :lol: :lol:
Co vlastne chces testovat na konvertovanym, podelanym Engine typu Halo ???? Prd na to !Citace:
Původně odeslal Spajdr
Dej testy FarCry, PainKiller (s cheatem s nemiznoucima mrtvolama = FPS pekne dolu), a to je asi vse, nebot to jsou jedine PLNE DX9 hry ... :-)))
Pak testni to Chrome (to byl dobry napad), Max Payne 2, Sprinter Cell 2, a nejake poradne OpenGL, takze Jedi Knight II, Academy a tak....
Painkiller - pokud da testy s nemiznoucimi mrtvolami, tak to bude vic CPU+RAM limited akorat tipuju, navic asi bude benchmarkovat pomoci c5l1 a tam je jen architektura nebo uz ste nekdo udelali nejaky pekny demo z multiplayera (pak benchmarkovat FRAPSem)?Citace:
Původně odeslal svaca
Max Payne 2 - to bych si rad nechal poradit jak tady benchmarkovat. Myslim, ze zatim neexistuje zadnej benchmark mod jako u Max Payne 1, a vsude se testuje myslim FRAPS + ulozena pozice pred nejakou sekvenci (filmecek), takze s realnou hrou to ma pak spolecny spis zas jen ten engine .. :-(
Edit: Ve Splinter Cell Pandora Tomorrow to benchmarkovani asi taky nebude zrovna easy, protoze zadna moznost timedema jako u prvniho Splinter Cell s patche 1.2b tam zatim neni.
Jinak nevim, proc ho chudaka honite do tolika testu ( a urcite i piratstvi :-) ), protoze snad krome Chrome najdete X800 XT i Pro otestovanej vsema vyse jmenovanejma hrama otestovanej, staci si jen projit par serveru + ted precist jak pomohli Catalyst 4.6 (rage3d) potazmo 4.7 beta (darktweaker) ...
Takze jsem to zkousel odemknout a prd,nejde to ani boha,zkusim jeste ten vodivej lak,zatim jsem tam dal kus dratku a to nefunguje.Takze mam 9600 bodu v 3dmark03.i s pretaktovanim.
Mě by zajímalo co se stane když to někdo odemkne a pipky budou špatný jestli je ještě cesta zpět když to zpátky rozpojim nebo kartička odejde do věčnejch lovišť ???
EDIT: OBR: koukam že ani zvýšení taktu s 3DMarkem moc nehlo čekal bych aspoň přes 10 000
chyba mereni,ja mel v catalystech nastaveno vysoka kvalita a ne vykon.Takze novy vysledek 9860.Ale 10k nepokorim dokud nedam cpu na 2300,ale to potrebuju lepsi pamet,a nebo odemknout ty rourky sakra bojim se ze to nepujde.
nechces testnout jak na tom beha lomac?
Samozřejmě, že je cesta zpět, jen je třeba dělat to podle postupu - návodů je už dost :wink:Citace:
Původně odeslal susman
Proc ho honime, protoze jsme yvedavy! Ne vazne ....Citace:
Původně odeslal Mirek
Ja nebenchmarkuju = nevim, ze ty tituly co jsem napsal nejdou, takze to se omlouvam.
Testy na netu mam projity vsechny prakticky, ale vetsinou se jedna o stare tituly + Far Cry a to je malo, stary tituly me NEZAJIMAJI, ty mi BOZSKY bezi na R9700Pro...
Psal jsem tituly, co jsem videl (kvuli demu nejsem preci pirat) a co mi pripadaly trosku narocny, treba Sprinter Cell2 + vyhlazovani = framerate hodne dolu, tak by me zajimal vysledek na takove karte, nebo treba DeuX2 (ten mi plynule v 1024x978 nebezi ani na R9700Pro ...
Mrtvy v Pain Killer jsou podle me taky na grafiku, protoze se hybou, kdyz okolo (do nich) strilim a pak uz grafule nestiha..... Ani R9700Pro
Myslim, ze krome toho Chrome je fakt v recenzich vsechno:
http://www.xbitlabs.com/articles/vid...nt/r420-2.html
# 3D First-Person Shooters
* RTCW: Enemy Territory
* Call of Duty
* Unreal Tournament 2003
* Unreal Tournament 2004 Demo
* Halo: Combat Evolved
* Tron 2.0
* Highly Anticipated DX9 Game
* Highly Anticipated DX9 Game 2
* FarCry
* Firestarter
* Painkiller
# Third-Person 3D Shooters and Arcades
* Tom Clancy’s Splinter Cell: Pandora Tomorrow
* Tomb Raider: Angel of Darkness
* Prince of Persia: Sands of Time
* Max Payne 2: The Fall of Max Payne
* Star Wars: Knights of The Old Repubilc
# Simulators
* IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles
* Lock On
* X2: The Treat
* F1 Challenge 99-2002
* Colin McRae Rally 04
# 3D Real-Time Strategy Games
* C&C Generals: Zero Hour
# Semi-Synthetic Game Tests
* Final Fantasy XI Official Benchmark 2
* Aquamark3
# Synthetic Benchmarks
* Futuremark 3DMark03 build 340
http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2044
tady jeste navic:
Homeworld 2
EVE
Jedi Academy
Neverwinter Nights
Tak mi rekni co neni otestovany? ;-)
Jedina nevyhoda, ze to neni s Catalyst 4.7 a ForceWare 61.5x, ale protoze se vysledky zvedly mirne u obou a u ATI spis v syntetickejch testech s mnoha shadery, tak se to furd da brat ...
zda se ze na lomacu je brzda cpu hmm, a fps teda nechutne slabe a na 9800XT i lepsi, chce to jeste vychytat ovladace
EDIT: blbe sem se podival, to neni 9800xt ale gf 6800ultra :-)
nevim ale soucasny trend ati ovladacu je zvlastni, mam takovy pocit ze cim novejsi tim vic zatezujou cpu a pamet
a ako si na to prisiel ??Citace:
Původně odeslal Lukas
pres vietcong ;DCitace:
Původně odeslal Champion
kdo tu hru zna, vi ze u lepsich grafik uz na nich vubec nezalezi, zalezi na cpu a hlavne na fsb (dochazi tam k celkem mohutnym prechodum textur do ram) a vzhledem k tomu ze na mem systemu se uz vys nedostanu, zacal sem testit ovladace a zjistil sem ze do catalystu 3.5 je fps vicemene stejne, ale s novejsimi a novejsimi de dolu a u nejnovejsich muze byt rozdil i 8fps a omegy na 4.4 (myslim ze 4.4) tam bylo 10fps dolu takze jsem z toho vyvodil ze novejsi catalysty uz nak moc saskujou s ram a cpu
ehm... to je vietcongem...Citace:
Původně odeslal Lukas
co, ze na novejsich driverech je mensi fps kdyz na grafarne vubec nezalezi? ;D
Udělej pencil mod, dej GPU na 600, paměti dáš na 1080 v pohodě a není boha abys pak nedal 11000 v 3D Mark 03.Citace:
Původně odeslal OBR
Chrome prubnu zítra, nebyl čas.
No nevim, o Vietcong jsem taky postoval a je to stejna prasarna jako Mafie (ta taky bezi na vsech kartach stejne hnusne) ...Citace:
Původně odeslal Lukas
Jeee, to jsem prehlid !!! xbitlabs samozrejme sleduju, ale tohle mi nejak uniklo !Citace:
Původně odeslal Mirek
Diky Mirku ! :-))))
Příští týden je naplánovaná první dodávka Gigabytu X800 Pro VIVO do ČR, pak už by se to mělo rozjet - předpokládaná cena kolem 14600 s DPH - dealer ...
dost drahy, ja mam taky vivo a za 12000.
Sapphire neni VIVOCitace:
Původně odeslal OBR
Sapphire existuje VIVO, ale ne na českém trhu, na českém trhu imho není žádná jiná s VIVem ... Jinak Sapphire s VIVem má 1,6 ns, mohlo by to být s GB stejný ;DCitace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Takže podle http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=311 má ten GB taky "jenom" 2 ns, proti Asusu navíc ViVo a podsvícenej fan, zase nemá webcam :lol:
Nechci se hádat, ale já mám Sapphire a konektor vivo na karte mam(vedle napajecího konektoru). A dostal jsem S-VHS redukci na 4x cinch a to je na propojeni vivo ne ? Asi 2x in a 2x out ? Neskoušel jsem to. Netvrdim že tam to vivo mám, ale myslel jsem že jo a teď váhám. Ale asi je to na něj připravený a neni tam, co já vím. Je ale fakt, že na většině karet ten vivo konektor není.
Ja mam na Sapphire taky VIVO chytraci.Zlutej konekturek vedle molexu.A mr_sheen ma uplne stejnou kartu a ma na ni napsano XT! a jenom prelepeno samolepou PRO.
Ale vždyť vám to nikdo nevymlouvá :roll:
Podstatná pro to, jestli to je ViVo, nebo ne, je přítomnost chipu, ne kabel, nebo konektor ...
asi jo,ale Radim S. rezolutne prohlasil za Sapph. nema VIVO ale konektor tam je,chip nevim, kterej to je?
Stačí si rozkliknout obrázek tady http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=27611 , je to taky ne ViVo verze (ceníkově), ale obrázek je tam s ViVem - ten chip nepřehlídneš :!:
Prostě ViVo a ne-ViVo jsou dvě verze, takže pokud máš ViVo a kupovals (a platil) bez ViVa, tak congrats, ale nevím, nevím ...
Pokud vim, tak Sapphire ma VIVO jen u XT! Takže pokud mate vybaveni VIVO, mate na 99% kartu XT, pripadne predelatelnou.Citace:
Původně odeslal OBR
Verte tomu, Sapphire ma VIVO jen u XT
Přesně tak, podle zahraničních for, má mít Sapphire s ViVem 1,6 ns paměti a pro mod na XT by mělo stačit přeflashovat BIOS, ale vedly se kolem toho dohady, tuším, že se to nějak lidem nedařilo, jinak XT verze se dá podle všeho snadno identifikovat podle stringu na chipu.Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
jan55: VIVO čip je na zadní straně, ten větší než paměťový čipy ? Beru odkaz na obrázek z CC, zadní strana - 5x šváb, 4x paměť a ten 5átej větší je VIVO ? Jestli jo , tak ho tam mam.
Jedna sa o Rage Theater cip...Citace:
Původně odeslal Jaudak
SISI: ted nevim, ale myslim, že ten čip na zadní straně je právě Rage Theater čip. Až přijdu večer domu, pude rádlo z PC ven a projde pečlivou kontrolou ohledně VIVO, paměti a možnosti odemknout pipky.
Takže jsem to zkouk a hle :ATI Rage Theater čip se koná a na pamětech tyto údaje: SAMSUNG 416, K4J55323QF GC16, AWB178BA. Jak poznam jak rychlý paměti to jsou ?
Jo a u napájecího konektoru je fixou napsaný " GOU "
416 => 1,6nsCitace:
Původně odeslal Jaudak
mels docela poradnej kus stesticka :wink:
EDIT:tento udaj je urcujici :arrow: 1,6nsCitace:
K4J55323QF GC16
btw uz si ji potrapil O/C? kolik ti daji pameti
Ted koukam ze na strane co je chladič je 416 a na tý druhý 413, to je 1,6 a 1,3ns ? To se mi ani nechce věřit, že bych měl takový štěstí. No ale zase po těch problémech než jsem to rozjel, proč né.
Tak to je ovšem hustota :-o Má to tak někdo štěstí :wink:Citace:
Původně odeslal Jaudak
Na R9700 taky bývaly 3,3 ns na jedné a 3,6 ns na druhé, jen jsem nevěděl, že se něco takovýho na ty karty taky cpe ...
No, kolikpak ty paměti jdou ??? ;D
btw: jen pro zajímavost - odkud ta karta pochází ???
To je trochu divny, aby davaly 2druhy pameti na jednu kartu ???Citace:
Původně odeslal jan555
K cemu tam davat rychlejsi, kdyz je pomalejsi budou vzdycky brzdit? To pak postrada smysl
Nevím, jak to funguje, jen říkám, že na některých R9700 to bylo určitě taky!Citace:
Původně odeslal Fraj#r
Nie, to su datumy vyroby - 13. & 16. tyzden 2004. Ako Ti uz bolo poradene, Tvoje RAMky su 1.6ns. I tak je to super ulovok, pretoze to v Tvojom pripade vyzera na X800XT - vobec by som sa necudoval, keby Ti vysiel aj unlock dalsich 4och pipes...Citace:
Původně odeslal Jaudak
Měl jsem dvě tyto karty, ta o které tu píšu je z Německa. Tak paměti zatim jedou 572, ale už na nich neudržim prst. Chci na to vodníka, poraďte dobrej WB. Jo hodil by se i WB na A64, co doporučíte ?
Jo trebars na mojej. Na jednej strane su Infeony 3.3. ns a na druhej 3.6ns . Ale nejake vysvetlenie tohoto urcite existuje. Bolo by predsa absolutne nelogicke tam davat 2 druhy pameti pricemz by sa brzdily a navic by to bolo pre firmu drahsie :roll:Citace:
Původně odeslal jan555
Na pametech vubec nezalezi ...Citace:
Původně odeslal jan555
Moje R9700 ma hynix 3.6ns a nebezela na R9700Pro, ok tak jsem do ni nahral BIOS z R9700Pro BBA se Samsung 3,3ns a bezi jak vinko, bez jedine chybicky .....
To je tym ze tebou udavany bios mal pomalsie casovanie pameti a to sposobilo ze to jede na vecsej frekvencii :wink: Jinak tvrdit ze na pametach vobec nezalezi je odvazne ;DCitace:
Původně odeslal svaca
Tak jsem se snažil nainstalovat Redline z CD co bylo ke karte a chce to po me ser.č. a na cd ani na obalu nic neni. Kde ho mate vy ? Nepodělí se se mno o něj někdo ?
No nevim jestli jel na pomalejsim casovanim ... ale to je jedno, ja jsem tim myslel, ze o nic nejde, musi zkouset, prehravat ruzne biosy a tak, vratit se to da vzdycky a TREBA najde BIOS od karty s JINYMA pametma a pofrci mu to jak VINKO ! :-))))Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Na Redline se vykasli, stejne urcite budes muset z netu stahnout aktualizovanou verzi aby jela s R420. Jestli chces nejake cislo Ti poslu, protoze fakt ma byt na te papirove obalce daneho cedecka ... ale neni o co stat, predelanej Rage3DTweak, je plno jinych utilit pro ATICitace:
Původně odeslal Jaudak
... jinak gratuluju k zajimave koupi pravdepodobne X800 XT prodavane a taktovane jako Pro, co je vede k takovemu chaoseni nevim, asi se na to poptam ...
moje karta ma taky Rage Theater chip,takze taky VIVO FULL.A jak jsem napsal vyse tak ta karta ma napis XT prelepenej PRO! Takze to byla puvodne XT ale asi ty pipky nefungovaly.
Kurňa jsem hodil zpátky DFI + XP 1800+ a o půlku pomalejší je HALO hned :-o tak to mě dostalo.
Četl jsem o těchhle ViVo kartách s 1,6 ns pamětma, který nemají fyzicky přerušený pipeliny, nicméně se je snad nikomu (aspoň jsem nenašel řešení) nepovedlo rozjet :roll:
to jsi cetl spravne,protoze tam opravdu zadne preruseni neni a tudiz neni co spojovat.Musi to jit asi nejak jinak.
Protože jsou prostě vadné :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Citace:
Původně odeslal Spajdr
to myslis ako vazne?? zeby xpcko bolo uz tak shitne v dnesnej dobe? :-(
Zkusím to dnes zase prohodit, možná je to tím že jsou ty scény ve hře náročnější, ale prostě ten propad tam je cítit.Citace:
Původně odeslal MK2
A zkusím to hned s těma adata vitesta pc500 paměťma, co mi dnes došly na testík.
Spajdr: hele, to je jasný ne, A64 s Halo, které bych řekl že je spíš zavislé na CPu než na grafice, tak to trochu prodráždi toho athlona na dfi, nejakejch 2.4Ghz min a 230FSB by si dal ne??? :wink: :wink: :wink:
248 dám na DFI + XP1800 , 255 dám s tím A64 ale paměti nesynchro, radim bude mít i adata PC566, to už pak testne sám :-) rozhodně to má samsung čipy (ty PC566)Citace:
Ja myslim ze to nechce pameti ale lepsi CPU alespon A3000+ s lepsim nasobicem.To budes moct jet na 230 i s levnejsima pametma.
az ji nekdo koupi tak zjisti jakej je rozdil mezi pro a xt (podle me zadnej,protoze ta moje ma napis XT prelepenej pouze samolepou PRO)a ta pro pak pujde predelat.Nekde v tom musi bejt trik,kdyz dve uplne totozny kart(na chlup) a jedna ma 12 a jedna 16,neni to vyply BIOsem?
Jojo, tak tak :-) ale zase když tenhle kousek jede i na 2.35Ghz, tak by byla škoda z něho nevymáčknout maximum s dobrýma pamětma, to by byl fukar.Citace:
Původně odeslal OBR
Tím biosem to nebude.Citace:
Původně odeslal OBR
http://www.rage3d.com/board/showthre...eadid=33765103
Ten člověk dal 13000 s X800Pro v 3D Mark 03 s dobrým procákem a nataktěnou grafulí teda, i tak ale hukot ;D to chce tak 5Ghz procák aby se s té grafiky dalo max.
jestli jsem to dobře pochopil tak to měl jen nataktovaný bez aktivace pipek ???Citace:
Původně odeslal Spajdr
Přesně tak ;DCitace:
Původně odeslal susman
Hmmm, ono ale hustější než OC karty je OC/časování pamětí a použitej procík :-o
Prostě sestavička za babku, X800XT PE tam není snad proto, že ho ještě ten magor nemohl koupit ...? :roll:
14150,no me vomejou,ty jo,jen by me zajimalo jak udrzi pameti na 6-2-2-2 pri frekvenci 250MHz.
No chce to hodně voltáže do pamětí rozhodně ;DCitace:
Původně odeslal OBR