a mohl bys dat odkaz na to, cos cetl?Citace:
Původně odeslal Mothernorth
Printable View
a mohl bys dat odkaz na to, cos cetl?Citace:
Ono to vzdycky nemusi byt zdroj, hodne zmuze i deska :wink:Citace:
Jinak GABO ve sve recenzi zdroj vychvalil, takze nevidim duvod mu neverit.. (nejen proto ze ho sam ma v kompu) 8-)
510W http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...34.html?&all=1Citace:
Původně odeslal jaab
400W http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...76.html?&all=1
Pročti si to celý a uvidíš.
TY si to precti cele!! Ani jeden z tech co tam pisou to nemeril multimetrem! Speedfan ani CPUZ to nezmeri presne, me take meri 11,5V na +12V ale pri mereni multimetrem mam 12,02V!Citace:
Rekl bych, ze nespokojeno s tim zdrojem jen malo lidi. Kdyz se ti nebude libit tak ho muzes do 14-dnu vratit pokud ho vezmes pres net.Citace:
Já neříkám že je špatný, ale za tu cenu koupíš lepší.
Jakej? Uved mi lepsi zdroj za stejny penize.. EC? nebo me snad prekvapis Fortronem?Citace:
Tak ani jedním z nich.Co třeba zdroje z DE LC POWER, Aerocool apod.Vyjdou Tě levněji a záruku máš taky u nás.Citace:
Původně odeslal Prokop
Jo, ale LC rozhodne neni lepsi!... (vim o cem mluvim).Citace:
Aerocool? 36A na +5V? Chill ma 45A!
mozem vediet naco ti preboha bude 45A na 5v ?
Do budoucna je to rozhodne lepsi nez 36A :wink:Citace:
Původně odeslal SajmoN
hm no niesom si isty naco to akoze vyuzijes, kludne mi to tu objasni
Tady jde o kvalitu ne o kvantitu a když jsi u těch ampérů nejdůležitější je 12V větev a to Chill "pouze"25A kdežto Aerocool 30A a na 3,3V 36 a Chill 33.A cena lepší, výkon lepší.Míám pokračovat.Podívej se na zahraniční recenze a uvidíš jak dopadl ten chill a Aerocool.Citace:
Původně odeslal Prokop
Naco si lidi kupuji 600watove zdroje? Neni snad logicke, koupit si z techto dvou ten ktery ma lepsi parametry?Citace:
Původně odeslal SajmoN
EDIT
2Mothernorth : ano, ale K7 platforma si bere napeti pro mobo z +5V tudiz by tato hodnota mela byt co nejvyssi.. (nevim jak je to u A64)
no prepac ze sa ti tu do tej ody tak pletiem ale myslim ze 5v snad uz do buducnosti nebudes potrebovat so 45A (teda neviem ako u amd ale nepredpokladam ze by sa nove dosky robili s napajanim hlavne z 5v) ... ked uz tak zdvojena 12v vetva, atx konektor 24pin atd ..
hele me je jedno jestli tam je rozdil radove jednotkach amper...splnuje to bohate specifikace na jakoukoliv beznou i hiend sestavu. Navic si myslim, ze za ty prachy teda asi o moc lepsi nesezenu. Za 2000 rovnych mam ten 400W, co se tyce tichosti, tak na zahranicni recenzi sem cetl ze je opravdu tichy(tech 2dB je preklep, ma tam byt pry 12dB) a ohlasy lidi na forech jsou velice kladne, nejde v vubec slyset. Tak se tu nehadejte o par amperech navic nebo min. Spis me zajima, jestli vzit 400W ktery ma pasivni PFC nebo 510W ktery ma aktivni PFC. Ono sice kazdy rekne vem silnejsi, ale zase zdroj nebude vytizeny a bud mit horsi ucinnost. Navic 510W je muze hodit tak max. na brutalne pretaktovaneho prescota se zvysenym napetim a nejakou silenou hiend grafiku. Laka me ten 510W precejenom, ale chci znat vas nazor. Ja jsem vzdycky mel v PC zdroj noname a nikdy jsem nemel problemy s nicim. Takze se v nejakych lepsich zdrojich nevyznam. Rozhodne vic nez tech 2600 za ten 510W Chill nedam...nejake enermaxy me nechavaji uplne chladnym, to at si kupujou jini :) proto tu hledam rozumnou alternativu...
Jeste dodavam ze chci mit winchestra na OC, nforce4, giga Ram, 6600GT, HDD 2xPATA, 1XSATA, a 3xmechaniky, takze dnesni takova slusna sestava, a nemyslim si ze by spotreba byla nejak velika...takze mi ani tak nejde o to zda to utahne(to utahne kazdy zdroj co ma aspon 350-400W) ale o ty ostatni veci jako je vybava zdroje, hlucnost, kvalita, cena...
recenze na hardware-test.dk, cili z toho mi plyne, ze zdroje dobry, nemei s nim potize, tichy je az hruza :) ... nevidim v nem jediny problem...
Pros:
Fair price
Extremely low noise level
Decent efficiency
Cons:
The low voltages may give an impression of low quality and stability – which is far from the truth!
Tak ten Chill není dělanej na OC nedrží moc hodnoty.Podívej se na tentoCitace:
Jeste dodavam ze chci mit winchestra na OC, nforce4, giga Ram, 6600GT, HDD 2xPATA, 1XSATA, a 3xmechaniky, takze dnesni takova slusna sestava, a nemyslim si ze by spotreba byla nejak velika...takze mi ani tak nejde o to zda to utahne(to utahne kazdy zdroj co ma aspon 350-400W) ale o ty ostatni veci jako je vybava zdroje, hlucnost, kvalita, cena...
http://www.caseking.de/shop/catalog/...cf119e21631900
Má vše co potřebuješ.A cena je do 2400.
Klidne jdi do Chillu :!:
Anebo pokud chces usetrit, tak zkus LC550W, ja ho mam ALE necekej zazrak, nicmene za ty prachy je to super zdroj, neni tichej, snadno ale prepojis puvodni vetrak na 3,3V nebo 5V a pak je to fajne.
vice tu http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...highlight=550w
no ja bych chtel dodat, ze napajeni procesoru ciste zavisi jen a pouze od regulatoru na desce, to ze zdroji klesne napeti trebas o 0,2 0,3 V desce nemuze vadit, jestli nekomu kolisa napeti na desce, tak pokud nema vylozene slaby zdroj, ktery by nestihal dodavat pozadovany proud, tak za veskere kolisani muze deska, pokud je zdroj v toleranci specifikace vyrobce. Regulatory na desce jsou DC-DC konvertory, kterym je i docela jedno jestli maji o pul voltu mene nebo vice... Neverim tvrzenim, ze nektere zdroje nejsou na OC dobre nebo spatne tim jak drzi napeti. Navic co na foru CC nekdo postoval obrazky grafu prubehu napeti, tak ty jasne rikaji, ze drzi napeti az moc dobre. I v tom testu co jsem uvadel psali, jasne, ze i pres to ze se nekomu muze zdat, ze ma nizsi napeti 12V vetve, je vse v toleranci a tohle napeti si drzi velice dobre, a nema to na nic vliv.Citace:
Jak chceš, já Ti napsal levnější a lepší zdroj.Tak se rozhodni, podle mě není moc v pořádku 11,4-11,7 jak to bylo v recenzi na chill.Recenze je tu http://www.hardware-test.dk/test_show.asp?id=3137 ale uznávám, že je tichý.
Vybiram z CC, a ten co mi nabizis tam ale nemaji, kdyby tam byl uvazoval bych o nem samozrejme...to je ten problemCitace:
Tak si ho objednej z německa přes K!llera z bazaru.Záruka je u nás.
Aeropower II Silver Line 550w, ten zdroj vypada dobre, ma ho tady nekdo? Jaka je hlucnost fanu, vyhrabal jsem nejaky recenze, ale nikde neni zminka o otackach fanu.
Tak po precteni dalsich recenzi se zda, ze ten zdroj je opravdu tichy.
Videorecenze je zde:
http://www.3dgameman.com/vr/frogtuni...eo_review.html
na nejake srandicky objenavani z nemecka, dovoz pres nekoho zaruka u jineho...je to asi v poradku, ale na to ja jsem uz stary :) tohle po me nechtejte... :)))Citace:
Jeste dotaz, co zdroje thermaltake ???
Procti si to tady, ale tak nejak mi z toho vyslo, ze nejsou nic moc.Citace:
Původně odeslal robox
Přesně, jsou nic moc, za hodně peněz málo muziky.Citace:
Jeste dotaz, co zdroje thermaltake
Chill 510W neni rozhodne tak dobry co se tyce davanych hodnot, jako jeho 400W bratricek, ten muzu vrele doporucit, naopak 510W ne, dava fakt ulet hodnoty... :|Citace:
Jojo taky jsem si toho vsimnul, ze ta 400 je tak nejak vic bez problemu.Citace:
Původně odeslal Rhapsody
Citace:
Původně odeslal Krimi 2000
tak koupim ten Chill 400W, uvazoval jsem o tom 510W kvuli aktivnimu FPC...ale nevim jaky je v tom rozdil pro uzivatele, resp. jestli to ma nejakou opravdu vyhodu...
beru zpet :-(
Tie "problemy" s napatim ak su tak su drobne a s tou hlucnostou to je dobre az velmi ... prid a vypocuj .. si ucho vyusis aby si nieco zaregistrovalCitace:
Původně odeslal beerak
TY si to testoval ze placas dva na tri? Hlavne co sa tyka ticha je na tom chill o hodne lepsie ako Fortron s 120 mm ventilatorom (je to asi ako s modom na 3,3V). Co sa tyka hodnoty napatia na vetvach - 400W je na tom velmi dobre --- co sa tyka 510W modelu 12V vetva trosku pokulhava - 12,26V v zatazeni a pod hodnoty.Citace:
Původně odeslal beerak
Neviem ako a cim si to meral takze nabuduce ked placas dva na tri - aspon uved cim si meral a pod.
Nieco ti napisal aj Aragorn vyssie o tom tichu....takze bud odporucam navstevu USNEHO alebo si vymen ost. komponenty, ktore ti vyrabaju hluk.
chlapi boucham se do hlavy :-( :roll: splet sem si to s EC :-(
Fuuu tak to si poriadne vedla slapol :roll: nabuduce si 2x prekontroluj co pises...lebo niekto to zoberie na vedomie a bude povazovat chill za shit :). Nehovorim ze ide o max. najlepsiu znacku zdroja co existuje ale su dost dobre :-)
No jestli jsou dost dobré bych se hádal a za tu cenu.Po přečtení té recenze bych řekl že je to takový průměr.Citace:
Původně odeslal GABO
mal si ho v ruke ? pocul si ho ? pracoval si s pocitacom v ktorom bol namontovany ? alebo tu len siris rozumy z reviews ?
Kamoš ho měl a jak říkám průměrnej zdroj.Ta 400W je celkem dobrá, ale zklamala mě ta 510W(tu měl ten kamoš).A u zdrojů není nejdůležitější ticho.Prostě mě ten zdroj nesedí viz. stabilita napětí.A ta cena taky není odpovídající.Citace:
Původně odeslal SajmoN
Stane se no :oops: Byl by sem prisahal, ze jsem to cetl o Chillu :oops:Citace:
Původně odeslal GABO
Ta recenzia na tom danskom servery je trosku mimo ale nevadi...ja sa riadim vlastnymi skusenostami a nie tym co je niekde v review...viac krat sa mi stalo ze nieco niekde zrecenzovali a ohodnotili zle - potom sa mi to dostalo pod moje tlapy a dopadlo to velmi dobre napr. AC Silentium 1 skrinka (to co napisali na BIT-TECHu na nu - je imho dost somarina a neviem ci preto ze AC nepodplatil ...ale to necham tak). Proste vlastna skusenost..Citace:
Dalsia vec a nebudem ju opakovat dookola pretoze si tu pripadam ako medzi bandou neskusenych - ak uz pises ze si ten zdroj a napetia videl u kamarata, kamaratky UPRESNI cim ste to merali a ako ste to merali. Pretoze nazretie do nejakeho monitorovacieho programu a nasledne posudzovanie stability vetiev zdroja je dost jemne povedane na PRD.
Ako som uz pisal par stran dozadu - maximalne co vydam zo svojho CPU je tusim 2450 MHz pri 1,775-1,8V, grafiku mam Radeona 9800 taktnuteho na 435 Mhz jadro, 2x pevny disk, 2x katoda, 2x CD mechaniky, audigy2, 2x sietovka, 3x80mm ventilator (1x7V, 1x5V,3 je OFF). Po zatazeni a zmerani multimetrom!! mam na +5V 4,91V +12V 12,19V voltaz CPU to drzi stabilne maximalne klesne z 1,8 na 1,79V (to sa uz nemeralo multakom samozrejme).
Ak tak si este precitaj tuto stranu http://4um.ocguru.cz/viewtopic.php?t...=asc&start=285
Neviem o com kedze zdroj je jeden z tych najlepsich co mi presli pod rukami - samozrejme nie je to TOP produkt ala ENERMAX top zdroj...ale za vybavu (flexo), ticho a vykon aky ma + ta cena je to velmi velmi dobra kupa.
Tak premyslim take o jinem zdroji. Tak jaky Chill, Antec, nebo Enermax?
Gabovo kolisani na cpu se mi moc libi, ale zrejme je to temi kondiky.
Podla toho kolko mas penazi. Ked mas moc tak Enermax, ked nie tak Chill.Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Pokud mas moznost vzit Anteca, tak bych se nerozmyslel ;)Citace:
Původně odeslal BRUCEF
Tak seru na 400W a idu do Chill 510W :) uz je to jasne...za ten odkaz moc dik, ty prispevky jsem doposud necetl, myslel jsem ze ma fakt nizke hodnoty 12V, ale tam jasne ukazuje ze je v pohodeCitace:
Původně odeslal GABO
Ma nekdo zkusenost s KME serii PZ? Pouziva originalni system odsavani horkyho vzduchu. Informace zde http://www.kmepc.com/B00_products/06.../PZ_300350.htm
Prodava se kolem 650Kc s dani.
DC Output : +5V - 35A, +3.3V - 27A, +12V - 18A, -12V - 0.8A, -5V - 0.5A
Uvazuju o necem v tyhle cenovy kategorii (350W, cena 600-800Kc)
Tehle 30 stran dohadu jsem prosel, ale vetsinou se doporucuje neco drazsiho nebo se tady nadava na EC ;D
Diky za radu.
Kupil som zdroj Eurocase 300W. Podla ofic specifikacie existuje zdroj s oznacenim EC300X pricom je to v2.01 a mam mat 11A na 12V vetve. Moj
zdroj ma oznacene EC300X1 a v 2.03 a na stitku ma napisane 16A na 12V vetve co mi pride dost vela (ostatne ECcka to maju pri 400W a vyssie).
Na nete sa mi informacie o tomto nepodarilo najst.
Druha vec. Utiahne mi tento moj zdroj zostavu co mam v podpise (vymena Cou za a64sckt939 3000+ a MB abit3rdeye) ?? CD-ROM mam externy(aj napajanie)
[skor ide o ten prvy problem]
diki
těch 16A na 12V zas tak vela není, skoro bych si typnul, že ti to ten zdroj neutáhne - a jestli jo, tak jen krátkodobě a bez možnosti pořádnýho ocCitace:
Původně odeslal tomase
Skoda penazi. 300W shit aby to vsetko utiahol... pochybujem, skus.Citace:
Původně odeslal tomase
A dobre si odloz zarucaky, ked ti to vsetko odpali...
Resil jsem dilema jakej zdroj do novyho kompu a fakt jsem nevedel, tak jsem udelal pokus a rozhoupal se pro novyho Revolteca Chromus :arrow: http://www.caseking.de/shop/catalog/...oducts_id=2211
Fakt musim rict yum yum. Bez zateze krasne tichej, (a tim myslim TICHEJ, skoro jako Fortron zapojenej na 3.3V) se zatezi poradne nevim, nemam ho na moc husty sestave (zatim), ma perfektne dlouhy kabely, zadnej bigtower neni problem, rekl bych, ze ma az nadbytek konektoru :-)
Moc fajn provedeny flexo (trosku pruhledny, ale pohoda), leskne se jak psi lejno, ;D ze na nej clovek ma tendenci smatat jenom v rukavickach, ma svitici ON/OFF switch (no dobre. to si mohli odpustit, ale stejne to neni videt) a ZATIM me nenapada co bych mu tak moc vytknul.... Snad jenom ze je opravdu ale opravdu heavy, az jsem mel strach, ze ho budu muset ve skrini fakt dobre uchytit, ale kupodivu klidek, nic se nelame, nezatezuje.... Chce to taky ale dobrej case, ze ano :wink:
Napeti drzi moc fajn, kdyz rozjedu Prime a zapnu Autozapalovac co zere z 12V vetve neco okolo 10A tak spadne napeti o 0.28V na 12.10V a to je velka pohoda, to Fortron 350W moc nedaval ani po Volt modu. Holt 25A je 25A 8-)
Dle nejruznejsich reviews (napr. http://www.alltests.de/hardware/revi...romus450_1.php ) nema delene vetve, ale to me moc nelakuje, jak moc mi to bude vadit uvidime az na nej povesim A64 nebo PM....
zdroj som kupoval na zostavu co mam teraz a na to fpohode staci...Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Levicom XAlien Visible Power 500W Black
Docela sa mi pozdava tento zdroj. Nemate s nim skusenosti ???
Test Alien vs Enermax... http://www.teccentral.de/artikel/artikel_266_s7.html
http://www.jsc-computers.cz/images/NELE_007_1k.jpg
# 500 Watt
# 3,3 V: 28A
# 5,0 V: 30A
# 12,0 V: 34A
# -5 V: 0,3A
# -12 V: 0,8A
# 5Vsb: 2,0A
Citace:
Původně odeslal TYMMY
Taky se mi libil a mluvil jsem s clovekem z fora, ktery ho ma, je s nim spokojeny a cetl jsem hodne dobrych recenzi, ale ten zdroj neni tichy, takze jsem ho nekoupil.
Hmm plexi - to bude vyslovene dobre odstinenej zdroj ;D
a co toto?
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...cut=NON-164673
//edit info tu http://3rsystem.co.kr/english/produc...wer&idx_num=28
Neviem ktory zobrat dolu do mojej zostavy:
Levicom XAlien Visible Power 500W Black or LC 550W Black.
http://www.info-mods.com/tests_pc_39_p1.html
Momentalne mi to taha Fortron 300W.....
cakam nazory :wink:
2TYMMY: Ty si vybiras samy zajimavy :wink:
LC je dosti "konfliktni" znacka, napsano toho o nich bylo dost, nazory nakvalitu se ruzni, ale nejaka hifi znacka to fakt neni....
Ked mi das prachy na Enermax :wink: :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
Ja to chapu, ale na zdroji, desce a par dalsich vecech se proste nesetri pokud chces poradnej system. Zas ena druhou stranu nikdo nerika ze musis utracet za nejlepsi Enermax kdyz na to nemas....
LC byly povestny jak na nich litalo napeti, jak je to dnes se optej nejakeho soucasneho majitele, jak uz jsem rikal, vedla se tady o tom jiz nejedna diskuse, nekde se tady budou poflakovat....
a nebyl by uz lepsi 400W Chill ??? celkove sou na Chill kladne ohlasy, velmi tichy spolehlivy, avsak sou i pripady ze lidi nadavaji na male napeti na 12V vetvi..ovsem nikdu tu zatim nerikal, ze by to melo na neco vliv :) Vzdycky je to v toleranci specifikace ATXCitace:
Původně odeslal TYMMY
Já mám LC a je great 550W napětí drží krutě je celkem tichý... prostě cool zdroj
Mam ho taky a jsem s nim spokojeny a myslim, ze jsou vcelku spokojeny vsichni co ho tady maji. Za ty penize nema ten zdroj konkurenci, i kdyz kdyby byl tizsi tak bych se vubec nezlobil.Citace:
Původně odeslal Ladron
a kde sa do zohnat? K!ller to uz nedovaza...
Tak zkus nugetta ten je ma, myslim, ze i skladem.Citace:
Původně odeslal tomase
Tak sa pridam a mam aj schvalenie dost ludi o dost dobrom pomere cena/vykon ... no hluk nieje jeho dobra stranka (ale je tichsi ako Fortron).Citace:
Nepetia drzi fakt na jednicku a kable ma tiez dostatocne dlhe aj na tu najvecsiu case. A este ktomu mas peknych 550W ... ktorych by sice asi v plnej zatazi nevydrzal dlho ustat, pretoze ma malinke chladice, ale asi este nikdo netaha so zdroja 550W hmm ? No nekup to za 1200Kc :)
Ahoj, chtel bych koupit tento zdroj: Fortron FSP400-60PN(PF) 400W
tady je blizsi nfo:www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26804
myslite ze bude stacit na mou sestavu uvedenou nize ??
BTW: nic zatim nejni OC..mozna casem :smoke:
Diky moc Flora
d3Flora: projeď tenhle thread a porozhlídni se - za tyhle peníze koupíš imho lepší zdroj :wink:
aha aha diky :)) projedu a uvidim...me se libil primo tenhle, jelikoz ma super vetrani 120mm vetrakem a nejspis nebude tak hlucny ....dobre juknu po jinem :roll:
Existují i jiné, které mají 120mm fan, jsou tiché a za stejnou/podobnou cenu nabízí lepší hodnoty/výkon ;)Citace:
Původně odeslal d3Flora
Tak mi prisel Chill 510W..uz se tesim az bude doma K8N Platinum SLI ... az to zapojim tak vam to schvalne zmerim multimetrem...mam multimetr v nakupni cene 4500 ... takze to bude snad dostatecne presne mereni :) Jsem schvalne zvedav
Už jsem byl na 100% rozhodnutej že koupim Chill 400W, ale kamos do me vrta, proc si pry budu kupovat zdroj s 20pin konektorem do desky, kdyz nove desky jsou uz pro 24pin konektor. Vim, ze existuji redukce,ale je to s ni v pohode?
Nyni mam 20pin konektor, ale rad bych za cas upgradoval, tak nechci hned kupovat novej zdroj. Jede tenhle zdroj v pohode na deskach s 24pin konektorem?
Ještě bych přidal něco k tomu LCčku. Napětí drží parádně, ale s tou hlučností by to mohlo být lepší. Je určitě hlučnější než můj bývalý Fortron 300W. Ale zase na druhou stranu perfektně protahuje vzduch, že nemusím mít vzádu zapnuté žádné další větráčky.
http://www.kmepc.com/B00_products/06.../PZ_300350.htm
350W s 15cm fanem
cena asi 700kc
nemate s nim nekdo zkusenost? - hlucnost atd
na papire vypada pekne...
pocul niekto o zdroji Delux ? Konkretne model Delux DLP 388 . Ma 400 W a stoji 1300 SK . Ale chcel by som vediet aky je - ci to nie je uplny odpad.
Jeden jsem montoval do jednoho kompu a jako tichý je fakt dost, ale skříň ti asi moc neodvětrá, protože nemá skoro žádné otvory které by byly uvnitř skříně...nad procesorem není nic a vzadu je akorát malá mřížka...prostě to odpovídá té ceně...Citace:
Původně odeslal DRTiCZ
takze vzadu ma zhruba takovou mrizku(nasavani) jako ma na strane vyfuku?Citace:
Původně odeslal Anduril
Jj, asi tak nějak...no tichý je, ale je takový moc uzavřený bych řekl...Citace:
Původně odeslal DRTiCZ
co to bylo za sestavu? nesledoval jak drzi hodnoty? nedavno jsem se tady na tenhle zdroj ptal, protoze me zaujal prave ten system chlazeni. pro me by stacilo, kdyby uchladil sam sebe. skrin vetrat nemusi.Citace:
Původně odeslal Anduril
a jak(pisou, ze 40cfm(zalezi jestli je to min nebo max nebo neco mezi tim) coz by bylo docela dost) fuka ten vetrak? ...me by stacilo i 20cfm - odhademCitace:
Původně odeslal Anduril
Sestava to byla Celeron D 2,4GHz, 512RAM, i865 s int vga, disk, dvdrw..zdroj byl mírně teplý na povrchu, do casu jsem musle přidta fan, protože se tam vzduch nehnul :) Jinak více už fakt nevím...na nějaké měření a tak nebyl vůbec čas... Jinak ze zdroje moc vzduch nefičel :) Myslím, že za ty prachy je to tichý ale jinak obyčejný zdroj.
Mam otazku, dufam, ze to tu uz nebolo.
Ako zistim aku mam znacku zdroja, ked nikde ani na krabici nie je nazov vyrobcu. Dokonca ani nalepka tam nie je. Je 100% 400W noname, to viem ale neda sa nijako zistit jeho udaje ? Niekto to musi vyrabat. :?
výrobce tam někde bude ale spíš ho máš schovanej ten nápis.. zkus se pořádně podívat
Něco málo zajímavého počtení http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=1014
Zdravim, potrebuju poradit jestli mi utahne Chieftec 360W system co mam v podpisu? S touto otazkou take souvisi mozny nakup noveho zdroje, jaky byste mi v prijatelne cenove hladine doporucili pro tuto sestavu (chci OC) ? - dival jsem se na Chill Inovation 510W, co na nej rikate?
Ptam se jestli mi to utahne ten chieftec proto, ze zitra ty komponenty budu mit konecne doma a chci to instalnout...
DIKY
imho to ještě utáhne,Citace:
Původně odeslal GM
ale vyzkoušej to a uvidíš, jak ti drží napětí na 12V větvi
Uf, diky za rychlou odpoved ... Je mi ale jasne ze budu muset koupit novy tak proto jsem daval ten post tady, jaky tedy poradite? Diky mockrat :!:Citace:
Původně odeslal M.K.
EDIT: Projizdel jsem to tady a stale nevim...je mi jedno jestli to budu kupovat tady nebo z DE
vlastnim sestavu viz podpis asi budu muset vymenit zdroj mam fortron 350W 12cm fan
chtel bych nejakej vykonejsi a stejne kvalitni mozna lepsi a tissi zdroj co mi doporucite
doporucil bych ti ENERMAX NoisetakerCitace:
Původně odeslal Rutuf
a ostatnim bych ho taky doporucil
zdarte, chci kupovat novej zdroj a dat si na nej flexo - pozadavky: aby to utahlo to co je v podpisu, hooodne tichej (je to k vodniku) a trosku budu i oc napada vas neco? jo a optimalni cena je tak do 1500 vc dph
take bych tam chtel 120mm vetron
jo a grafika tam bude ati r9800pro
pokial chces hooodne tichy tak ti musim odporucit tu uz velakrat spomenuty Chill Innovation 400W
a tam uz mas vyriesene aj flexo.. akurat ze je cierne (co mne osobne vyhovuje ale nie kazdemu to moze byt oku mile)
mno jo, ale tolik penez nemam...
tak si kup Fortrona 350WCitace:
Původně odeslal sid.cz
nebo Enermax od nekoho z bazaru
pokud na to nepospichas tak az koupim zdroj tak ti muzu prodat toho fortrona 350w 12cm fan ten na nej taham sestavu co mam v podpisuCitace:
Původně odeslal sid.cz
Enermax Noisetaker EG495P-VE SFMA - Series ATX12V Ver2.01
bude dobra volba ale kde ho sezenu za rozumnou cenu
spechal sem na to fest, uz mam od nugeta lc power 550w s 12 fanem
Co z toho se dá sehnat? Ani FSP zatím nemůžu najít. Akasu jo, zato ten Jeantech ani náhodou a ten by mě zajímal nejvíc...Citace:
Původně odeslal jan555
Nevím, musíš se podívat, ta Akasa je super, dost drahá, ale imho za to stojí.Citace:
Původně odeslal Pajax
Člověk tak dlouho shání, až si nedostačující ATX rozšíří pomocí 200W AT... Mám teď nezávislé 12V i 5V větve ;D .
tak ted nevim jestli by nebyl lepsiCitace:
Původně odeslal Rutuf
Akasa AK-P460FG-BKEU Paxpower Black 460W
dik za rady
Rutuf: jestli bude lepší, to nevím, ale zřejmě je to fakt vynikající zdroj (já ho měl jen v ruce, nezkoušel jsem).
Po precteni snad vsech recenzi, ktery na netu jsou, jsem objednal Aerocool Aeropower II Silver Line 550w, dneska dosel a mlatim si hlavou o stul.
Ve vsech recenzich vyzdvihovali tichost. To snad neni pravda, ten zdroj ma do ticheho daleko, prirovnavam k LC power 550W a rekl bych, ze je to tak 1:1.
Provoz se Seagate a je to tady, piskani.
Provedeni super, napeti ok, libi se mi, kabely dlouhy, hodne konektoru.
Takze za sebe rikam, ten zdroj nebrat.
Jsem zklamanej a krasne jsem vyhodil z okna 2200 Kc.
Já ho zase mám a je uplně tichej.Slyším ho pouze když dám k němu ucho.Citace:
Disk mám hitachi a žádný pískání.Mě přijde dobrej za tu cenu.